- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България
Естествено, че на първо място с историята. Имаме такава богата история, жалко само, че малка част от нея е запазена
На второ място - кухнята. Наистина доста добра кухня имаме, пък и гозби непознати за чужденците (например шкембе чорба)
На трето място - природата. Какво и на нашата природа ? Е вярно, че с почти всеки изминал ден се унищожава малка част от нея, но пък за сметка на това имаме прекрасни кътчета в Балкана (Ако някой е ходил на Кръстова гора съм сигурна, че ще ме подкрепи). Същото се отнася и за морето - не чак толкова солено и плажовете имат пясък (не навсякъде имат плажове със ситен пясък - повечето са с чакъл и каманаци).
Гордея се също и с българските спортисти - нямате си на идея колко яко ми стана, когато нашето Руми стана олимпийска шампионка по гребане и взе златен медал, просто в тоя момент наистина се почувствах горда, че съм българка, че ми е сънародничка и изобщо, че има хора (колкото и малко да са те), които се борят, за да прославят името на България. Евала на такива хора![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..