Цитирай Първоначално написано от tqnkо
Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Цитирай Първоначално написано от пор
Сигурно ще прозвучи крайно непатриотично, но не виждам с какво може да се похвали тази страна чак толкоз. Кво имаме ние, което повечето други народи го нямат?
Предпочитам да се гордея с нещо, което сама съм направила, отколкото с делата на другите. А и не откривам какво такова голямо значение се отдава на историята... тя е минало, важно е какво е сега, а то определено не е за гордост, хъхъ.

А тва с природата направо... яко смех.
Мн точно казано! На абсолюно същото мнение съм.
Първо явно изобщо не гледате. Ние какво имаме ли? Защо от ЕС избраха нас според вас? А не някои други които са много по напред от нас икономически и т.н. Ако искаш да ми кажеш, че си направила нещо по велико от разбиването на Османската империя.. или от това цял свят да се страхува от държавата която оправляваш.. ЕВАЛА МАЦКА/ПИЧ. Народ без история не е народ, със това гърците са се опитали на времето да ни зъблодят и да ни кажат, че сме "гърци" и нямаме история и т.н. но уви Паисий Хилендарски започва ренесанса в България и смазва тъпото его на гърците като пише книгата "История славенобългарская" както и да е малко се срамувам от хора като вас (двамата) но няма никакво значение.
ЕДИТ: Сега видях, че нещо не ти харесва в природата ни? Знаеш ли колко държави имат излаз на море и планина.. знаеш гена ми тянко знаеш. Няма се учудя ако зад клавиатурите седят сезове
А ти ходил ли си на училище? Айде първо се научи да пишеш на родния си език с който толкова се гордееш и после ми се обяснявай.
И кой е разбил Османската империя? Май нещо не си внимавал в час а?
Кой е казал че нямаме история? Имаме си. Както и всеки друг народ между другото...
Какво каза за природата? Я вземи разледай някой атлас и после ми говори че няма много държави с излаз на море и планина.