- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Професионален шампоан
Така..аз по принцип си ползвам обикновени шампоани - Шаума, Елсев, Гарниер, Нивеа .. Наскоро обаче майка ми се взе професионален шампоан. И аз естествено го пробвах. От едно измиване косата ми започна да се омазнява супер бързо. Преди я миех през 4-5 дена, а сега трябва през ден..защо стана така?
Вие използвате ли професионални шампоани и доволни ли сте?
Мда, аз използвам професионален.Не му знам името , пък и сега ме мързи да ходя до банята да видяКакто и да е .. майка ми си го взима от фризьорката ми като тя го поръчва.Един жълт е и аз и мама сме ужасно доволни
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ползвай продуктите на Seri. Няма да сгрешиш! Сестра ми си взе кристали и сега косата и е много по-хубава от преди, а ги е ползвала само 2-3 пъти досега.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Да,използвам,но името не му знами съм много доволна.При мен е даже обратното,преди много ми се омазняваше,сяя-не
![]()
Бъди себе си..
Аз се къпя с шампоан " Па - Па " 0,4 лв. Изключителен продукт на руската федерация, с който ще преоткриете красотата на своята коса. Намалява пърхута с до 83 %, окапването с до 99 % , заздравява косата с до 139 % подобрява финансовото ви състояние с 4 % и само сега е в мно'о яка жълта опаковка ! Buy in the next 10 minutes and you'll get a second one - FOR FREE !![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Аз се къпя с шампоан " Па - Па " 0,4 лв. Изключителен продукт на руската федерация, с който ще преоткриете красотата на своята коса. Намалява пърхута с до 83 %, окапването с до 99 % , заздравява косата с до 139 % подобрява финансовото ви състояние с 4 % и само сега е в мно'о яка жълта опаковка ! Buy in the next 10 minutes and you'll get a second one - FOR FREE !![]()
![]()
![]()