.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Професионален шампоан

Така..аз по принцип си ползвам обикновени шампоани - Шаума, Елсев, Гарниер, Нивеа .. Наскоро обаче майка ми се взе професионален шампоан. И аз естествено го пробвах. От едно измиване косата ми започна да се омазнява супер бързо. Преди я миех през 4-5 дена, а сега трябва през ден..защо стана така?

Вие използвате ли професионални шампоани и доволни ли сте?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мда, аз използвам професионален.Не му знам името , пък и сега ме мързи да ходя до банята да видя Както и да е .. майка ми си го взима от фризьорката ми като тя го поръчва.Един жълт е и аз и мама сме ужасно доволни
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Ползвай продуктите на Seri. Няма да сгрешиш! Сестра ми си взе кристали и сега косата и е много по-хубава от преди, а ги е ползвала само 2-3 пъти досега.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    Ползвай продуктите на Seri. Няма да сгрешиш! Сестра ми си взе кристали и сега косата и е много по-хубава от преди, а ги е ползвала само 2-3 пъти досега.

Да,използвам,но името не му знам и съм много доволна.При мен е даже обратното,преди много ми се омазняваше,сяя-не
    Бъди себе си..

Аз се къпя с шампоан " Па - Па " 0,4 лв. Изключителен продукт на руската федерация, с който ще преоткриете красотата на своята коса. Намалява пърхута с до 83 %, окапването с до 99 % , заздравява косата с до 139 % подобрява финансовото ви състояние с 4 % и само сега е в мно'о яка жълта опаковка ! Buy in the next 10 minutes and you'll get a second one - FOR FREE !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    in the shadows...
    Аз се къпя с шампоан " Па - Па " 0,4 лв. Изключителен продукт на руската федерация, с който ще преоткриете красотата на своята коса. Намалява пърхута с до 83 %, окапването с до 99 % , заздравява косата с до 139 % подобрява финансовото ви състояние с 4 % и само сега е в мно'о яка жълта опаковка ! Buy in the next 10 minutes and you'll get a second one - FOR FREE !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Моята коса е супер изтощена от две години супер интензивно боядисване (бел. авт.- всяка седмица, а като бях с ярките цветове- по два пъти в седмицата ) и още не може да ми се съвземе косата..И да, имам няколко професионални шампоана и съответно маски и кремчета без отмиване, ама косата ми е толкова суха и изгаврена,че дори като е мокра попива и изсъхва точно за пет минути... И ако не я измия поне веднъж на ден на нищо не прилича така че на мен ми помагат. И на хората като мен
    Ако шампоана на майка ти е някъв супер-мега подхранващия, а твоята коса е здрава, нормално е да стане така..
    Просто като са супер качествени и концентрирани..
    Това означава да продължавам да си се мия със старите шампоани. По принцип имам хубава коса, горя я много рядко. Може би 8 пъти в последната година ... Здрава е.. Добре, мерси много

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си