Откакто времето застудя ноктите ми започнаха да се чупят и цепят по краищата използвах заздравители,но не помогнаха.С какво др мога да ги заздравя,защото хубавият маникюр който имах вече е в миналото?
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Една приятелка си ги маже с йод и стават много здрави ама се иска постоянствопък и е малко гадно щото пожълтяват....
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Има заздравяващо масло на Perfect 3 in 1. Аз го използвам и съм страаашно доволна!Преди да си го купя хубав маникюр бях виждала само на снимка, а сегаНито се цепят,нито се чупят, нито са жълти!
Просто .. перфектния заздравител!Бях си направила една почивка от 2 седмици през, които не си лакирвах ноктите а си слагах това масло и просто ефекта е чуден!А на всичкото отгоре подпомага и растежа (:
Макс 3 лева в козметичен магазин!
Хайде успех с маникюрчето (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
използвах го,но не ми помогнаПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
И една моя приятелка ги маже с йод, знам, че помага... иначе ти трябват витамини![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
+100 всички заздравители на перфект са много хубави и аз в момента ползвам същия,страхотен еПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Само да попитам: Като го използваш ще ти станат ли по-бели ноктите?Първоначално написано от Elisa`Day
cherry*kiss
cherry*kiss, стават по-бели,не се чупят и засилва растежа (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
dam malko vitamini i vsi4ko se upravqПървоначално написано от MissitY
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
чесно казано и аз имах такъв проблем....не съм използвала заздравители а напрао си зех мертс ,нали го знаеш-мертс специални дражета Аз имах проблем и с косата. Така де помогна и за двете.![]()
![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!