- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- малко тъпа тема
Значи днеска си взех самобръсначка на Gillette Satin Care за жени. Зачетох се в тва което пише на нея, а там пише "Дамска самобръсначка за еднократна употреба Satin Care" и останах ..Как така за еднократна? Като си избръсна оная работа (маа му деа козметичката цял ден не мога да я намеря XD) и да я хвърлям ли? Много странно ми стана..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
Не, разбира се (: Почти на всички го пише![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ми те всички бикчета са за еднократна употреба (или поне така пише),но нали ние българите сме стиснати и си ги ползваме докато се изхабят
А и какво ти пука какво пишеПолзвай си я колкото си искаш
![]()
Ми досега не съм се зачитала в етикетите на самобръсначките, а и ползвах розовите на жилет, които сякаш бяха по-скъпи от тая която сега си купих (която е синя и изглежда много обикновено)
И тка..
Е, мерси че ме успокои, ама за краткото време през което ползвах самобръсначка такова нещо не съм чела.. сега обръщам внимание чак.. Мерси![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
мии и на моята пише така ама аз я ползвам вече няколко пъти![]()
хехе .. ше я сменям скоро време![]()
mi tva zn 4e kato se izhabi lenti4kata..treee da q hv1rli6 ... 4e ne moje da si smeni6 noj4etata.. mila...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
другия път ела да ти услужа с мойта жилет, зелена е и вибрира :P
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Polzvai do posledno i da ne ti puka :d
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll