- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- курви и гъзари
я сеа кфа е тая раота
мъж като е спал с 10 жени е плайбой
а жена спала с 10 мъже е курва
и не говора за тийнове само. замъжете и жените от секви възрасти
защо мъж като обича сеска и прави мн секс е голяма работа, а жена като обича секса и прави мн секс е курва?
хайка кажете си смението..и еив ли мислите по този начин или и двата поа са курви или път тва е съвсем нормално мъжете и жените да правят мн секс?
Действително е така - мъж, който има доста сексуални партньорки е "плейбой", а при жените.. курви? Видях една тема преди няколко дена.. как някакво момиче се притесняваше от това, че е дърво в леглото и се страхуваше приятеля й да не я зареже. Защото той имал много партньорки, а тя щом не може да го задоволи.. да си ходи?! Пълно противоречие.
П.П. Авторката да се научи да пише грамотно.
Sasho1988
Варна..
не! мяма да стане. пиша точно както чувам думите в главата си. в даскало пиша грамотно. на контролните ще поправям правописни грешки, на матурите ще слагам запетай тук ще си пиша както си искам. нали съм свободна да пиша както реша или и това ще низ абранят..щото напоследък мн неща взеха д се забраняват. и ае да не обсъждаме тфа тук в др тема.Първоначално написано от _CuCuTy_
и мъжете са курви същио![]()
:P
![]()
![]()
Първоначално написано от _CuCuTy_
\/
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Още от древни време на мъжа е било отредено правото да опложда възможно повече жени и да не бъде верен само на една, докато при жената се изисква да е само с един мъж. С течение на времето хората забравят за това и когато една жена е имала мн сексуални партньори тя не е гледана с добро око и забравят да търсят логичното обяснение ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
да да му се не види! мн е тъпо
хората са тъпи
как може да сме най-- умните и най - глупавите същества на планената едновременно?!?
и мъжете са курви същио Very Happy Razz Razz Very Happy
![]()
bR bR tocHno
![]()
![]()
шАнТаВеЛкА...(h)...шАнТаВеЛчО
Ама ти откри топлата водаПървоначално написано от chrison
За жалост е така мила
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Щото на жените требе ви е гадно![]()
е схвана ми идеята, нали?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
тя е че ако мъж спи с мн жени е е нещо нормано и една ли не хубаво
но ако жена спи смн мъже енещо лошо..
Първоначално написано от SK0RP10N
Не те знам ти колко си голям..., но май идея си нямаш какво означава "нимфомания"...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Situatin normal-All fucked up...
това си е заложена норма от както света светува....въпреки че се смятаме за модерно общество, без норми, задръжки, това е така вкоренено във всеки от нас..от първите неща, които научаваме е, че мястото на жената е вкъщи, грижейки се за семейството, че не е свободна...Изключително малко са хората, които не се влияят от тези представи за жената? В крайна сметка ние как разбираме дали нещо е правилно или не? Не можем да правим собствен избор никога, защото всяка представа за това, защото ние цял живот живеем в общество с определени норми? И защо жената да е курва? Така си мислят вс, защото на това са научени, такива са им ценностите. Ами ако и това е правилно? Кой е погледнал и двете страни на монетата, че да твърдиподобно нещо. Но пък колкото и да ни се иска ние никога няма да мислим свободно и толерантно, пък ако ще си мислете, че сте папата
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
ami prosto taka si e ostanalo mnogo otdavna.. i az i vsi4kite mi priqteli kato vidqt nqkoe momi4e da spi s pove4ko maje vednaga vsi4ki q nari4ame kurva i nikoi ne q iska...... taka si e ot mnogo otdavna i tva nqma da se promeni nikoga
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Защото така сме чули, така са ни казали, така сме го възприели. Аз също съм мислила по този въпрос, но така и не съм стигала до логичен отговор защо мъжките изпълнения се толерират, а женските не. Курва попринцип наистина означава да си имаш приятел и да спиш с други зад гърба му, но с времето тази теория се е поизопачила малко и всички възприемат за курви онези момичета, които си нямат приятели, но за сметка на тома спят с доста мъже... Не мисля, че това някога ще се промени - то просто ни е втълпено![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Са кво ? Авторката е спала с яко момчета и иска да докаже с тая тема че не е курва ?![]()
сеа такова пич искам да разбера що обществото е толко ограниченоПървоначално написано от proba66
и кфо ако съм спала с момче? проблем?
Защо трябва да ти пука какво казват всички?И какво очакваш да получиш 200 мнения с опровергаване на тезата от момичетата ? Аз няма да кажа нищо,нека всеки мисли каквото си иска.
ПС Тъпа тема![]()
Don't worry, be happy!
se mi e taq.
Нямаш си напредстава колко си прав/а !Първоначално написано от chrison
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
БТВ маи днеска те видях на спирката на ПГ сутринта ти ли си бил с 4ервена блуза?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Курва е жена, която прави секс с много мъже!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Кучка е жена, която прави секс с много мъже, но не и с теб ! ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?