.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Град
    в дълбините на морето

курви и гъзари

я сеа кфа е тая раота
    мъж като е спал с 10 жени е плайбой
    а жена спала с 10 мъже е курва
    и не говора за тийнове само. замъжете и жените от секви възрасти
    защо мъж като обича сеска и прави мн секс е голяма работа, а жена като обича секса и прави мн секс е курва?

хайка кажете си смението..и еив ли мислите по този начин или и двата поа са курви или път тва е съвсем нормално мъжете и жените да правят мн секс?

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Действително е така - мъж, който има доста сексуални партньорки е "плейбой", а при жените.. курви? Видях една тема преди няколко дена.. как някакво момиче се притесняваше от това, че е дърво в леглото и се страхуваше приятеля й да не я зареже. Защото той имал много партньорки, а тя щом не може да го задоволи.. да си ходи?! Пълно противоречие.

П.П. Авторката да се научи да пише грамотно.
    Sasho1988

Варна..

Град
    в дълбините на морето
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_

не! мяма да стане. пиша точно както чувам думите в главата си. в даскало пиша грамотно. на контролните ще поправям правописни грешки, на матурите ще слагам запетай тук ще си пиша както си искам. нали съм свободна да пиша както реша или и това ще низ абранят..щото напоследък мн неща взеха д се забраняват. и ае да не обсъждаме тфа тук в др тема.

и мъжете са курви същио :P

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_

\/
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Шумень
    Още от древни време на мъжа е било отредено правото да опложда възможно повече жени и да не бъде верен само на една, докато при жената се изисква да е само с един мъж. С течение на времето хората забравят за това и когато една жена е имала мн сексуални партньори тя не е гледана с добро око и забравят да търсят логичното обяснение ;]
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    в дълбините на морето
    да да му се не види! мн е тъпо
    хората са тъпи
    как може да сме най-- умните и най - глупавите същества на планената едновременно?!?

и мъжете са курви същио Very Happy Razz Razz Very Happy
    bR bR tocHno
    шАнТаВеЛкА...(h)...шАнТаВеЛчО

Град
    Ямбол

Re: курви и гъзари

Цитирай Първоначално написано от chrison
    я сеа кфа е тая раота
    защо мъж като обича сеска и прави мн секс е голяма работа, а жена като обича секса и прави мн секс е курва?

хайка кажете си смението..и еив ли мислите по този начин или и двата поа са курви или път тва е съвсем нормално мъжете и жените да правят мн секс?
    Ама ти откри топлата вода За жалост е така мила
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

SK0RP10N
    Guest
    Щото на жените требе ви е гадно

Град
    в дълбините на морето

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    я сеа кфа е тая раота

Курва e жена която си има приятел а прави секс с други мъже.Жена която прави секс с много мъже не е курва а е по скоро нимфоманка! Дечурлиги много бъркате понятията напоследък...
    е схвана ми идеята, нали?
    тя е че ако мъж спи с мн жени е е нещо нормано и една ли не хубаво
    но ако жена спи смн мъже енещо лошо..

Фен
    Град
    Petrich
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Щото на жените требе ви е гадно

Град
    Sofia

Жена която прави секс с много мъже не е курва а е по скоро нимфоманка! Дечурлиги много бъркате понятията напоследък...
    Не те знам ти колко си голям..., но май идея си нямаш какво означава "нимфомания"...
    Situatin normal-All fucked up...

това си е заложена норма от както света светува....въпреки че се смятаме за модерно общество, без норми, задръжки, това е така вкоренено във всеки от нас..от първите неща, които научаваме е, че мястото на жената е вкъщи, грижейки се за семейството, че не е свободна...Изключително малко са хората, които не се влияят от тези представи за жената? В крайна сметка ние как разбираме дали нещо е правилно или не? Не можем да правим собствен избор никога, защото всяка представа за това, защото ние цял живот живеем в общество с определени норми? И защо жената да е курва? Така си мислят вс, защото на това са научени, такива са им ценностите. Ами ако и това е правилно? Кой е погледнал и двете страни на монетата, че да твърдиподобно нещо. Но пък колкото и да ни се иска ние никога няма да мислим свободно и толерантно, пък ако ще си мислете, че сте папата
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Голям фен
    ami prosto taka si e ostanalo mnogo otdavna.. i az i vsi4kite mi priqteli kato vidqt nqkoe momi4e da spi s pove4ko maje vednaga vsi4ki q nari4ame kurva i nikoi ne q iska...... taka si e ot mnogo otdavna i tva nqma da se promeni nikoga
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Защото така сме чули, така са ни казали, така сме го възприели. Аз също съм мислила по този въпрос, но така и не съм стигала до логичен отговор защо мъжките изпълнения се толерират, а женските не. Курва попринцип наистина означава да си имаш приятел и да спиш с други зад гърба му, но с времето тази теория се е поизопачила малко и всички възприемат за курви онези момичета, които си нямат приятели, но за сметка на тома спят с доста мъже... Не мисля, че това някога ще се промени - то просто ни е втълпено
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Са кво ? Авторката е спала с яко момчета и иска да докаже с тая тема че не е курва ?

разни хора, разни идеали.
    Войни на Тангра

Град
    в дълбините на морето
    Цитирай Първоначално написано от proba66
    Са кво ? Авторката е спала с яко момчета и иска да докаже с тая тема че не е курва ?
    сеа такова пич искам да разбера що обществото е толко ограничено

и кфо ако съм спала с момче? проблем?

Голям фен
    Защо трябва да ти пука какво казват всички? И какво очакваш да получиш 200 мнения с опровергаване на тезата от момичетата ? Аз няма да кажа нищо,нека всеки мисли каквото си иска.
    ПС Тъпа тема
    Don't worry, be happy!

И аз мисля, че е рядко тъпа тая тема!!!

Град
    Plovdiv
    se mi e taq.

Град
    София
    да да му се не види! мн е тъпо
    хората са тъпи
    как може да сме най-- умните и най - глупавите същества на планената едновременно?!?
    Нямаш си напредстава колко си прав/а !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    TaM..

я сеа кфа е тая раота

Курва e жена която си има приятел а прави секс с други мъже.Жена която прави секс с много мъже не е курва а е по скоро нимфоманка! Дечурлиги много бъркате понятията напоследък...
    БТВ маи днеска те видях на спирката на ПГ сутринта ти ли си бил с 4ервена блуза?

Град
    София

я сеа кфа е тая раота

Курва е жена, която прави секс с много мъже!
    Кучка е жена, която прави секс с много мъже, но не и с теб ! ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си