.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Град
    в дълбините на морето
    сеа не разбирсам къф ви е проблема с темата. не разбирам що някой като каже нещо ще го последват още няколко..нямате ли си лично мнение. бас лова че половината копирате от някой друг. е ид ане ви харесва, никой не задлжавам да я чете.

друго. поснах я за да разбера мненията ви. не очаквам 200 мнения. очаквам някой разумен (вече се съмнявам, че има такива) овечец да даде едно смислено мнение. вие знаете да обиждае и псувате.

мен само ме интересуваше що е лошо жена да има мн сескуални партньори и не, точно на мен не ми пука за мнението на другите хора,

сега ако някой ше изразява смислено мнение да говори, останалите четете дуги теми

мир

Аз смятам че е абсолютно нормално да има такова мнение понеже от векове на жената е отредено мястото на домакиня и майка и нейно задължение е да се грижи за здравината на семейните връзки и моралното възпитание на бъдещото поколение!Това я поставя неизбежно в позицията на някакъв вид морален Гуру!
    За това смятам че жената трябва да бъде чиста и непокварена или да не буде един вид грешница!

Уви аз не съм достоен пример за жена но какво да се прави... разни хора разни идеали!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    в дълбините на морето
    е по тая логика, жената трябва да не се аабавлява. няма нкакъв смисъл

има миниламна разлика межму мъжа и жената (както пви повчето живорни). главно в половата система, е нещо тук не е наред според мен. човек съм ще се забавлявам и няма да ми пука ако ми кажат, че съм курва, но се дразна на такова мислене, хората са толкова изостанали, треа да ги вкараме сички в 21 век

ПОПринцип е така...мъж с много жени е адския пичага и газар и наЙ-големия!ама жената е курва..така е горчива истина ама в крайна сметка жиовата е един живей си го както иксаш к'во ти дремме какво ще каже Пенчо по въпроса?
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Повече от фен

Re: курви и гъзари

Цитирай Първоначално написано от chrison
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    я сеа кфа е тая раота
    мъж като е спал с 10 жени е плайбой
    а жена спала с 10 мъже е курва
    и не говора за тийнове само. замъжете и жените от секви възрасти
    защо мъж като обича сеска и прави мн секс е голяма работа, а жена като обича секса и прави мн секс е курва?

хайка кажете си смението..и еив ли мислите по този начин или и двата поа са курви или път тва е съвсем нормално мъжете и жените да правят мн секс?
    Курва e жена която си има приятел а прави секс с други мъже.Жена която прави секс с много мъже не е курва а е по скоро нимфоманка! Дечурлиги много бъркате понятията напоследък...
    е схвана ми идеята, нали?
    тя е че ако мъж спи с мн жени е е нещо нормано и една ли не хубаво
    но ако жена спи смн мъже енещо лошо..
    Samo 1 vapros nimfoman ne e li 4ovek koito ima serksyalni jelaniq s ne ydo6eveni tela ( m1rtavci ) ? po temata : gadno e 4e nie sme kyrvi , no puk te sa m1jki kyrvi KVIT SME :P

Курва e жена която си има приятел а прави секс с други мъже.Жена която прави секс с много мъже не е курва а е по скоро нимфоманка! Дечурлиги много бъркате понятията напоследък...
    +1

аз съм и курва и гъзар
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

zavisi ot na4ina, ako se hvurlq6 v legloto na nepoznati za men shte si kurva/kurvar, no ako si imal nqkakva dr vruzka s horata s koito spish osven sexualnata nqma nishto losho pone spored men
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Оффф мн сте зле, отговора е ясен, но не може да се обясни. Жените които го птавят с много не е заради лубов, а заради курвуляк. Мъжете чукат кото им падне, заради нуждите си.
    И да питам защо момиче което е спало с малко хора е готина, а момче спало с малко момичета е задръстеняк?

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

аз съм на мнението че това е супер несправедливо мъжете да ебът наляво и надясно и да са голяма работа а жените които правят така са курви НЕСПРАВЕДЛИВ Е ТОЯ СВЯТ!!!
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Цитирай Първоначално написано от malko_kalpazan4e
    аз съм на мнението че това е супер несправедливо мъжете да ебът наляво и надясно и да са голяма работа а жените които правят така са курви НЕСПРАВЕДЛИВ Е ТОЯ СВЯТ!!!
    +1

Ох, защо само задавате риторични въпроси...Ами заз жалост явно така е прието, и не можем да го променим, колкото и да спорим...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от malko_kalpazan4e
    +123456789
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    БТВ маи днеска те видях на спирката на ПГ сутринта ти ли си бил с 4ервена блуза?
    Хахахахаха не съм бил с червена блуза объркал/а си се
    Lady_B_ това от къде го измисли бе
    Ем ... щото видях, че тръгна определения да им даваш викам чакай и аз да не остана по-назад А това са ми го казвали и то произлезе от един много сериозен разговор, така че моля с уважение
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Повече от фен Аватара на LDto
    muje te sa si kurvi i da iskame i da ne iskame te sa si mujki kurvi dori i bog e kurva zashtoto i toi ebe v raq vsqka mlada jenska

Град
    ~~Where u want me to be ~~

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    я сеа кфа е тая раота
    защо мъж като обича сеска и прави мн секс е голяма работа, а жена като обича секса и прави мн секс е курва?

хайка кажете си смението..и еив ли мислите по този начин или и двата поа са курви или път тва е съвсем нормално мъжете и жените да правят мн секс?
    Samo 1 vapros nimfoman ne e li 4ovek koito ima serksyalni jelaniq s ne ydo6eveni tela ( m1rtavci ) ? po temata : gadno e 4e nie sme kyrvi , no puk te sa m1jki kyrvi KVIT SME :P

Град
    в дълбините на морето
    Цитирай Първоначално написано от LD-to
    muje te sa si kurvi i da iskame i da ne iskame te sa si mujki kurvi dori i bog e k***a zashtoto i toi ebe v raq vsqka mlada jenska
    кефиш ме

muje te sa si kurvi i da iskame i da ne iskame te sa si mujki kurvi dori i bog e k***a zashtoto i toi ebe v raq vsqka mlada jenska
    Тцтцтц богохулница такава ... ще гориш в ада за тия си думи

кефиш ме
    mersi mersi az prosto si kazvam istinata

xaxaxax mersi ama pone i tam sha ima koi da ma ebe apa kolkot do bogoholnite mi dumi da jive e moqta prostotiq

xaxaxax mersi ama pone i tam sha ima koi da ma ebe apa kolkot do bogoholnite mi dumi da jive e moqta prostotiq
    Да взема и аз да дойда към ада тогава
    Базикам са

Цитирай Първоначално написано от hollowman
    Да взема и аз да дойда към ада тогава
    Базикам са
    kefish ma sha si praim kefa v ada

Град
    в спалнята ти ;]

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    я сеа кфа е тая раота

Да поясня човек който има такива наклонности си нарича некрофил (вид сексуално отклонение)
    А нимфоманите са хора които са ненаситни така да се каже (на тема секс) с 2 думи трудно се задоволяват
    Сега ясно ли е ??

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Оффф мн сте зле, отговора е ясен, но не може да се обясни. Жените които го птавят с много не е заради лубов, а заради курвуляк. Мъжете чукат кото им падне, заради нуждите си.
    И да питам защо момиче което е спало с малко хора е готина, а момче спало с малко момичета е задръстеняк?
    axaxax aйде де
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Момчетата и момичетата са противоположности!
    На момичетата не им харесва да ги изнасилват, докато на момчетата-да

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си