.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

нормално или рано ?

zdr suforomnici..zna4i imam nqkolko vaprosa.. na 15 godini sam i o6te sam devstvena ..pove4eto ot priqtelkite mi ve4e sa gopravili ..no spored men ne mislq 4e pravilno.. za6toto 1voto koeto e 4e sq te sajalqvat za tfa a 2roto e 4e imat samo povarhnostni znaniq i ne sa sigorni v sebe si i partniora si.. no vaprosa mi be6e koga e normalnata vuzrast i dali za mote godini az sam edva li ne nazad ili si e normalno da ne sam gotova i da sam o6te devstvena ?
    blqgodarq predvaritelno :]

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Няма нормална възраст за правенето на скес. Всеки го прави, когато се почувства готов. Правиш добри разсъждения и наистина може би все още не си пораснала дотам, че да правиш секс - изчакай поне на 16 да станеш и чак след тока... когато се почувстваш готова Но в никакъв случай не го прави само, защото твоите приятелки са го правили...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен
    Въпрос на личен избор и отговорност!!!

П.С! ИМА ХИЛЯДИ ТАКИВА ТЕМИ!!!

Град
    София
    щом задаваш този въпрос бих казал, че е не ти е дошло времето да правиш секс

в крайна сметка за всеки времето е различно (и главно зависи от човека до теб) така че ... не се притесняваи, а изчакаи

15 e vazrast na koqto 4ovek se razviva i nqma nikakva sexualna kultura,no ako ti se 4ustva6 gotova i sigurna i vqrva6 v 4oveka do sebe si.... !otnosno tvoite priqtelki...........nqma kakvo da kaja !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма правилна вързраст, а подходящ момент и партньор. Не прави секс само за да видиш какво е. Намери добро момче, обикни го и всичко ще се нагласи от само себе си. Хубаво е след години да можеш да кажеш "правих любов за 1-ви път", а не "изчукаха ме за 1-ви път". Разликата е огромна.

Град
    в дълбините на морето
    ае не разбирам що всички повтарят, че няма нормална възраст, кой когато се почуства готов, но в същото време масово се твърди, че на до 16-17 е рано за секс, като повечето от вас са го правили на по 14-15. всички звучите като некфи даскали или родители. "малка си за секс, малка си за секс", а всъщото време марсувате с гаджетата си , не ви ли е срам (за протокола, не го приемайте като заяждане)
    всички сте били на 14 и всички сте си мислили за секс. някой са имали парньори, някой са го правили с тях
    света не е свършил

към мацката авторка: да напълно нормално е на 15 да правиш секс и да напъкно нормално е на 15 да не правиш секс

Спок бе на кой когато му дойде времето но не чакай прекалено дълго де :P

Град
    в дълбините на морето
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117181

ето това е темата, вижте резултатите. 57 процента са загубили детсденоста си на 15 или по рано.

Щом се замисляш по въпроса според мен не си готова.Намери правилния човек и то просто ще се случи от само себе си,сама ще усетиш кога си готова за това.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: нормално или рано ?

Цитирай Първоначално написано от Just_ME !!!!
    zdr suforomnici..zna4i imam nqkolko vaprosa.. na 15 godini sam i o6te sam devstvena ..pove4eto ot priqtelkite mi ve4e sa gopravili ..no spored men ne mislq 4e pravilno.. za6toto 1voto koeto e 4e sq te sajalqvat za tfa a 2roto e 4e imat samo povarhnostni znaniq i ne sa sigorni v sebe si i partniora si.. no vaprosa mi be6e koga e normalnata vuzrast i dali za mote godini az sam edva li ne nazad ili si e normalno da ne sam gotova i da sam o6te devstvena ?
    Заглавие: нормално или рано ?
    На къде отива България ?!?
    Всеки гледа да прави секс на 13 , 14 ,15 ... още не име е дошъл акъла в главата и вече са готови ...
    П.С Аз съм още девствен а съм на 18 ... смейте се колко си искайте...но в крайна сметка погледнете темата "На колко го направихте" ===--->http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117181 и после сами преценете ...

Град
    Враца
    24 години, 8 месеца, 25 дни, 43 минути, 25 секунди и 16 стотни
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    24 години, 8 месеца, 25 дни, 43 минути, 25 секунди и 16 стотни

Dam prava si, a ako zakasnee6 samo s 1 sekynda si ostava6 stara moma
    Trust Me anything u can do, I can do better than u !!

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Няма нормална възраст за правенето на скес. Всеки го прави, когато се почувства готов. Правиш добри разсъждения и наистина може би все още не си пораснала дотам, че да правиш секс - изчакай поне на 16 да станеш и чак след тока... когато се почувстваш готова Но в никакъв случай не го прави само, защото твоите приятелки са го правили...
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Град
    София

Re: нормално или рано ?

Цитирай Първоначално написано от Just_ME !!!!
    Когато се почувстваш готова - това е идеалната възраст
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Въпрос на личен избор и отговорност!!!

П.С! ИМА ХИЛЯДИ ТАКИВА ТЕМИ!!!

Ами аз да повторя когато си готова тогава ще правиш секс.Първо трябва да се увериш,че човека до теб те обича,а не да те изчука и да те зареже.И негледай приятелките си всеки сам решава.
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си