.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от Dqvolitata
    az nqqm psihika da go pro4eta pak kamyli ako sedna az da go pi6a http://www.impulse.bg/photos/by/147036/view/7540836 s livata blyza ei da ne me obarkate s ynova bebe drakon
    УатДаФак!!!
    П.П Верно ли си на 13????
    ACϟDC

Супер фен
    Град
    Мбабане
    още един, който се мисли за "различен" и "уникален"
    бахти мухоебеца

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    прочетох го (е на места пропусках по 1-2 реда ),но този човек не знае кво иска..на места си противоречи доста...

Cruel Intentions

Град
    Усмивката :Р
    Прочетох го цялото и си заслужава, за жалост не познавам човека, ако знаех кой е бих поспорила за някои неща, но тука няма смисъл много да коментирам, гледам половината са незаинтересовани и се занимават със снимчици (въпрос на мнение)
    Иначе, радвам се, че има такава тема, предполагам, че има някои от форума, които са се замисляли за доста от нещата
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Сигурно е много мъдро,
    щом е толкова дълго...
    Ама няма да го чета
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Непостоянно
    е са па тръгнах да го чета
    а и като гледам нещо swastica e намесен..демек не искам и да знам
    .!.

Прочетох всичко и ми хареса
    Но ми се стори,че на едно място автора си противоречи Това е мястото където казва,че и грозните хора трябва да се обичат (той не го е казал точно така) ,а на друго,че не му харесва като види хубаво момиче със грозно момче
    А какви ли са неговите критерии за хубост незнам само той си знае.
    Но наистина това което е написано е вярно.
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Град
    Dreamland Varna
    Еми да има и вярни неща, но и Свастика се филмира много, а в същото време пише, че 'ние' сме се 'филмирали' Пък тоооо каквооо0 хаха
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    уауу толкова сме оригинални.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Е кво очаквате в импулса да намерите свестни разсъждения?
    Пхах...всъщност на места е добро...на други не чак толкова...
    Аз лично смятам че да кажеш по тоя начин "Аз не съм като другите" е равно на тва да ПОКАЖЕШ,ЧЕ СИ като другите... Де има 1 дума "Бъди различен,като мен..."

Ахам, автора съм аз, но интересно ми е какво общо имат моите разсъждения с любовта? оО

Много верни неща има.За съжаление.Браво на пича над мен,който го е написал .

Доста си противоречи или аз не съм го рабрал правилно(не съм прочел хубаво,макар че ги прочетох неясните неща 2-3 пъти)

Хаха в торента видях следния бисер
    Цитирай Първоначално написано от penny22
    тва да се кръстиш ди джей свастика...не знам с колко акъл трябва да си
    Бас държа,че си е помислил нещо за Хитлер,расизма и т.н.Хаха не знам с колко акъл трябва да си,че да го напишеш това
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    прочетох го (е на места пропусках по 1-2 реда ),но този човек не знае кво иска..на места си противоречи доста...
    Даа и аз го забелязах

Трябва му психолог според мен.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Ахам, автора съм аз, но интересно ми е какво общо имат моите разсъждения с любовта? оО
    Евала братле. Като цяло каза неща които всички си ги знаеме, но има и работи които ми бяха мн заинтригуващи. Мерси за старанието да ни дадеш толкова инфо на готово, но просто много малко хора ще го оценят.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PlayBaby
    кой го прочете? аз не
    А защо не опита? Каква имаш ,щом си тук значи имаш и свободно време!

По темата:
    На изключително много места си противоречиш ,просто нямам думи.Замисала ти е много добър ,но до средата от там нататък мисълта ти е летяла по-бързо от това което може да напишеш!За повечето неща не съм съгласен ,гадно ми е само едно ,че много малко хора го прочетахме ,видяха ,че е дълго и бягат.Какво да говоря?Нима има смисъл?Най-накрая пита ,ама не знам дали беше за мен ,ама аз ще си отговоря. ,,Дали ме заболяло?'' Еми отдавна спря да ме боли ,вече ми пука само за себе си.Да егоист съм и то изключително голям.Не това не е защото се мисля за различен ,всеки човек е различен от другия по външни белези ,цвят на кожата ,мозък и т.н.Това е защото искам да оцелея ,тъпо ти звучи нали?Дали има приятели ли?Не! Дали някой му пука за мен ли?Не ,даже и да има по-хубаво да се маха от мен.
    Някой от вас може би ще кажат: ,,Не знаеш как да си живееш живота?'' а аз ще ти кажа: ,,Много хора мислят , че знаят как да живеят живота на другите ,а те самите не знаят как да живеят своя!''
    Към автора: Защо си стара да го пишеш?Да 10 човека най-много сме го прочели ,но на фона на тези които влязаха в темата е нищожна.А ти ,Авторе сети ли се ,че сигурно 85% не знаят половината ти термини в съчинението ти?А ти опита ли се да им ги обесниш?Не ти не си длъжен ,това е работа на учителите.
    Помни докато има такива идиоти като онези които ти изброи ще има и такива като тебе където ще се опитват да ги вкарват в правилния път.Тези като тебе ще бъдат като глас в пустиня ,така ,че живей си твоя живот и да не ти пука за другите! Всичко най-хубаво ти желая!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    http://www.impulse.bg/user/Your_GoD Собственика
    Баси досадния. Описанието му хич не е интересно.
    Аз помня че се бях наемала да му чета лайната, ама не струват особено.
    Тва някъде преди месец му гледах профила в импулс, но аз нямам профил там (шибан сайт!), та не съм видяла да е "сиво" бутончето поради великите причини.
    Адски дразни тона с който е написано тва описание.
    Но все пак - nice try
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    прочетох го ЦЯЛОТО и ми хареса.само дето не вярвам в господ(убедила съм се,че не съществува и колкото и да ми говорите няма да си променя мнението)но това не е важно.радвам се ,че има хора,които знаят кое наистина е истинско и стойностно.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    http://www.impulse.bg/user/Your_GoD Собственика
    Баси досадния. Описанието му хич не е интересно.
    Аз помня че се бях наемала да му чета лайната, ама не струват особено.
    Тва някъде преди месец му гледах профила в импулс, но аз нямам профил там (шибан сайт!), та не съм видяла да е "сиво" бутончето поради великите причини.
    Адски дразни тона с който е написано тва описание.
    Но все пак - nice try
    Добре...

Голям фен Аватара на Crazytu
    Еее браво разсъжденията ти са добри.Само на няколко места имаше противоречие,но е похвално,че си се постарал да го напишеш(макар че малко хора ще го прочетат).
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Прочетох целият текст и на доста места имаше смисъл,но пък тая злоба и арогантност дето я извади...Не беше много на място.
    А момчето на което принадлежи,ако е това което е на снимката,си спомням,че беше потребител в нашият форум,но пък от много месеци не съм го засичала,даже мисля че беше изхвърлен от тук,ако не се лъжа.
    Наистина много се е разписал,доста е дълго и за това супер малко хора ще се навият да го прочетът,особено тези към които е насочен.
    И до колкото прочетох,някъде беше написал,че този текст е в описанието му на профил,ако е така никой не би го прочел на такова място на което го е сложил.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Прочетох целият текст и на доста места имаше смисъл,но пък тая злоба и арогантност дето я извади...Не беше много на място.
    А момчето на което принадлежи,ако е това което е на снимката,си спомням,че беше потребител в нашият форум,но пък от много месеци не съм го засичала,даже мисля че беше изхвърлен от тук,ако не се лъжа.
    Наистина много се е разписал,доста е дълго и за това супер малко хора ще се навият да го прочетът,особено тези към които е насочен.
    И до колкото прочетох,някъде беше написал,че този текст е в описанието му на профил,ако е така никой не би го прочел на такова място на което го е сложил.
    Тук съм.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Тук съм.

Ам,много хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си