.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Това и аз съм го чела. С повечето неща съм съгласна. Харесва ми факта,че Свастика се опитва по някакъв начин да 'оправи' нашето общество. Груб е през цялото време,а накрая проявява уж загриженост към читателя. Интересен литературен контраст. Доста неща са стойностни като начин на изразяване, доказан с факти.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тва сиг е мн тъпо
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Не го прочетох цялото, а само част от тук от там.Но мога да кажа, че това е жалката реалност и никой не се замисля за нея..да я промени.Съжалявам, че снимките не можаха да ми се отворят, ноо аз си представих какви снимки на момичета има в тези профили... с коса тип 'лъвица'. пред огледалото, със свити устни, прашки.. Бях срещнала подобно клипче във ви бокса.. няма смисъл да говоря празни приказки и да обяснявам,само мога да кажа и да се надявам, че са повече хората, които са го прочели и са се замислили за него!

Вижте, Моля!

Нищо ново не ми казваш, уви, SWASTICA.
    Прочетох го де.
    Само схващането ти, че живот = болка за мен е необосновано и меко казано смешно.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

прочетох го цялото и щях да откача...психически не издържах ...общо взето ми хареса но не ми е ясно защо авторът на текста се ядосва че получавал несмислени коментари в импулс и ала бала ...защо тогава си е направил рагистрация там ..при положение че това е сайтът на ...няма да казвам какви хора се регват там ... според него трябва да му напишат нещо за глобалното затопляне ли ? не искам да повтарям написаното по горе но много си противоречи
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мм мен много ми хареса описанието.Малко е дълго,но си струва да се прочете и е много смислено. Повечето хора напоследък са само на принципа "copy - paste", а той си е направил труда да измисли нещо различно. Описанието обаче според мен не е за сайт като impulse.... Вярно,че там има много свести хора,обаче повечето са малки лигли и идиоти, регистрирали се само за "+" и "-".Не мисля, че има мн хора там, които биха го оценили....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Който иска а го чете,но аз просто нямам нерви,а мързела ми е в повечко

Град
    Ямбол
    Аз го прочетох и ... явно това момче има много свободно време. Ако не си му писал след като си му гледай профила.. КРАЙ ---- СМЪРТ !!!
    Тъпа работа...
    И плюс това на много места си противоречи. (мързи ме сега да копвам)

Стигнах и до заключение, че явно не получава достатъчно внимание, та избива комплекси по тъпите импулсчитЪъЪъЪъ ...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Нищо ново не ми казваш, уви, SWASTICA.
    Прочетох го де.
    Само схващането ти, че живот = болка за мен е необосновано и меко казано смешно.
    Защо когато те боли нещо се вайкаш?
    Защо когато удариш силно те боли?
    Ако живота беше песен, щеше да пееш. : )
    А защо трябва да се удряш ли? Това ще оствавя, Ти да разбереш.
    Вероятността да умреш, без да почувстваш болка е точно 0, 00000000000000000000000000000000000000000000000000 12%.
    Не си достатъчно пораснал да го разбереш явно, приятелю.

Противоречие?
    Някой от вас мисли ли, че след като съм го писал повече от 7 месеца, не съм си направил труда да разгледам всеки един детайл?
    Детайлите са хубаво нещо.
    Този текст не е за хора, които просто четат и се опитват да разбират, този текст е за хора, които просто го виждат.

Слагаш една книга по средата на стая със 10 прозореца, описваш всичко, което виждаш от всеки един прозорец. Описанието ще бъде адски различно, но това не прави книгата нещо друго, нали?

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Аз го прочетох и ... явно това момче има много свободно време. Ако не си му писал след като си му гледай профила.. КРАЙ ---- СМЪРТ !!!
    Тъпа работа...

Стигнах и до заключение, че явно не получава достатъчно внимание, та избива комплекси по тъпите импулсчитЪъЪъЪъ ...

Не получавам достатъчно внимание Боже, Господи, моля те, нека забравим всички 54 човека персонал, всичките ми познати и приятели, гаджето ми и да кажем, че не получавам внимание.

Е няма да се захвана да го чета
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Мега фен Аватара на babity
    Някой хора явно само симулират промяна... Нищо ново, за съжаление.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Тъпа работа...

Не получавам достатъчно внимание Боже, Господи, моля те, нека забравим всички 54 човека персонал, всичките ми познати и приятели, гаджето ми и да кажем, че не получавам внимание.
    Щом казваш. Ти нали знаеш, че заблуждаваш себе си, не нас.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Не казвам, че няма болка.
    Животът е нещо твърде комплексно, за да бъде охарактеризирано с който и да е един епитет.
    За мен болката е малка част от цялото (много малка)

П.п. не се вайкам като ме боли, защото знам защо ме боли
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си