.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

На 15 съм и нямам гадже

.. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..

Град
    STARA ZAGORA
    mi ako ne se filmira6 tolkova... i se uspokoi6 malko hi4 nqma da e lo6o. I zakvo ti e nqkoi do tebe, da ti kusa nervite samo... ama kakto iska6, samo ne se ot4aivai ...

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    1 ден ще имаш спох

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nakarai nqkoq fr. da te zapoznae s nqkoi ne se pritesnqvai,6e doide i tvoeto vreme
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еее това да ти е проблема. Спокойно - още не ти е дошло времето. Вместо да се кахъриш за такива глупости по-добре си живей живота, забавлявай се и няма от какво да те е срам. Един ден ще ревеш, че не искаш гадже
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Дай да видим снимка и че ти кажем проблема.Току-що изпих следобедното кафе.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от gryyym
    Като се успокоиш и престанеш да мислиш за това, ще ти излезе късмета
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

че ти искаш да ходиш с някого само заради спорта, не заради любовта + тва винаги им личи на мацки като тебе като са тръгнали на лов за гаджета
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен
    щом си хубава, ше се опрайш набележи си някой и действай
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ако очакваш принца на белия кон, недей! Не си прави илюзии за нещо перфектно, такива неща няма.
    Не се тормози за това. Един ден (може да е днес, утре, или след година) и ти ще имаш някой до себе си. Не мисля, че си жалка или задръстена, щом си на 15 и нямаш приятел.
    Отпусни се. Всичко ще си дойдее на мястото с времето.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Не се панирай.Аз също съм на 15 , нямам гадже и карам напред..И мен ми казват , че съм симпатичен и пак все същото..Пък и както другите казват да се успокоиш и всичко ще е наред(Аз мога да ти го казвам като голям разбирач , обаче яко се сдухвам пред момиче ) Ми аре късмет..Ще намериш все някога принцът на БЕлият КОн
    Trance/House Only in my heart..

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    mi ako ne se filmira6 tolkova... i se uspokoi6 malko hi4 nqma da e lo6o. I zakvo ti e nqkoi do tebe, da ti kusa nervite samo... ama kakto iska6, samo ne se ot4aivai ...

Мега фен Аватара на mynichka
    за какво го искам този човек до себе си ..само да се хвалиш , че имаш гадже и приятелките ти също и аз как да ти помогна нито знам как изглеждаш ..нито нищо ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Дай пик да те видим де така на сляпо не се говори Иначе загледай се около теб дали няма някое момче,което може би те харесва ама го е страх да ти признае ддз.Дай пик да те видим

Град
    По балкана някъде..

Re: Помооооооооощ

Цитирай Първоначално написано от cvetinci
    Като за начало здравейте .. аз съм момиче от ямбол,вече съм почти на 15 и все още си нямам момче до мен !! Може да ме помилите за задръстена и каквато и да е .. не е тъка обличам се добре излизам не съм затворена в къщи и съм привлекателна (поне тъка казват) каква е причината да нямам някой до себе си ..Гадно е да видиш че приятелките на твоята възраст дори и по-малките от теб вече си имат гаджета а ти нямаш Срам ме е признавам си .. моля дайте ми съвет как да постъпя много ще съм ви благодарна .. В очакване на принца с белия кон ..
    Айде аз те зимам за жена!
    ACϟDC

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се влияй от това какво имат другите,а ти не!Какво като другите си имат гаджета,а ти не?Това да не е грях?Не е!Спри да гледаш другите,гледай себе си.Никой не може да избере кога да се влюби,колкото и да ни се иска понякога.

ami sladka ... 6te doide i tvoq princ ama i ti malko zaribqvka pysni

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    спокс и тебе ще те срещне сляпата неделя

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Еее това да ти е проблема. Спокойно - още не ти е дошло времето. Вместо да се кахъриш за такива глупости по-добре си живей живота, забавлявай се и няма от какво да те е срам. Един ден ще ревеш, че не искаш гадже
    По-точно не можеше да се каже!!!

от написаното разбрах едно : ти си проста и с голямо самочувствие,търси причината в себе си,драга...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

На всички им се иска да имат гадже,когато все още не са имали.Ще видиш,че не е бог знае какво,имаш бая време все гаджета да хващаш.Не се притеснявай.Просто не ти е допаднал никой или нещата не вървят все още.Има си време за всичко.Скоро ще се отегчиш като си хванеш някой.

Град
    40 Miles from the Sun
    Т'ва, че си хубава не означава автоматично,че момчетата трябва да ти се лепят и да не оставаш сама и за ден. о.О Може да си с кофти характер/ гладък мозък/ лоши маниери, а може и да си заобиколена от гейове и разни други неосъзнати хора. Ние как трябва да ти помогнем и какъв съвет очакваш от нас? Направи си рег в сайт за запознанства, там и без т'ва никой не гледа дали си хубав или не - щИ пУлУчИшШш ПлЮсЧиИитТъъЪЪъ ;P

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Не отдавай така важност на въпроса защото има момичета които са по-големи от теб и все още чакат принца на белия кон.Споко!Съгласявам се с мнението че ако спреш да мислиш за това момчето за теб само ще се появи.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Виж аз си хванах първото гадже на 17. Изобщо не ми пукаше дали някви си там 13 годишни си имат гаджета и по колко ги сменят. Нещата си идват с времето. Така че стига си се притеснявала.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си