- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 15 съм и нямам гадже
.. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..
mi ako ne se filmira6 tolkova... i se uspokoi6 malko hi4 nqma da e lo6o. I zakvo ti e nqkoi do tebe, da ti kusa nervite samo... ama kakto iska6, samo ne se ot4aivai ...
...
nakarai nqkoq fr. da te zapoznae s nqkoine se pritesnqvai,6e doide i tvoeto vreme
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еее това да ти е проблема. Спокойно - още не ти е дошло времето. Вместо да се кахъриш за такива глупости по-добре си живей живота, забавлявай се и няма от какво да те е срам. Един ден ще ревеш, че не искаш гадже![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Дай да видим снимка и че ти кажем проблема.Току-що изпих следобедното кафе.![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1Първоначално написано от gryyym
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
че ти искаш да ходиш с някого само заради спорта, не заради любовта + тва винаги им личи на мацки като тебе като са тръгнали на лов за гаджета
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
щом си хубава, ше се опрайшнабележи си някой и действай
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако очакваш принца на белия кон, недей! Не си прави илюзии за нещо перфектно, такива неща няма.
Не се тормози за това. Един ден (може да е днес, утре, или след година) и ти ще имаш някой до себе си. Не мисля, че си жалка или задръстена, щом си на 15 и нямаш приятел.
Отпусни се. Всичко ще си дойдее на мястото с времето.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Не се панирай.Аз също съм на 15 , нямам гадже и карам напред..И мен ми казват , че съм симпатичен и пак все същото..Пък и както другите казват да се успокоиш и всичко ще е наред(Аз мога да ти го казвам като голям разбирач , обаче яко се сдухвам пред момиче) Ми аре късмет..Ще намериш все някога принцът на БЕлият КОн
![]()
![]()
Trance/House Only in my heart..
за какво го искам този човек до себе си ..само да се хвалиш , че имаш гадже и приятелките ти също![]()
![]()
и аз как да ти помогна
нито знам как изглеждаш ..нито нищо ..
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дай пик да те видим де така на сляпо не се говориИначе загледай се около теб дали няма някое момче,което може би те харесва ама го е страх да ти признае ддз.Дай пик да те видим
![]()
Айде аз те зимам за жена!Първоначално написано от cvetinci
![]()
ACϟDC
Не се влияй от това какво имат другите,а ти не!Какво като другите си имат гаджета,а ти не?Това да не е грях?Не е!Спри да гледаш другите,гледай себе си.Никой не може да избере кога да се влюби,колкото и да ни се иска понякога.
ami sladka ... 6te doide i tvoq princ ama i ti malko zaribqvka pysni![]()
спокс и тебе ще те срещне сляпата неделя
По-точно не можеше да се каже!!!Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
![]()
от написаното разбрах едно : ти си проста и с голямо самочувствие,търси причината в себе си,драга...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
На всички им се иска да имат гадже,когато все още не са имали.Ще видиш,че не е бог знае какво,имаш бая време все гаджета да хващаш.Не се притеснявай.Просто не ти е допаднал никой или нещата не вървят все още.Има си време за всичко.Скоро ще се отегчиш като си хванеш някой.![]()
Т'ва, че си хубава не означава автоматично,че момчетата трябва да ти се лепят и да не оставаш сама и за ден. о.О Може да си с кофти характер/ гладък мозък/ лоши маниери, а може и да си заобиколена от гейове и разни други неосъзнати хора. Ние как трябва да ти помогнем и какъв съвет очакваш от нас? Направи си рег в сайт за запознанства, там и без т'ва никой не гледа дали си хубав или не - щИ пУлУчИшШш ПлЮсЧиИитТъъЪЪъ ;P
Не отдавай така важност на въпроса защото има момичета които са по-големи от теб и все още чакат принца на белия кон.Споко!Съгласявам се с мнението че ако спреш да мислиш за това момчето за теб само ще се появи.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Виж аз си хванах първото гадже на 17. Изобщо не ми пукаше дали някви си там 13 годишни си имат гаджета и по колко ги сменят. Нещата си идват с времето. Така че стига си се притеснявала.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...