- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 15 съм и нямам гадже
Гледай ти седнала да се тревожи за глупостиЯ се стегни.Закакво ти е т'ва гадже?Да си като дрте?Живей си живота,не ти трябва гадже.
![]()
![]()
Радвай се на свободата си ,едва ли ще е за дълго.
(И съм съм на 15 и бих могла да кажа с ръка на сърцето ,че никога не ми се е искало да имам гадже и ми е мн добре така ,нищо ,че се отрепаха да ме изкарват ,че ходя с някой (даже дето не го познавам ,или не мога да понасям...
)
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ам това дали имаш гадже или не от какво значение е? не ставаш по-як или по-хубав.Това,че нямаш никой до себе си не значи че си задръстена.Просто не си намерила човека за себе си или пък си отблъснала мн момчета.... а откъде знаеш,че някой не е влюбен в теб?!!!![]()
![]()
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Ok momi4e 4eti vnimatelno slednite redove , za6toto te mo6e da ti promenqt vyzgledite.
Ok Az sym mom4e na 17 godini i govorq ot imeto na vsi4ki VSI4KI normalni hora . Ob6testvoto toest mladoto se razeba . Az sym absoludno normalno mom4e visok sym treniram slu6am si hip-hopa i ne me ebe u4a si izlizam si visq si na kompa i si4ko e ok . Imam si i priqtelka seriozna pri tova.
No do 14-15 g vyzrast bqh dosta zle .
Otnovo NO vyprosa ne e v tova . Opisvam sebe si za da me razbere6 po dobre . Priqtelkite ti sym siguren 4e imat kratkotraini vryzki s po golemi ot tqh . Oplakva6 se 4e nqma6 mom4e do sebesi . Mi spored zavisi kakvo tyrsi6 . sega malka si no ne tova e vyprosa . Zavisi kakvo tyrsi6 . ako tyrsi6 pari kafeta i horata kato te vidqt da si ka6at " E-e-e-i taq hodi s edikoisi " toest 4e si nqkoq , togava tyrsi nqkoi goito e dosta po golqm ot teb 6te te otvori za6toto bez sexs nqma da mine 6te te dyr6i dokato ne mu umryzne6 i 6te te " izgoni " . A mo6e da tyrsi6 ne6to seriozno . Ne go tyrsi pri teq koito iskat da podry6avat na gorespomenatite . To4no na tvoqta vyzrast ima adski mnogo svestni mom4eta . Zavisi dali ti 6te gi nameri6 .
Stana mi neudobno da pi6a tolkova mnogo gluposti na edno mqsto , taka4e ako iska6 dai skype ne6to takova i 6te ti pomogna s kakvoto moga . Pi6i za6toto ti me zaintiguva .
Izvinqvai no ne e taka pone6e az sym " Isuhlen " . Slu6am si harda i ne me ebe ob6testvoto no bratov4etka mi e taka nare4ena " macka " a e mnogo dobyr i seriozen 4ovek . Taka4e ne slagai vsi4ki pod edno opredelenie pls i sry \\//[/b]PEACE\\//[/b]Първоначално написано от tarataikЪ
просто твоя принц на бял кон още не е дошъл,но бъди спокойна и ти ще си намериш приятел![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
тук ти е грешката...Първоначално написано от cvetinci
На 15 и аз нямах гадже. Гадже, в смисъл и двамата да се чувстваме наистина двойка и заедно съм имала и продължавам да имам до сега само 1...бях на 19 като се запознахме. Излизала съм с други момчета, харесвала съм ги, влюбвала съм се, но все е липсвалаа взаимност, спойка и нищо не се е получавало за повече от 1-2 седмици.Разбирам какво ти е-и аз съм била така, но всяко нещо идва с времето си. Не е сега явно моментът. А и по-добре сама, отколкото с който и да е. Нито е срамно, нито е нещо фатално. Когато любовта те споходи, ще разбереш, че чакането си е струвало.
predlagam na moderatorite da napravqt zabrana za temi ot tima "na ...15/16... sum i ne sum imal/a gadje do sega" tupo e spored mene...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Ami zna4i 6tom si privlekatelna i ne si zatvorena ne6to mi se nevqrva da si nqma6 gadje. AKo nastina si sladi4ka zna4i ima6 mn obojateli prosto se ogledai pokrai teb i vse 6te otkrie6 nqkoe mom4e koeto ti dopada i iska da e s teba tova 4e si na 15 i kvo? kakvo kato ne si imala gadje.? az si hvanah gadje za parvi pat po4ti na 19
Za vsi4ko si ima vreme i mqsto
prosto potarsi 4oveka s kogoto 6te si 6atstliva
![]()
ne tursi princa toi sam shte doide pri teb :P
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Абсолютно грешно.След като искаш гадже толкова много, излез и си намери.С чакане няма да стане.Защо момичетата продължават да си мислят, че момчето трябва да първи да заговаря, да върви след тях постоянно и тн?Вече не е така.Когато искаш нещо, се бориш за него.Няма значение от кой пол си.Първоначално написано от DekoDenev
Абсолютно правилно...Първоначално написано от plmn``
![]()
Trance/House Only in my heart..
Мааани ги тия момчетия... Само ш' ти троват нервите! Гледай си уроците и се кефи на началото на Биг Брадър![]()
еlsy![]()
ЗЪ СИГЪ НАЛЯГЪЙ НЪД УЧЕБНИЦИТИ,Първоначално написано от cvetinci
ЧИ ШИ ИМАТИ ФХОДНУ НИВО ПО БЪЛГЪРЗКИ ИЗИК.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ямбоооол е града, ямбоооооооол е стила .. ямбоооооол
The Spark
хмм Най добрата ми приятелка също си няма гадже,на 14 ,но никога не сме говорили за това.Мисля,че нещата не трябва да се насилват ,защотот така става по зле.Например ако имаш интерес към някакво момче може да го поканиш да излезете или от време на време да се заговаряш с него и така ще разбереш дали и той те харесва.Постепено съм сигорна ,че ако има чувства между вас той ще ти предложи.Моят съвет обаче е да не се напрягаш и да не обръщаш внимание на другите около тебе ,кой със кого ходи
Това е от мене .Чао!
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
ОФФФФФФФФФФФ,
още ли има такива теми...
Аз не виждам връзка между красиво момиче и задължително имане на гадже.Що пък трябва да стане задължително и що да е срамно, че си нямаш?
На 15 си... около тия години става тая работа, тъй че още не си минала "срока". Т'ва е малко като при циганите... След 13 (наааааай-много 14) вече е стара мома. Много основателно се притесняваш, тц-тц.... По-скоро се притеснявай, както каза Бай Тоя, за входното по БАлгарски, че не те виждам...
+ Напълно съгласен!Първоначално написано от HONDA
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ти ако чакаш принца на белия кон,доста ще почакаш...
Първо се влюби в някой, после мисли за връзка с него... Такива неща, да излизаш с някого, само защото е "яко" е много детинско и тъпо. На това да имаш гадже "е така" му мина времето.![]()
Мн правилно.ърво се влюби в някой, после мисли за връзка с него... Такива неща, да излизаш с някого, само защото е "яко" е много детинско и тъпо. На това да имаш гадже "е така" му мина времето. Very Happy![]()
az sym na 23 i nqmam gadje ti na 15![]()
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
http://mucunki.com/108854 ... ako tova si ti e qsny 6to nqma6 gadje6toto si domakinq...
![]()
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Миличка, не се отчайвай. Може би проблема е точно, че мислиш само за гаджета. Давай напред с приятелите ти и всичко ще дойде с времето си. Не се притеснявай. Без гадже е много по-добре. После ще се чудиш какво да го правиш. Пожелавам ти да намериш някой скоро, но дори да не стане, не се отчайвай. Всичко с времето си!
Много простотий изписахте..
.. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..