.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Искал да се самоубива ...

Проблема е че той постоянно ме заплашва че ще ходи на гарата да го гази влака.
    Днеска щото не съм му презваняла и ми направи такъв проблееееем... и тръгнал да се самоубива и това през седмица. После ми пише някви прощални смс-и, а даже не сме се карали! Омръзна ми вече от тези заплашвания!!! Не се живее така. За най-малкото нещо и се почва с влака.. понякога си мисля даже че даже да го говори само това не е добре.
    Дайте ми съвет кво да направя, щото от думи да спре не става нищо!

Мега фен
    ми така е кат се хващаш с емо явно човека и емоционално нестабилен , нека потърси помощ
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    според мен само на думи е голям иначе едвали ще направи това което казва и щом ти е писнало , зарязвай го кво те инт. теб кво ша праи след това

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    strah go e,4e 6e te zagybi i zatva,ama predpolagam e emo,no tva nqma tolkova zna4enie,po-dobre go ostavi i si nameri dryg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе тва са детски изпълнения. И аз познавам такива хора дето само на думи са силни. Спокойно, малко са тия дето им стиска Заплашва те като не му изнася нещо или пък като види, че може да го зарежеш и едва ли не иска от съжаление да останеш с него. На колко сте ? Говорете като големи хора.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ми така е кат се хващаш с емо явно човека и емоционално нестабилен , нека потърси помощ
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

бе да ходи, да го ева...кво ти пука толкова, явно на него не му особено...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Абе не се ли оплакваше до оня ден, че ен те гледал в очите твоя? Сега толкова те заобича, че ще си тегли ножа. Я земи у бий шута. Май някво тъпо парче ще дойде.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Абе не се ли оплакваше до оня ден, че ен те гледал в очите твоя? Сега толкова те заобича, че ще си тегли ножа. Я земи у бий шута. Май някво тъпо парче ще дойде.
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен Аватара на mynichka
    айди айди само на думи ..ще отиде под влака ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

mi za kotie takav namerisi nqkoi po normalen det ne tarsi vlakove na tos zdravata go e podgonil vlaka

Бати смешния! Влак рекал..Кажи му ножче

Град
    Paradise
    Мани го тоя, само се прави на интересен? И бтв, защо твърдите, че се прави на силен? Самоубийството не е ли висша проява на слабост и неспособност да се изправиш пред проблемите си?

Всеки човек е отговорен за собствения си живот. Момчето има глава на раменете нека я използва по предназначение, пък и както казаха по-горе сигурна съм, че не му стиска Така че не му позволявай да те манипулира. Кажи му тихо и спокойно как стоят нещата и си отстоявай исканията, ще се получи

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кажи му, че влака за Вакарел минава всеки ден точно в 3, да чака на перона

Мега фен Аватара на sasha_90
    Детски работи.Още не е разбрал,че чрез заплахи и насила,не можеш да задържиш някой.И,че тези работи предизвикват само сажъление,а не любов.

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Ммдааа... и един мормот завиваше поколада в станиоооол...
    Ще се настани пред влака, когато е сигурен, че няма да мине. Тва неговото са пълни манипулации. Не може един здраво мислещ и нормален човек, да смята да ляга на релсите, само защото гаджето му не му е призвъняло... Извинявай... ама откъде точно го изкопа тоя?!
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Както казаха и другите - едва ли ще го направи наистина. А на теб щом ти е писнало няма защо да го търпиш...Или му казваш да спре щото те дразни
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ох, не думай, и аз имах 1 такъв дето като му казах, че искам да скъсаме, той ме заплаши, че ще се хвърли в близката река и ще се удави Сажалих го и бяхме заедно още 1 седмица, след което ми писна и го зарязах окончателно. Това беше преди повече от 2 години и още го чакам да се самоубие..поне 1 хубаво нещо да направи

що ше се мъчиш,бе? сама казваш,че ти е писнало.Нали знаеш,че едва ли ше се самоубие и го казва за да си с него най-вероятно Иначе намеи си др не ти тряя такъв тормоз
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Re: Искал да се самоубива ...

Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    Проблема е че той постоянно ме заплашва че ще ходи на гарата да го гази влака.
    Днеска щото не съм му презваняла и ми направи такъв проблееееем... и тръгнал да се самоубива и това през седмица. После ми пише някви прощални смс-и, а даже не сме се карали! Омръзна ми вече от тези заплашвания!!! Не се живее така. За най-малкото нещо и се почва с влака.. понякога си мисля даже че даже да го говори само това не е добре.
    Дайте ми съвет кво да направя, щото от думи да спре не става нищо!
    Е па но'о ясно, че така не се живее. Скъсай го и пиши едно съобщение тука веднага след тва, да идем на гарата, да гледаме сеира !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Поледния беше такъв.. разделихме се точно заради това! Простого е страх да не бъде сам мисля. Сега тоя (моя човек) си е в отлично здраве.Идиот
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Поговори си с него за това и след разговора го прави още това нещо просто го зарежи няма за какво да се нервираш само
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Твоето момче не е в час...земи му го кажи!
    Направи нещо...щом чак до влака се стига..нещо му има
    Смятай ако го зарежеш...тогава определено тр да спрат всички влаковееее...
    Какви са тия неща...оф такива момчета...момчета ли са уе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си