- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искал да се самоубива ...
Проблема е че той постоянно ме заплашва че ще ходи на гарата да го гази влака.
Днеска щото не съм му презваняла и ми направи такъв проблееееем... и тръгнал да се самоубива и това през седмица. После ми пише някви прощални смс-и, а даже не сме се карали! Омръзна ми вече от тези заплашвания!!! Не се живее така. За най-малкото нещо и се почва с влака.. понякога си мисля даже че даже да го говори само това не е добре.
Дайте ми съвет кво да направя, щото от думи да спре не става нищо!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми така е кат се хващаш с емоявно човека и емоционално нестабилен , нека потърси помощ
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
според мен само на думи е голям иначе едвали ще направи това което казваи щом ти е писнало , зарязвай го кво те инт. теб кво ша праи след това
![]()
strah go e,4e 6e te zagybi i zatva,ama predpolagam e emo,no tva nqma tolkova zna4enie,po-dobre go ostavi i si nameri dryg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе тва са детски изпълнения. И аз познавам такива хора дето само на думи са силни. Спокойно, малко са тия дето им стискаЗаплашва те като не му изнася нещо или пък като види, че може да го зарежеш и едва ли не иска от съжаление да останеш с него. На колко сте ? Говорете като големи хора.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
...
Първоначално написано от sladur4etyYy
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
бе да ходи, да го ева...кво ти пука толкова, явно на него не му особено...
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Абе не се ли оплакваше до оня ден, че ен те гледал в очите твоя? Сега толкова те заобича, че ще си тегли ножа. Я земи у бий шута. Май някво тъпо парче ще дойде.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от HONDA
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
айди айди само на думи ..ще отиде под влака ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
mi za kotie takav namerisi nqkoi po normalendet ne tarsi vlakove
na tos zdravata go e podgonil vlaka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бати смешния! Влак рекал..Кажи му ножче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мани го тоя, само се прави на интересен? И бтв, защо твърдите, че се прави на силен? Самоубийството не е ли висша проява на слабост и неспособност да се изправиш пред проблемите си?![]()
кажи му, че влака за Вакарел минава всеки ден точно в 3, да чака на перона
![]()
Детски работи.Още не е разбрал,че чрез заплахи и насила,не можеш да задържиш някой.И,че тези работи предизвикват само сажъление,а не любов.
Ммдааа... и един мормот завиваше поколада в станиоооол...
Ще се настани пред влака, когато е сигурен, че няма да мине. Тва неговото са пълни манипулации. Не може един здраво мислещ и нормален човек, да смята да ляга на релсите, само защото гаджето му не му е призвъняло...Извинявай... ама откъде точно го изкопа тоя?!
![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Както казаха и другите - едва ли ще го направи наистина. А на теб щом ти е писнало няма защо да го търпиш...Или му казваш да спре щото те дразни
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ох, не думай, и аз имах 1 такъв дето като му казах, че искам да скъсаме, той ме заплаши, че ще се хвърли в близката река и ще се удавиСажалих го и бяхме заедно още 1 седмица, след което ми писна и го зарязах окончателно. Това беше преди повече от 2 години и още го чакам да се самоубие..поне 1 хубаво нещо да направи
![]()
що ше се мъчиш,бе? сама казваш,че ти е писнало.Нали знаеш,че едва ли ше се самоубие и го казва за да си с него най-вероятноИначе намеи си др не ти тряя такъв тормоз
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Е па но'о ясно, че така не се живее. Скъсай го и пиши едно съобщение тука веднага след тва, да идем на гарата, да гледаме сеира !Първоначално написано от (S) AINT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Поледния беше такъв.. разделихме се точно заради това! Простого е страх да не бъде сам мисля. Сега тоя (моя човек) си е в отлично здраве.Идиот![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Поговори си с него за това и след разговора го прави още това нещо просто го зарежи няма за какво да се нервираш само
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Твоето момче не е в час...земи му го кажи!
Направи нещо...щом чак до влака се стига..нещо му има
Смятай ако го зарежеш...тогава определено тр да спрат всички влаковееее...
Какви са тия неща...оф такива момчета...момчета ли са уе![]()