- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искал да се самоубива ...
вие хора не сте у ред ужас тои ше ти се праи на интересен и ти ше го търпиш ми земи го бутни под влака поне да мирясва вече като ти гледам аватара значи не си някоя на която и пука особено
Beware Big H
Че той ако му е толкоз мерак да скочи под влака вече да го е направил.
Теглиш му една българска кратка ама от сърце и точка.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Бахти заплахите ХАХА Едва ли има смелост да го направи, тъй че какво го траеш още ?.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
По-голяма е вероятноста само така да си говори,нопредстави си,че вземеи найстина го направи (има такива хора) Как ще се почувстваш тогава? Незнам...може би има нужда от психиатър или нещо такова...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Първо малко ще се отклоня от темата.Виждала съм и други твой постове свързани със проблеми със приятеля ти ако не се лъжа,да не си помислиш,че те съдя напротив кефиш мезащото всеки иска да сподели болката си дори и със непознати.Браво.
А сега по темата и на мен ми се е случвало да ме заплашват по такъв начин,обаче е само на думи.Да знаеш това са само думи за да те накара да му ходиш по гайдата.Но като види,че вече не ти пука,мисля че ще спре с тези празни приказки![]()
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
Остави го. От опит ти го казвам, това са само празни заплахи. Но много натоварващи такива. Посъветвай го да потърси помощ от специалист следващия път, когато ти каже такова нещо, но ти самата запази хладнокръвие пред него. Да видим дали наистина ще го направи. Надали обаче.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Може би просто е идиот и понеже не е наясно как да се прави на интересен, пробва така. По-вероятно е. Или може да е див фен на БДЖ, знам ли.
Дай му кибрит и една туба нафта. Като е толкова отворен. Ебаси.
Дори не е истинско емо.
Не го уважавам.
Лигави се, липсва му внимание. Имах и аз преди един такъв случай... С две думи - не ти трябва такова момче![]()
>>> House Music <<<
Ами твоя човек страда от комплекс за малоценност!Търси вниманието ти нон-стоп...И аз преди месец,когато реших да скъсам с приятеля ми,се наслушах на разни от сорта "исках да се хвърля през прозореца или да си отрежа някой пръст ",което съвсем не е начина,да докажеш на някого,че го обичаш или страдаш!!!
Щом до сега не го е направил, няма да го направи...неговото са само приказки, от страх.Според мен не тряба да му се обръща такова внимание и в един момент ще спреда го прави.
Изригни му , кажи че е здухан ревлио и ако не се махне ти самата ще го убиеш![]()
На една приятелка авера й наистина си преряза вените след като скъсаха ходи в болница после и тя нямаше какво да прави но сега не са заедно![]()
My heart is broke but I have some glue
Кажи му : "Да се обадя ли на гарата да питам за разписанието, че да отидеш навреме."![]()
![]()
влака с 300 след него кара .Първоначално написано от Dqvolitata
Няма смисъл да го търпиш !!!![]()
Душко, приятелят ти е някакъв яко неуравновесен тип, а поведението му-жалко...
Заплахите са ужасно нещо, още повече, когато ги използваш за да задържиш някого до себе си, да го обсебиш, да го накараш да живее във вечен страх и постоянно да премисля какво говори...
Няма смисъл да си губиш времето с подобен лигльо!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Uff q da ne mu obryshtash vnimanie.Nqma da go napravi.Imah edin deto vseki den razpravqshe,che ako se skarame shte se samoubie i nqma da jivee i sekunda bez men.Zarqzah go..napivashe se 4-5dni i sega si jivee idealno i daje ne se i seshta,che sym jiva.Ne mu se vryzvai.Prosto se opitva da privleche vnimanie.A i ti ne si trygnala da go zarqzvash nali?!Sedni pogovori s toq chovek da se osyznae malko,che ne e nared s glavata...Първоначално написано от sladur4etyYy
Ай зарежи го да видим дали му стиска да се самоубие![]()
нЯмА сМеЛоСт дА сЕ сАмОуБиЕ.ЩоМ дО сЕгА нЕ гО Е нАпРаВил зНачИ нЯмА сМеЛоСт.
"Перфектно гадже"........Чудя се,защо си губиш времето с детски излияния??....![]()
ebi my mamatane, naistina, 6ot kato znae 4e ti my vqrva6 i taka te d1rji do sebe si-4rez izpolzvane...taka 4e ne my se hva6tai
пффф...много момчета говорят така ама на никой не му стиска да го направи..може колкото си иска да говори не му се връзвай![]()
Едно е да говори, друго е да му стиска.. Пък и кат те заплашва така не му се връзвай.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...