.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    вие хора не сте у ред ужас тои ше ти се праи на интересен и ти ше го търпиш ми земи го бутни под влака поне да мирясва вече като ти гледам аватара значи не си някоя на която и пука особено
    Beware Big H

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Че той ако му е толкоз мерак да скочи под влака вече да го е направил.
    Теглиш му една българска кратка ама от сърце и точка.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Град
    Dreamland Varna
    Бахти заплахите ХАХА Едва ли има смелост да го направи, тъй че какво го траеш още ?.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Париж
    По-голяма е вероятноста само така да си говори,нопредстави си,че вземеи найстина го направи (има такива хора ) Как ще се почувстваш тогава? Незнам...може би има нужда от психиатър или нещо такова...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Първо малко ще се отклоня от темата.Виждала съм и други твой постове свързани със проблеми със приятеля ти ако не се лъжа,да не си помислиш,че те съдя напротив кефиш ме защото всеки иска да сподели болката си дори и със непознати.Браво.
    А сега по темата и на мен ми се е случвало да ме заплашват по такъв начин,обаче е само на думи.Да знаеш това са само думи за да те накара да му ходиш по гайдата.Но като види,че вече не ти пука,мисля че ще спре с тези празни приказки
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Остави го. От опит ти го казвам, това са само празни заплахи. Но много натоварващи такива. Посъветвай го да потърси помощ от специалист следващия път, когато ти каже такова нещо, но ти самата запази хладнокръвие пред него. Да видим дали наистина ще го направи. Надали обаче.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]По-голяма е вероятноста само така да си говори,нопредстави си,че вземеи найстина го направи (има такива хора ) Как ще се почувстваш тогава? Незнам...може би има нужда от психиатър или нещо такова...

Може би просто е идиот и понеже не е наясно как да се прави на интересен, пробва така. По-вероятно е. Или може да е див фен на БДЖ, знам ли.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дай му кибрит и една туба нафта. Като е толкова отворен. Ебаси.

Дори не е истинско емо.
    Не го уважавам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Лигави се, липсва му внимание. Имах и аз преди един такъв случай... С две думи - не ти трябва такова момче
    >>> House Music <<<

Ами твоя човек страда от комплекс за малоценност!Търси вниманието ти нон-стоп...И аз преди месец,когато реших да скъсам с приятеля ми,се наслушах на разни от сорта "исках да се хвърля през прозореца или да си отрежа някой пръст ",което съвсем не е начина,да докажеш на някого,че го обичаш или страдаш!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Щом до сега не го е направил, няма да го направи...неговото са само приказки, от страх.Според мен не тряба да му се обръща такова внимание и в един момент ще спреда го прави.

Град
    people`s wet dreams
    Изригни му , кажи че е здухан ревлио и ако не се махне ти самата ще го убиеш

На една приятелка авера й наистина си преряза вените след като скъсаха ходи в болница после и тя нямаше какво да прави но сега не са заедно
    My heart is broke but I have some glue

Кажи му : "Да се обадя ли на гарата да питам за разписанието, че да отидеш навреме."

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Зарязвай го. Да прави каквото ще.

Град
    МОЗЪК
    ДА ПРАВИ КВОТО ИСКА ВЕ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Цитирай Първоначално написано от Dqvolitata
    mi za kotie takav namerisi nqkoi po normalen det ne tarsi vlakove na tos zdravata go e podgonil vlaka
    влака с 300 след него кара .
    Няма смисъл да го търпиш !!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Душко, приятелят ти е някакъв яко неуравновесен тип, а поведението му-жалко...
    Заплахите са ужасно нещо, още повече, когато ги използваш за да задържиш някого до себе си, да го обсебиш, да го накараш да живее във вечен страх и постоянно да премисля какво говори...
    Няма смисъл да си губиш времето с подобен лигльо!

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ми така е кат се хващаш с емо явно човека и емоционално нестабилен , нека потърси помощ
    Uff q da ne mu obryshtash vnimanie.Nqma da go napravi.Imah edin deto vseki den razpravqshe,che ako se skarame shte se samoubie i nqma da jivee i sekunda bez men.Zarqzah go..napivashe se 4-5dni i sega si jivee idealno i daje ne se i seshta,che sym jiva.Ne mu se vryzvai.Prosto se opitva da privleche vnimanie.A i ti ne si trygnala da go zarqzvash nali?!Sedni pogovori s toq chovek da se osyznae malko,che ne e nared s glavata...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Ай зарежи го да видим дали му стиска да се самоубие

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    нЯмА сМеЛоСт дА сЕ сАмОуБиЕ.ЩоМ дО сЕгА нЕ гО Е нАпРаВил зНачИ нЯмА сМеЛоСт.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    "Перфектно гадже"........Чудя се,защо си губиш времето с детски излияния??....

ebi my mamata ne, naistina, 6ot kato znae 4e ti my vqrva6 i taka te d1rji do sebe si-4rez izpolzvane...taka 4e ne my se hva6tai

Град
    Сливница
    пффф...много момчета говорят така ама на никой не му стиска да го направи..може колкото си иска да говори не му се връзвай

Град
    In Your Dreams...
    Едно е да говори, друго е да му стиска.. Пък и кат те заплашва така не му се връзвай.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си