.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Харесвам я много, но тя си има приятел

От тази година се преместих в ново училище.В класа ми има едно мн готино момиче (не само на външен вид,а и характер).Та с нея се запознахме,бяхме на кафе и т.н. Започнах да изпитвам много силни чувства каквито не бях изпитвал до преди....постоянно мисля за нея.Един ден (скоро) реших да й кажа за чувствата ми към нея.Но тогава разбрах,че тя си има приятел (нещо за което не ми беше споменавала)... естествено стана ми гадно..но след 1/2 дни нещата се пооправиха...смисъл пишем си,говорим си,движим заедно из даскало,гушкам я когато й е студено...но нищо повече.Харесвам я прекалено много за да се откажа от нея.Дайте съветче как да я спечеля! Благодаря предварително !

т.7
    krem4et0

ами поговори с нея? дали имаш шанс? тогава вече ще разбереш какво да правиш...дори да ти каже че нямаш, не се отказвай
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

ами продължавайте се така с отношенията, гушкай я и т.н. и тя постепенно ше разбере че харесва теб вместо гаджето си успех

И колко силни чувства имаш? Нали от тази год. сте заедно? Малеее сигурно си започнал да боготвориш момичето за тази 1 седмица, която се познавате.
    Няма значение. Щом си има приятел, по-добре не се ври м/у шамарите.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на mynichka
    сам го каза - има си приятел ..остави я
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Трябва ми съвет !

Цитирай Първоначално написано от JustOneBoy
    От тази година се преместих в ново училище.В класа ми има едно мн готино момиче (не само на външен вид,а и характер).Та с нея се запознахме,бяхме на кафе и т.н. Започнах да изпитвам много силни чувства каквито не бях изпитвал до преди....постоянно мисля за нея.Един ден (скоро) реших да й кажа за чувствата ми към нея.Но тогава разбрах,че тя си има приятел (нещо за което не ми беше споменавала)... естествено стана ми гадно..но след 1/2 дни нещата се пооправиха...смисъл пишем си,говорим си,движим заедно из даскало,гушкам я когато й е студено...но нищо повече.Харесвам я прекалено много за да се откажа от нея.Дайте съветче как да я спечеля! Благодаря предварително !
    Гледай да НЕ се сприятеляваш
    с нея,спазвай максимата на Бисмарк:
    "Приятелството мужду мъжа и жената
    значително отслабва с приближаването на нощта."

Трябва да и покажеш,че имаш
    по-различни чувства към нея,
    не да и бъдеш приятел.
    Прави и комплименти,
    кани я на срещи...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Бах мама му, ние сме от 1 седмица на даскало ти си ходил на кафе с нея, казал си и кво чувстваш, тя си имала гадже.... много работи деба. Гушкай я по силно и когато не е студено и ходи с нея като се облича за физическо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ami az i sega6niq mi priqtel sme ot edin klas.Znaeh 4e me haresva ot mnogo dalgo vreme no si imah priqtel s koito sled vreme se razdelihme i sega6niq mi priqtel be6e do men neotla4no.Taka me spe4eli prosto be6e do men v trudnite momenti.I taka ve4e po4ti 9 meseca sme zaedno.Pojelavam ti uspeh i ne se otkazvai. :P
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

ами аз мисля че си тръгнал по правилен път продължавай да си мил с нея и да правиш мили неща, някоя друга изненадка няма да е лоша.А щом тя не те е отрязала до сега и позволява да я гушкаш значи си и приятен най-малкото с опция за повече :P Успех

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    сам го каза - има си приятел ..остави я
    Защо да я остави? Тя да не е женена за оня? ..
    Продължавай в същия дух и след известно време и тя ще разбере, че има чувства към теб. НЕ се отказвай! Успех

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

ami parvo mi kaji na kolko godini si pi4? i tova momi4e ot koga xodi s priqtelq si?

Хахахахахаха Щяла била да разбере, че имала чувства към него, а не към приятеля си... Тя знае ли го това обаче? И защо пък задължително да стане така? Ами ако тя това гушкане го възприема като не по-различно от гушкането с приятеля си?
    А пък ти, авторе, как пък за една седмица разбра, че имаш тооолкова силни чувства към нея? Та ти дори на практика не я познаваш. Може да я харесваш от това, което знаеш за нея, но то далеч не е всичко. Имаш симпатии някакви, но не и чувства. Ако имаше някакъв шанс с нея, дори минимален, тя щеше да ти каже. С това, че си има приятел просто тактично ти е намекнала, че иска него, а дори да не е така, то е било начин да ти каже, че няма да се получи между вас. Забрави я.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Хахахахахаха Щяла била да разбере, че имала чувства към него, а не към приятеля си... Тя знае ли го това обаче? И защо пък задължително да стане така? Ами ако тя това гушкане го възприема като не по-различно от гушкането с приятеля си?
    А пък ти, авторе, как пък за една седмица разбра, че имаш тооолкова силни чувства към нея? Та ти дори на практика не я познаваш. Може да я харесваш от това, което знаеш за нея, но то далеч не е всичко. Имаш симпатии някакви, но не и чувства. Ако имаше някакъв шанс с нея, дори минимален, тя щеше да ти каже. С това, че си има приятел просто тактично ти е намекнала, че иска него, а дори да не е така, то е било начин да ти каже, че няма да се получи между вас. Забрави я.
    И как точно се очаква да я забравя...та ние сме в един клас...виждаме се всеки ден,общуваме помежду си и т.н. Относно опознаването...времето е пред нас. Пък и в първия пост съм уточнил,че нямам намерение да се откажа лесно от нея.

Ако я харесваш много,имай търпение,показвай й,че държиш на нея,демонстрирай внимание...Така с течение на времето ще те почувства близък и би тръгнала теб,след като скъса с настоящия си приятел.Търпение му е майката Успех!
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    Ако я харесваш много,имай търпение,показвай й,че държиш на нея,демонстрирай внимание...Така с течение на времето ще те почувства близък и би тръгнала теб,след като скъса с настоящия си приятел.Търпение му е майката Успех!
    Да, нооо... някой ден ще му писне да търпи и после... става лошо
    еlsy

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Еееее ама най-обичам такива теми. Щом като ти за себе си си решил, че няма да се отказваш за какво ни питаш нас? За да можеш да се караш с хората които ти казват да я оставиш? Тъпа работа!

По темата: Не ставай досаден защото иначе и като приятел няма да може да те приема! Бъди и приятел и бъди до нея винаги когато има нужда, ако тя изпита нещо към теб хубаво, но иначе само ще я тормозиш.

И как точно се очаква да я забравя...та ние сме в един клас...виждаме се всеки ден,общуваме помежду си и т.н. Относно опознаването...времето е пред нас. Пък и в първия пост съм уточнил,че нямам намерение да се откажа лесно от нея.
    Е и? Какво като сте в един клас? Хората се забравят, стига да го поискаш. Въпросът е, че ти НЕ ГО искаш това нещо. В такъв случай защо пусна темата? Нали не искаш да се отказваш?!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Е и? Какво като сте в един клас? Хората се забравят, стига да го поискаш. Въпросът е, че ти НЕ ГО искаш това нещо. В такъв случай защо пусна темата? Нали не искаш да се отказваш?!
    Момиченце аз в края на първия пост съм уточнил,че искам съвет как да я спечеля,а не как да се откажа от нея.Мисля,че с това приключихме с теб.Няма нужда да ме оспорваш повече.

bai toq е много прав. Приятелство - всека надежда тука остави...комплименти...внима вай много с тях карай я да иска да разбере имаш ли интерес или не, а не да си като отворена книга пред нея. успех

Хора мерси за съветите...ще се придържам към повечето и ще видим какво ще стане ! ;]

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Незнам за другото, но постави се на мястото на приятеля и.. как мислиш би се чувствал ти, ако приятелката ти си има някакво там "другарче", което постоянно я кани някъде. Представи си как би се почувствал той, ако те види да я гушкаш. Съветът ми е да запазиш приятелството си с нея и да не предприемаш нищо, което би навредило на връзката и..

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    по добре не им се бъркай в връзката остави ги има и много други момичета

По-добре не се забърквай с нея.Бъдете приятели,но докато си има гадже не предприемай нищо,защото може да я загубиш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мисля,че имаш особено голям шанс с нея.Тъй като е заета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си