- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- къдрава коса
вижте сега аз съм на 13 косата ми е доста къдрава доста обемна...
Е,да ама то всеки каквото си няма такова иска.Като стана и видя каква ми е обемна косата е много трудно измислям какво да и правя днес..утре...и въобще.аз си искам да ми е къдрава ама малка да се намали обема ако дадете някакви съвети ще ви бъде много благодарна!и също така ако дадете някакви идеи със какво да я мажа пробвала съм доста неща.![]()
To infinity and beyond.
върви на фризьор да ти препоръча той нещо ефикасно
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мажи се с пяна със силна фиксация всеки път след баня.Е,ще стои на клечки ама изглежда много яко.
както казаха преди мен парво отиди на фризьор да ти я изтъни и той да ти препорача някакая хубав оформящ продукт![]()
Аз пък знам, че изтъняването не е идея за къдрави коси...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
аз съм с къдрава коса...изтъняването и филирането не е за нашите коси! иди при професионалист,но не му давай да те филира или изтънява...само ще сгрешиш и ще бъде още по-=неоформена...просто ползвай пяна и ест. смени си при4еската...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ами първо си слагай пяна да си оформиш и разделиш къдриците ,ако искаш си сложи и някакъв гел за мокър ефект и лак![]()
Cruel Intentions
да точно правила съм го много пъти така да се изтъня ама ефекта не е много добър...а бихте ли сложили пикове на някаква прическа която бих могла да си направя косата ми е малко под раменете благодаря предварително![]()
To infinity and beyond.
Може ли и ти да сложиш снимка![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
И аз съм с естествено кърдава коса, освен да ги поддържаме нищо друго не ни остава.От всички пяни съм най- доволна от тази на "Londa", на водна основа с най-ниска фиксация. Хем са ти офермени къдриците и не си като кошниница в главата, хем ти седят естествено, а не на клечки.
Направи добро- яж л***о !
idi na frizior nie ne sme ...podhodq6ti mislq da t ikajem ....![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
+1Първоначално написано от Мушмула
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
И аз имам много къдрава коса.. И я изтънявам всеки път като отида на фризьор .. И мога да кажа, че е чудесна така. Майка ми преди не си я изтъняваше и приличаше на бухал. Сега и двете сме хубавиА за оформяне, аз ползвам зеленият балсам без отмиване на Сънсилк. И на Пантен балсама без отмиване за къдрава коса е много хубав. Няма да сбъркаш, който и да си вземеш.
а някой би ли сложил снимка на готина прическа със къдрава коса да видя тенкс![]()
To infinity and beyond.
Не мисля че има нужда от различни мазила и химии за да имаш хубава коса.. Всичко си зависи от фризьора! Ако ти направят подходяща прическа няма да имаш проблеми![]()
Не е точно така.. Аз ако не й сложа балсам без отмиване се разхвърчава на всички страни... Изглежда ужасноА иначе е много красива. На големи, оформени букли ... Преди хич не си я харесвах. Исках да е права.. Но сега виждам, че всъщност в прекрасна. А и къдравите коси разпалвали мъжките сексуални фантазии
така съм чела де...
ее..и моята е къдрава но е на по - ситни къдрици..и аз искам такива големи букли..ама няма ;(Първоначално написано от Chr!sSie
Cruel Intentions
еми нзн дали ми е точно къдрава косата или много начуперна, щото в повечето случаи стои като на момичето от ава ми - е за жалост не е толкова оформена. Нищо не може да изправи мойто косище, сериозно говоря, професионалните преси дет са за повече от 100 лева не вършат никаква сериозна работа и да се обливам в лак. За 30мин. максимум час, косата ми може да стои права благодарение на един тон лак за коса. Има много по-къдрави коси от моята, които се изправят идеално а аз само мога да си мечтая за добре оформена коса
. Не е честно, единаственият начин да изглежда горе долу добре е да се навивам на маша - без всякакви лакове и пяни може да ми стои 2 дена някъде, ама не искам да я горя постоянно, ще се увреди доста. Изтъняването не помага, даже става по зле, н аправо понякога съм като гнездо в косата, ако някой се сети за нещо ефикасно, без да се уврежда косата да ми каже...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз мойта коса я изправям всеки ден с преси лакове и др глупости ама от това мн гори косата ходи на фризиор да ти я изтанят...
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
sloji tvoi pic da ti vidq kosata i togava 6te moga da ti kaja kfo da napravi6![]()
Първоначално написано от elena_k
~Remember,remember...25th of November~
май ще пробвам този вариант със пяната със силна фиксация а за марка бихте ли ме посъветвали![]()
To infinity and beyond.