.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Мега фен Аватара на Infinity

къдрава коса

вижте сега аз съм на 13 косата ми е доста къдрава доста обемна...
    Е,да ама то всеки каквото си няма такова иска.Като стана и видя каква ми е обемна косата е много трудно измислям какво да и правя днес..утре...и въобще.аз си искам да ми е къдрава ама малка да се намали обема ако дадете някакви съвети ще ви бъде много благодарна!и също така ако дадете някакви идеи със какво да я мажа пробвала съм доста неща.
    To infinity and beyond.

никой ли няма да напише нищо
    To infinity and beyond.

Иди на фризьор да ти я изтъни
    Bring me to life...

Мега фен Аватара на mynichka
    върви на фризьор да ти препоръча той нещо ефикасно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Иди на фризьор да ти я изтъни

Мажи се с пяна със силна фиксация всеки път след баня.Е,ще стои на клечки ама изглежда много яко.

Град
    blg
    както казаха преди мен парво отиди на фризьор да ти я изтъни и той да ти препорача някакая хубав оформящ продукт

Аз пък знам, че изтъняването не е идея за къдрави коси...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз съм с къдрава коса...изтъняването и филирането не е за нашите коси! иди при професионалист,но не му давай да те филира или изтънява...само ще сгрешиш и ще бъде още по-=неоформена...просто ползвай пяна и ест. смени си при4еската...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами първо си слагай пяна да си оформиш и разделиш къдриците ,ако искаш си сложи и някакъв гел за мокър ефект и лак

Cruel Intentions

да точно правила съм го много пъти така да се изтъня ама ефекта не е много добър...а бихте ли сложили пикове на някаква прическа която бих могла да си направя косата ми е малко под раменете благодаря предварително
    To infinity and beyond.

Може ли и ти да сложиш снимка
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    И аз съм с естествено кърдава коса, освен да ги поддържаме нищо друго не ни остава.От всички пяни съм най- доволна от тази на "Londa", на водна основа с най-ниска фиксация. Хем са ти офермени къдриците и не си като кошниница в главата, хем ти седят естествено, а не на клечки.
    Направи добро- яж л***о !

idi na frizior nie ne sme ...podhodq6ti mislq da t ikajem ....
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    И аз съм с естествено кърдава коса, освен да ги поддържаме нищо друго не ни остава.От всички пяни съм най- доволна от тази на "Londa", на водна основа с най-ниска фиксация. Хем са ти офермени къдриците и не си като кошниница в главата, хем ти седят естествено, а не на клечки.
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз имам много къдрава коса.. И я изтънявам всеки път като отида на фризьор .. И мога да кажа, че е чудесна така. Майка ми преди не си я изтъняваше и приличаше на бухал. Сега и двете сме хубави А за оформяне, аз ползвам зеленият балсам без отмиване на Сънсилк. И на Пантен балсама без отмиване за къдрава коса е много хубав. Няма да сбъркаш, който и да си вземеш.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

а някой би ли сложил снимка на готина прическа със къдрава коса да видя тенкс
    To infinity and beyond.

Не мисля че има нужда от различни мазила и химии за да имаш хубава коса.. Всичко си зависи от фризьора! Ако ти направят подходяща прическа няма да имаш проблеми

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не е точно така.. Аз ако не й сложа балсам без отмиване се разхвърчава на всички страни... Изглежда ужасно А иначе е много красива. На големи, оформени букли ... Преди хич не си я харесвах. Исках да е права.. Но сега виждам, че всъщност в прекрасна. А и къдравите коси разпалвали мъжките сексуални фантазии така съм чела де...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    А иначе е много красива. На големи, оформени букли ...
    ее..и моята е къдрава но е на по - ситни къдрици..и аз искам такива големи букли..ама няма ;(

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми нзн дали ми е точно къдрава косата или много начуперна, щото в повечето случаи стои като на момичето от ава ми - е за жалост не е толкова оформена . Нищо не може да изправи мойто косище, сериозно говоря, професионалните преси дет са за повече от 100 лева не вършат никаква сериозна работа и да се обливам в лак. За 30мин. максимум час, косата ми може да стои права благодарение на един тон лак за коса. Има много по-къдрави коси от моята, които се изправят идеално а аз само мога да си мечтая за добре оформена коса . Не е честно, единаственият начин да изглежда горе долу добре е да се навивам на маша - без всякакви лакове и пяни може да ми стои 2 дена някъде, ама не искам да я горя постоянно, ще се увреди доста. Изтъняването не помага, даже става по зле, н аправо понякога съм като гнездо в косата, ако някой се сети за нещо ефикасно, без да се уврежда косата да ми каже...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз мойта коса я изправям всеки ден с преси лакове и др глупости ама от това мн гори косата ходи на фризиор да ти я изтанят...
    ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...

sloji tvoi pic da ti vidq kosata i togava 6te moga da ti kaja kfo da napravi6

Цитирай Първоначално написано от elena_k
    Мажи се с пяна със силна фиксация всеки път след баня.Е,ще стои на клечки ама изглежда много яко.
    ~Remember,remember...25th of November~

май ще пробвам този вариант със пяната със силна фиксация а за марка бихте ли ме посъветвали
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си