.

Виж резултатите на анкетата: Лесни ли са ???

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

33 50,77%
  • НЕ

32 49,23%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Град
    Варна

ЛЕСНИ ЛИ СА ЖЕНИТЕ ???

Тъй като има тема "Лесни ли са мъжете" реших и аз да пусна "Лесни ли са жените" .

Лично мнение според мен даже МН

Само дето темата "Лесни ли са мъжете" дойде от една тема "Лесни л иса жените"

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Само където има такава тема, деба

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Темата "Лесни ли са мъжете" беше пусната, заради една друга ("Лесни ли са жените" ) ...

По темата: Зависи на коя попаднеш.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Лесна е майка ти.... ! Пфф дай зарад тва че има курви начи всички жени са лесни... Кво на слагате под общ знаменател...дан сте били с повече от половината жени на света че знаете...тва че не сте попаднали на момичета си е ваш проблем

Град
    Варна
    опс много се извинявам тогава може да я махат ....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    Лесна е майка ти.... ! Пфф дай зарад тва че има курви начи вси1ки жени са лесни... Кво на слагате под обш знаменател...дан сте били с повече от половината жени на света че знаете...тва че не сте попаднали на момичета си е ваш пролем
    Колко сме интересни

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Лесна е майка ти.... ! Пфф дай зарад тва че има курви начи вси1ки жени са лесни... Кво на слагате под обш знаменател...дан сте били с повече от половината жени на света че знаете...тва че не сте попаднали на момичета си е ваш пролем
    Колко сме интересни
    Пфф едвали тука ше показвам колко съм интересна просто написах тва което мисля Кат не ти харесват тея мнения недей пуща теми друг път

Голям фен
    Колко сме интересни
    Пфф едвали тука ше показвам колко съм интересна просто написах тва което мисля Кат не ти харесват тея мнения недей пуща теми друг път

izvinqvai ot koe selo idvash ?? "пуща"
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, лесни са. Не искам да го призная, но е така. И аз съм лесна. Няма да се учудя ако повечето момичета кажат "не" ... Просто не са го осъзнали още

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Варна
    Колко сме интересни
    Ми като гледам се правиш ПОБЕРТЕТА те удря яката отзаде успокой хормоните

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Абе не сме чак толкова лесни....
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Те всички жени казват " Ама аз не съм такава","Ама аз не съм лесна" и след 5 мин си отварят кракатаааа ... пффФфФф САМО КУРВИИИИ ЕЙЙЙЙЙЙЙ хауаха
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Да, лесни са. Не искам да го призная, но е така. И аз съм лесна. Няма да се учудя ако повечето момичета кажат "не" ... Просто не са го осъзнали още
    Точно това щях да напиша
    Всяка жена може да е лесна стига да и хванеш цаката и да и предложиш това което иска. Е може би мъжете са малко по-лесни защото по принцип е ясно какво искат :P

Град
    Където сваря
    Колко сме интересни
    За мен жените са много много АМА МНОГО ЛЕСНИ както по горе някои беше писал К?РВИ даи и една водка и и глеи сеира че и пълна програма ще ти направи направо са си парцали повечето а специално за теб е то ти един ЛИНК

П.С. Ако има свестна жена нека да напише едно лично съобщение и да каже за какво мисли че е такава
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Момчетата харесват курвите, а и повечето от тях самите са курвари. Иначе нарочно тъй говорят.
    Мъжете са по-лесни за жените.
    Средностатистически едно симпатично момиче ако тръгне да ухажва мъжете, няма начин да не си намери веднага приятел.
    А като момчетата ухажват жените, трябва да имат финансова възможност, защото мъжа храни къщата. От векове е така, и жените са свикнали да харесват по-заможни мъже. Момичето иска представително момче, с кола и т.н. Няма нищо курварско в това. Но ако имаш характер, и да не си богаташ пак може да спечелиш почти всички. След като самите момчета не са зрели да имат приятелки и няма с какво да ги задържът, се самоуспокояват, като наричат жените курви.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Жените са лесни. Мъжете са просто елементарни.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен
    Ест че са лесни ве. Достатъчно е с жигулка да спреш пред диското и да подсвирваш закачливо...

Ти му кажеш 2 приказки на кръст и айде влюбено загубено. Сакън...

Абе да, мъжете се пускате на всяка като сте на зор. "Дупка ли е злато" .
    Аз до сега не знам за мъж да са му предложили секс в прав текст и да е отказал.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Ба лесни кфи лесни пффф мъжете сме лесни
    Vladoka rulzzz

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    Абе да, мъжете се пускате на всяка като сте на зор. "Дупка ли е злато" .
    Аз до сега не знам за мъж да са му предложили секс в прав текст и да е отказал.
    Ами вече знаеш даже мн пъти съм отказвал като съм ги виждал какви са жалки няма смисъл аи повечето бяха около 15-16 даже неги знам някои
    Тез две теми не са за пораждане на спор а за исказване на лично мнение .

Жените наистина са лесни от една страна, а от друга нямат угодия, което е въпрос за разсъждение в други теми. Това, че се правим на въртящи се на малките им пръстове не им дава правото да мислят, че е точно така!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има жени,които са лесни и такива,които не са.

Супер фен
    Град
    България
    Какво разбирате под ,,Лесни''?Лесно е сега да отида на леглото и да заспа ,но не и жените!Всеки е различен ,това ,че повечето са курви не значи ,че всички са лесни!Не е вярно това и за мъжете ,че само като им свирниш и идват да правите секс.Глупост след глупост.Лично аз съм отказвал не е един път на момиче секс.Хубава е всичко ,но пък не искам ,тъпо е просто.

П.П. Не слагайте всички жени и мъже под общ знаменател!Тъпо е!Да не сте спали със всички ,че да знаете?

П.П.2 Обръщам се и към двата пола ,защото си спорите за глупости. Момче съм!

Чао! :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    in my world!
    ми аз лично да,ама да няма да спя със всеки срещнат,ако не мога да му устоя нз до колко добре е обаче това
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си