- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Упс! Сгафих
Здравейте! Имам един голям проблем, бременна съм а съм на 15. Вчера бях на гинеколог и ми каза, че съм в 6-7 седмица и че има още време, ама колкото по-рано толкова по-добре и по-лесно (по-малък шанс за усложнения..). Сгафих много сериозно! Немога да кажа на нашите, защото много ще се разочароват от мен! Приятелят ми ме съветва да кажа на майка ми, но тя утре заминава за Италия (по работа) ... няма начин да и го кажа и да се притеснява тройно повече. А той е готов да поеме всички разходи. Има ли възможност да направя аборт без да са подписали майка ми или баща ми ... и дали някой лекър, който се съгласи да ми направи аборт без подписа на родителите ми ще е надежден т.е. дали е възможно да ме осакъти? Моля ви дайте ми някъкъв съвет!
като сте тъпанари така е! не може без майка ти и баща ти..
Като не си мислила навреме, сега ще си търпиш последствията...
nicolepcd
Ще направиш аборт, на границата на допустимото и после ще си осиновяваш, защото няма да можеш да имаш деца?
Всеки един доктор може да те повреди за цял живот има не малко такива случаи. Това е втората причина, поради която жените не правят аборти.
С пари и уговорки ще бъдеш оперирана, мисли му после
Няма такъв лекар дето да се съгласи да ти направи аборт без подписа на родителите ти. Всички лекари са положили клетваА това че ти нямаш мозък в главата си, си е твой проблем. Съжалявам ако те обиждам но ми писна от такива като теб. За едното удоволствие сега аборт ще правят.
Кажи на родителите си..нищо че майка ти заминава...те трябва да знаят какво си направила и каква дъщеря са отгледалиА иначе права си, колкото повече чакаш, толкова повече усложнения ще имаш после
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ох разбирам че това което е станало наистина е мн глупаво ама сега момичето иска съвет а не да я оплюваме.. нищо не можем да направим така че стига с забележки и глупости
по темата: доколкото знам ти трябва родител ако си под 18 а ти си и е мн опасно да правиш аборт на 15
наистина по-добре кажи на вашитеи да знаеш вече че има и презервативи
Еее стига де, на никой не му е приятно да го хулят и обиждат така. Вярно е, че са постъпили много безотговорно ама колкото и обиди да им посипете нещата няма да се променят.
Авторке, едва ли професионалните доктори (в смисъл тези, при които ходят повечето жени и които наистина си разбират от работата) ще се съгласят без подписите на родителите. Ако намерите някой по-такъв безивестен може и да се навие срещу определена сума. Амааа... опасно си е на тая възрастТо попринцип на всяка възраст си е опасно, защото има риск след това да не можеш да забременееш никога. А на твоята възраст и абортът е опасен, и да износиш детето също... Не знам, по-добре говори поне с майка ти - тя да те посъветва нещо
Успех !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Абе тва си е сериозно ....
недей сама..няма да се оправиш с доктори и не знам си още кво
кажи на ваще,колкото и да ти е кофти..
хм...
**** * ** * **** **** *****!
тъй..
няма как да не разберат вашите, така че отиваш и казваш.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В момента съм на 15 (и ги привършвам де) и НЕ МОГА да си представя в този момент да съм бременна...![]()
Та мила говори с ваще...Просто не можеш да не им кажеш...И не можеш да се оправиш с докторите сама.Трябва подпис...Кажи на ваще,то е неизбежно... Успех
![]()
Така. Надявам се темата да не е ебавка, защото ще ми отнеме
време да ти обясня. Така наречения ти приятел, заинтересован те
съветва лошо. Аборта е нещо много серозно и опасно. Грантирам ти,
че след него психическото ти равновесие ще се наруши. освен всичко
останало лекарите, които предлагат услугата, акушери, не гледат с добро око на решилите се. Често са груби и брутални. Не те съветвам. Още повече си на 15. Аборта не е просто премахване на сливици, а и то боли. Плода вече е оформен. Жив. първо убиваш него и с това част от себе си. осложненията са ужасни. Най-малкото да нямаш деца. Най-често срещаното е бъзпаляването на някоя от тръбичките и по нататъшната извинматочна бременност, кръвоизливи, инфекции. Случва се и пробиване на матката. Не е особено трудно. Знам за случай в който не до там добър доктор, на черно пробива матката и изтгля тънки черва мислейки ги за част от плацентата. Ест края е фатален. Най-безопасно е да си го задържиш. На 15 си. Не си малка Не бива да слушаш щуротиите, че човек най-добре да има деца след пълното си съзряване. Вярно след по-ранна бременност момичето повече се променя, но и по-лесно се стяга после и няма големи усложнения. Незнам до колко ще се заслушаш в думите ми при моята неграмотност, но те моля да помислиш за това да задържиш детето. Раждането му е точно толкова опасно колкото и аборта. Даже по-малко. 1 на 1000 умира. Съжалявам, но трябва да пораснеш.
За инжекциите, както и за противозачатъчни приемани от мъже, съм говорил с учителката ми по Биология. Инжекциите мисля че можеха да се използват 2 или 3 седмици след зачеването.
Предлагам на момичето да не чака отговори в тази тема, защото едва ли някой от нас се е сблъсквал с подобен проблем, но дори и да е така едва ли сме най-компетентни, по-скоро предполагаме
Губиш ценно време! Отиди да говориш със специалист. Ако не можеш при личния лекар за съвет и направление отиди при частен гинеколог, при какъвто явно си ходила и нека той ти помогне да вземеш по-малко грешното важно решение.
Детето трябва да е желано. Едно нежелано забременяване може да е лошо, но всеки зародил се живот е хубаво нещо. Има отделни случаи в които е по-добре детето да се махне, ако е тежко болно или причинява психически отклонения у майката. Това би му се отразило зле.Първоначално написано от exploitedteen
Много е прекрасно да си имаш бебенце на 15. Собствено.Първоначално написано от Сладичко_bi
![]()
What you give is what you get!
Виждаш ли... за малко да те напусне акъла... и какво става![]()
еlsy![]()
Ама не. :>
What you give is what you get!
Говорим за живот хора. Вече го има. По-добре му е сега да го убием, а? Да ви разправя за всички копелета, сираци дето познавам? известни личности? Гении? не казвам тя да си го гледа. Още е рано, може да му намери семейство, може техните да й помагат, да й е братче,сестриче. Тя е на 15 хора, не е на 10. Баси, извратеняците сте.
^А само хипотетично: Изнасилва те някой на улицата. Пазиш ли бебето?(само питам за гледната ти точка)
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Да, точно на 15 е. Има да учи, да живее, да ходи по гаджета и купони, да пътува, да подскача, да тича. Не трябва да й тежи някакъв огромен корем. Няма го тоя филм като Джуно. Щото бременен на училище не можеш да ходиш![]()
Saatana vittu perkele hate crew!