- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Тема за поетичен конкурс + АНКЕТА
Понеже забелязвам, че много съфорумци са такива поетични души, предлагам да направим конкурс. Тъй като не искам аз да задавам тема (няма да е много честно ако случайно се вдъхновя и реша да участвам, пък и е редно да е нещо, което вълнува най-много хора), предлагам в следващите 2 дена всеки, на който му хрумне интересна идея за тема на поетичен конкурс, да напише своето предложение тук. После ще поставя предложените теми в анкета и тази, която заслужи най-голям брой гласове, ще бъде темата на конкурса.
После всеки ще може да прати по едно лично стихотворение, но ще помоля стихотворенията да се пращат първо на мен. Аз ще ги публикувам, за да бъде конкурсът малко или много анонимен. След това отново победителят ще бъде определен чрез гласуване.
Тъй като нямам практика в организирането на конкурси, всеки, който има някаква критика или подобрение на предложението ми, нека сподели. Всякакви идеи са добре дошли.
-----------------------------------------------------------------------------
Тъй - ето я анкетата. По темата с най-много гласове ще направим конкурс за поезия. След това ще има и отделен конкурс за кратък разказ.![]()