.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Да останем ли приятели или да опитаме?

Знам, че има хиляди такива теми.. но искам просто да споделя с някой ..Та истоята е следната ... С най-добрия ми приятел разбрахме че чуствата ни не са само приятелски, а нещо повече и то взаимни.Но всеки казва "щом има любов приятелството умира " и т.н.. и в момента и двамата се измъчваме, защото ако нещата не се получат .. край с приятелството, а и двамата не искаме да става така.. Какво бихте направили на наше място? Бихте ли опитали или.. "приятелството над всичко " ..

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! и МОЛЯ без упреци ..

т.7
    krem4et0
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен
    След това, което сте разбрали, мислиш ли че ще си останете приятели както преди? Според мен ще е трудно нещата да са си както преди, така че най-добри се пробвайте

ее щом и двамата изпитвате еднакви чувства защо пък да не пробвате ? преди на мен ми се беше случило нещо подобно .. не само че не тръгнахме но и приятелството ни се прецака .. тъйче по-добре пробвайте

абе от една страна не тр да се заебава приятелството, но при положение,че сте най-добри фр, само си помисли каква страхотна връзка би била! Та кой те познава по-добре от него, кой те разбира по-добре, ще имате много общи теми...Пробвай!
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Щом изпитвате нещо един към друг и знаете за чувствата си смисъл че той знае че ти го харесваш и той теб по добре се пробвайте .....Успех!
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    След това, което сте разбрали, мислиш ли че ще си останете приятели както преди? Според мен ще е трудно нещата да са си както преди, така че най-добри се пробвайте
    Абсолютно.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    София
    Пробвайтеее пък каквото стане.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Пробвайте пък ако не потръгне пак може да сте си приятели Но както казаха и без това вече ви е неловко по-добре да опитате..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Re: Да останем ли приятели или да опитаме?

Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    Знам, че има хиляди такива теми.. но искам просто да споделя с някой ..Та истоята е следната ... С най-добрия ми приятел разбрахме че чуствата ни не са само приятелски, а нещо повече и то взаимни.Но всеки казва "щом има любов приятелството умира " и т.н.. и в момента и двамата се измъчваме, защото ако нещата не се получат .. край с приятелството, а и двамата не искаме да става така.. Какво бихте направили на наше място? Бихте ли опитали или.. "приятелството над всичко " ..

т.7
    krem4et0
    Преди около 2 години бях изправена пред същия избор..е аз тогава избрах приятелството и честно казано сега малко съжелявам,но момчето мисля че все още има чувства към мен...както и той не ми е безразличен Каквото и да решиш ти пожелавам успех

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Да останем ли приятели или да опитаме?

Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady

т.7
    krem4et0
    Пробвайте се това,че сте фр-ове мисля,че даже ще ви е от полза.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Теглете чоп.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

мерси
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си