.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    ~~Where u want me to be ~~

Не издържам !!!!

Дълго време се чудих, дали да напиша темата и най накрая се реших, защото вече наистина не издържам и не знам какво да правя . Историята е малко дългичка, ама ще я съкратя . Та накратко :
    Истинския ми баща почина преди няколко години . След време майка ми се запозна със един мъж, който и до сега живее в нас . Не са женени с майка ми , но по някаква причина тя настоява да го приемам като свой баща, както и да е, примирих се със това нещо . Значи , въпросния човек пътува и го няма около 5-6 месеца . И докато него го нямаше аз завърших, приеха ме в Софиийския и тн . Вчера той се върна . И ми заяви, че просто НЯМА да ходя във София, искал да остана във Варна да уча . Крещяхме си , викахме си , опитах да говоря сериозно със него , защото така бъдещето ми просто се проваля ! А пък да избягам от нас просто не смея, защото не знам какво ще се случи . Начи той ми е посягал един-два пъти и майка ми знае за това нещо , но просто и двете изпитваме някакъв страх от него . Не знам и аз защо ... Та това е накратко . Ако имате някакви идеи какво да правя, как да го убедя , че искам най-доброто за себе си и за бъдещето си , и че живота си е мой и аз ще правя каквото си искам с него ... наистина ви моля кажете ми , защото аз се изчерпах ...

Град
    София
    Майка ти какво мисли по въпроса?
    Ти си пълнолетна, сама взимаш решения.Той едва ли играе някаква важна роля в живота ти, не можеш ли просто да проявиш твърдост и да кажеш заминавам?
    Той ли ви издържа...смисъл адски глупаво е да живеете с човек, към когото изпитвате страх.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Native
    Майка ти какво мисли по въпроса?
    Ти си пълнолетна, сама взимаш решения.Той едва ли играе някаква важна роля в живота ти, не можеш ли просто да проявиш твърдост и да кажеш заминавам?
    Той ли ви издържа...смисъл адски глупаво е да живеете с човек, към когото изпитвате страх.
    Ми майка ми е наясно с абсолютно всичко . А и знам че е глупаво и тн . Но просто ако замина сега нямам къде да отида наистина ...

Мега фен Аватара на Blab
    Нейтив, жените на средна възраст(и не само) имат нужда от човек до себе си...
    Говори с майка си, с нея се разберете. Идваш в София.
    Ако тя е безразлична към проблема ти, хващаш пътя(ако смяташ, че ще можеш да се оправяш сама) или се обръщаш към някоя организация или пък гореща линия и прочие.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Но просто ако замина сега нямам къде да отида наистина ...
    А къде смяташе да живееш в София?

Град
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Но просто ако замина сега нямам къде да отида наистина ...
    А къде смяташе да живееш в София?

ами при леля ми , която му е сестра на тоя, обаче той говори с нея иии й каза така и така тя няма да идва и някакви такива работи и я настрои срещу мене и тя каза : Спокойно това момиче в моята къща няма да стъпи ...

...

МИла?!в никакъв случай не се давай на този човек!!той не е твой баща той няма да реши твоето бъдеще!и ако наистина обича майка ти нека покаже тази обич като те пусне!а не виждам защо той ще ти забранява?!САМО НАПРЕД И НЕ СЕ ДАВАЙ,СТАВА ВЪПРОС ЗА ТВОЕТО БЪДЕЩЕ!!

Мега фен Аватара на Blab
    Тъпо.
    Ти си се записала вече в СУ, имала си жилище, затова не си кандидатствала за общежитие... Да учиш във Варна? Сроковете за записване не са ли приключили?

Град
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Тъпо.
    Ти си се записала вече в СУ, имала си жилище, затова не си кандидатствала за общежитие... Да учиш във Варна? Сроковете за записване не са ли приключили?
    Ами да и аз това му казах и той ми каза : Не ме интересува имам достатъчно връзки ....

Той не притежава живота ти! Той няма право да се разпорежда с него! Не той ще решава бъдещето ти! Дори и баща не ти е! И братовчедка ми тази година кандидатства и знам че първите 6 месеца нямаш право да работиш и да ползваш общежитие, което е ненормално просто. Но нямаш ли някоя приятелка, при която да живееш първите 6 месеца или някакви спестени пари? Дори не знам какво да ти кажа, намираш се потресаващо положение...Ами ако отидеш да учиш в друг университет? Едва ли ще е чак толкова лошо, но предвид, че нямаш право на избор, нямаш възможности...знам, че не ти се иска да му правиш на него кефа, ама все пак семейство сте
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей. (:
    Струва ми се, че си достатъчно голяма за да можеш сама да решаваш кое е добре за теб и кое не, още повече щом въпроса опира до образованието ти.
    Втория мъж на майта ти, не ти е биологичен баща и няма правото да налага мнението си или да се опита по какъвто и да е начин да те задържи във Варна, при условие че искаш да учиш в София.
    Няма смисъл да се опитваш да го разубеждаваш.Ти си си в правото и е редно да отстояваш желанията си.
    Час по скоро си събирай багажа, взимаш билети и идваш.Хубаво е, че има къде да се настаниш.Работа ще си намериш, на лекции ще ходиш и всичко ще бъде наред.Живота ти дава възможност-използвай я!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Blab
    Цвети, не четеш, тя няма къде да живее.

Град
    София
    Много сложна ситуация. Извинявай,но майка ти е изцяло и само тя виновна. Но това е др тема.
    На твоя въпрос- какво да правиш.........
    Нямаш ли познати,които също ще идват да учат в София?Поне отначало да сте заедно в Студ. град...не знам.
    Друг вариант е да говориш с майка ти насаме. Ако можеш да я убедиш,че ТИ си по-важна от нечий болен мозък...
    Регистрираи се в сайтове razni.. / studgrad.com/че търсиш 1-2 момичета за квартира да си делите наема, потърси обяви за работа..
    И..пиши как се развиват нещата ..
    Съчувствам ти
    Smile!?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Наистина много кофти ситуация .. От това зависи бъдещето ти все пак .. Защо не поговориш с майка ти и не обсъдите .. знам ли да го убедите по някакъв начин двете?! .. Ако не е настроил и нея срещу теб ..
    И бтв.. защо толкова иска да останеш да учиш във Варна?! .. Какво му пречи да заминеш? .. Би трябвало да ти е дал поне една адекватна причина..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    София
    Да ти се беше скарал и да ти даде бъдещето в ръцете разбирам, ама не стига, че не ти е никакъв! а и на всичкото отгоре и ще вика ... А и това е ТВОЕТО бъдеше и ТИ си се постарала за него (да влезнеш в СУ не е от най-лесноте неща). Виж знам, че сигурно ще кажа някоя страшна простотия, ама защо не гороиш с Виктор предполагам, че си му казала. Аз отхвърлям изцяло възможността да си останеш във Варна! (хиихх без да те питам) А и варианти могат да се измислят ... А и ако останеш там после ще ги обвиняваш цял живот и ще има защо! И наистина ... ох де да знам поговори с майка ти, да му повлиае на тоя юнак по някакъв начин, че да те пусне ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Да ти се беше скарал и да ти даде бъдещето в ръцете разбирам, ама не стига, че не ти е никакъв! а и на всичкото отгоре и ще вика ... А и това е ТВОЕТО бъдеше и ТИ си се постарала за него (да влезнеш в СУ не е от най-лесноте неща). Виж знам, че сигурно ще кажа някоя страшна простотия, ама защо не гороиш с Виктор предполагам, че си му казала. Аз отхвърлям изцяло възможността да си останеш във Варна! (хиихх без да те питам) А и варианти могат да се измислят ... А и ако останеш там после ще ги обвиняваш цял живот и ще има защо! И наистина ... ох де да знам поговори с майка ти, да му повлиае на тоя юнак по някакъв начин, че да те пусне ...
    Ами аз със Виктор говорих А пък колкото до това майка ми да говори с него .. Те от 2 дена не спират да се карат за това нещо, и само си викат, крещят и тн , ама той е твърдо решен . Искал да има контрол над мене .... Аз му казах, че съм на 19 и мога да правя със живота си каквото си искам,без той да има право каквото и да било да ми каже...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Ами аз със Виктор говорих А пък колкото до това майка ми да говори с него .. Те от 2 дена не спират да се карат за това нещо, и само си викат, крещят и тн , ама той е твърдо решен . Искал да има контрол над мене .... Аз му казах, че съм на 19 и мога да правя със живота си каквото си искам,без той да има право каквото и да било да ми каже...
    А ти още малко и трябва да си на училище нали така ? Ама щом си говорила с него предполагам, че сте измислили нещо , което е много хубаво абе чакаме те в Софияяяя
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

къв е па тоя да ти казва...
    най-малкото,че не ти е баща
    на общежитие не можеш ли да отидеш??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си