- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали просту не откачам ;Д ;s
ЗдраветеНе знам дали темата ще ми е тъпа или ще ви хареса но нека я прочетете за да ми помогнете ,самата аз да си помогна
Значи харесвам момче от моя клас,запознахме се на скоро ,аз съм в ново даскало и се чудя дали и тои ме харесва!Все още не знам кои от моя клас може да ми помогне с нещо сварзано за него разбира се,защото още не съм опознала хората и нз на кои да се доверя
Относно него? Ми тои се закача от време на време с мен но не е говорил с мен на по сериозни теми и за по съществени неща ;( И ако можете даите съвет как да постъпя,дали да го оставя защото е от моя клас и разберат ли останалите че го харесвам ,ще умра от срам Как да постъпя
![]()
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
питай го с смс дали те аресва
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Че ако го чакаш него ще умреш от старост. Какво пречи ти да го заговориш
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
абе то си личи ако те харесва
Първоначално написано от cingomiumiun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Първоначално написано от cingomiumiun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cingomiumiun - Тоя е голям фен![]()
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
1.Тука врачки нема.щ
2.Що пък трябва да мреш от срам че го харесваш?
3.Вземи да му кажеш за да разбереш дали и той те харесва (че да кажеш и на нас , щото тая вечер няма да спя от вълнение.) , друг начин няма
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Първо-эа какво ти е да търсиш някого,на когото да се довериш относно него?Какво искаш-някой да ходи да го раэпитва дали си пада по теб?Това е много тъпо,ама много.По-добре си се оправяй сама,а не като в детската градина.
Второ-эащо ще умреш от срам,ако някой раэбере,че го харесваш?Какво срамно има според теб в това да си паднеш по някого?Щото според мен абсолютно нищо.Човешко е.Най-нормалното нещо,което може да ти се случи.Иэкаэването ти е глупаво и отново повече ще отива на дете в предучилищно эаведние.
Елементарно е това,което трябва да направиш.Просто търси повече контакт с това момче.Говори с него,интересувай се как е,от какво се интересува,с какво се эанимава.Не чакай все той да се 3АКАЧА с теб,а отиди и го эаговори на някоя тема,эа която ти се говори.3адай му някой и друг въпрос-хем ще раэбереш що эа човек е,хем може и да се усети,че си го мернала.
И не энам эащо мислиш,че това,че сте от един клас е проблем.Еми не е.Напротив-даже е яко,эащото ще можете да се виждате всеки ден.Не мисли эа после.Не е краят на света.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
използвам мистичните сили ан Шангри-Лу , и откривам,че той всъщност те харесва. Даже вече ти е купил пръстен и има много яки Фесни на гмс-то.
начи ако го питаш дали те харесва. и той те харесва. Го питай дали си търси Гадже/Аверка/путка.
Ако каже, че си търси- питай го ти тогаз дали иска ти да си му гаджи/аверка/путка.
И ако се съгласи може да слушате хаус и чалга в коридорите и той може да та бара по дирника, гато и както пожелае.
Туй каза шангри-Лу.
tarataikЪ, ако нямаш какво да кажеш по темата, просто си трай, вместо да спамиш с хилещи се емотикони - ако толкова искаш да трупаш мнения, пиши нещо поне мъничко смислено.
Аман вече, този форум наистина трябва да се поразчисти...
По темата: Моето мнение е, че хора от класа не трябва да се гаджосват, освен ако няма наистина ясно изразена химия между тях и не се очаква дълга и щастлива връзка, основаваща се на уважение и взаимна обич. Защото иначе, когато двамата съученици скъсат, ако е станало нещо по-лично, целият клас научава. А едва ли искаш всички те да знаят за личния ти живот. Предполагам, че има и други недостатъци - например много често виждам хора, които след като са ходили, после дори не се поздравяват. Мислила ли си вие как ще се гледате след това? Освен това сте на по 14-15, ако не се лъжа, вариантът да имате достатъчно здрав разум и да не правите простотии се изключва, според мен - още сте със съвсем детски манталитет.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Гадай на карти.Първоначално написано от ne razbiram teb
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
дааа предчувствието ми се оказа вярно....почна новата учебна година и форума се напълни с теми:от 5 дни познавам едно мом4е/моми4е от новия ми клас,дали ме харесва....
[quote="tarataikЪ"]Първоначално написано от cingomiumiun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Да,определено трябва да сеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
поразчисти от такива спамърки
като тебе![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Награби го за че*а и го питай: "Ша го бъде ли нема да го бъде?"
отлагай още малко така и скоро ш се изтъпанкате на бала в кенефа!![]()