По същество:
Мина година-година и половина,даже януари стават 2 години....
с нея ходихме скъсахме,поради моите глупави грешки,но както и да е,минало....Но сега с бившето ми гадже сме най-добри приятели.Колкото и странно да звучи след като скъсахме се карахме десетки пъти ,то не беше блокове в скайп,не беше триене на номера,обидни думи....Всякви простотии...Тя си беше изградила една представа за мен-мрънкало,оплакващ се....Така й беше представата тогава(грешна)И сега след близо една година опити да й докажа ,че не е така,успях...Тя вече ми има пълно доверие,може да ми каже всичко,каза ми че аз съм единственото момче на което може да каже всичко...И така т'ва е добре ,защото аз исках това,с нея да сме в добри отношения независимо от всичко,исках да сме най-добри приятели,НО...Аз все още я обичам Писна ми... Това ,че я обичам ми тежи,адски мниого ми тежи...Супер съм депресиран,тъжен,меланхоли чен.....Това ми е единствения сериозен проблем-че съм влюбен в нея....Снощи тя ме попита ,защо съм тъжен,но няма как да й кажа,че е заради нея...Просто защото тя не ме обича,е обича ме,но само като приятел,това е,няма нищо друго,но аз не мога да го възприема.Не възприемам го,но се надявам въпреки всичко ,че някои ден може да ми даде втори шанс ...Защо? Не знам,и странното е ,че не искам да спра да я обичам,.Искам да си имам гадже,но никоя друга освен нея...И така де тя често ме пита защо съм тъжен или в кофти настроение,но не смея да й кажа...Просто не искам да попадаме в тази ситуация....
КАзвал съм й ,че изпитвам чувства към нея,но винаги увъртам,един път й казвам че я обичам като повече от приятел,псоел че я обичам само като приятел... Оффф писна ми вече,чудя се кво да правя,как да я забравя,или по-точно как първо да да искам да я забравя...Проблема ми е в това ,че НЕ ИСКАМ да спирам да я обичам