- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастова разлика
Хора най-добрата ми приятелка харесва момче, което е на 17, а тя е на 13. Той се мисли за много голям и разни такива. и тя се притеснява че ако имат нещо повече от здарвей и здрасти той ще се държи с нея като бебе и няма да я взима насериозно. а тя пък иска нещо по-различно.нещо по-дълго като връзка . много е отчаяна защото май мн го харесва това момче какво да направи? как да й помогна?
Много интересно как на 13 ще иска сериозна връзка?Аз на почти 16 не съм си и помисляла за такова нещо, пъък... Не знам, изчакай да видиш дали ЩЕ имат нещо повече от здравей-здрасти... пък тогава ще кажеш дали той ще я мисли за бебе и т.н... Макар, че точно така годините 13-17 ми се струват доста
Ако бяха например 16-20... нямаше да изглежда огромна разлика
Оффф, изперках вече
![]()
еlsy![]()
ми да смисъл примено 16-30 е18-22е добре ама 13-17 е малко кофти май
Според мен когато се обичат двама души няма значение от възраста![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
аз имам долна граница 8 клас и горна 40 години![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от Girl08
е да ама той дали ще я обича така както тя си мисли че иска и дали тя наистина може да го обича?! смисъл тя кво разбира под сериозна връзка?!
in defense of our dreams...
spored men na vyzrastite si i dvamata mislqt razli4no i ne biha bili dobre zaedno prosto nqma da se razberat toi 6te q misli za bebe
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Бе тя рибата е още в морето, вие тигана сте сложилиНека първо тръгнат, ако тръгнат изобщо, и чак след това да види как се държи с нея и ако се държи като с бебе тогава му мислете.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
О, я, и аз на 13 исках сериозна връзка:Д
Та, тоя си е лапе(ако е средностатистически тийнейджър), да се взимат! Да бъде моята воля:Д
Офф , ми харесва го , т'ва хубаво ама за каква сериозна връзка говориш като и двамата са още лапета.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Проблемът се решава с изваждането на фалшив личен документ.
Гримирай приятелчето си, накарай я да се снима и да стане една прилична снимка.
Съберете кинтички и й направете фалшив паспорт.
Когато момчето се държи като бебе с нея, тя може да изважда този чудат документ и да му го показва строго!
![]()
Иначе, може да се държи като бебе с нея, защото ТОЙ така мисли, че се държи мило... айде успехи там![]()
че няма значение възрастта, няма..Но тука става въпрос за 13 годишно момиче, а и то по самото поведение на момчето си личи какво точно иска от нея..по-добре да забрави за него
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Lele hora vie me razbivate ne moga razbera na edno 13-godishno momiche za kakvo i e seriozna vruzka ili vie ot seriozna vruska razbirate 2-3 meseca ?!? ne bih kazal a puk toi e na 17 predpolagam dobre izglejdasht i predpolagam che tvoita priqtelka ne moje da se nadqva na seriozna vruska ot negova strana neznam prosto e mnogo typo az sum po4ti na 20 i sum imal to4no 2 seriozno vruski za po godina i 3-6 meseca spored men tova moje da se nare4e seriozna vruska a puk i poslednoto mi gaje beshe na 25g neznam prosto e po priqtno da si do po otgovoren 4ovek i da znaesh 4e vinagi shte se zastypi za teb i shte ti pomogne i shte te razbere. Pozamislete se realno nad neshtata se pak ste na 13g jivota e pred vas (men) samo flirtove i tova e![]()
mnogo se izvinqvam za pravopisnite greshki i za latinicata no prosto adski mnogo me murzi da se sysredoto4avam
![]()
Той е много голям, той е на СЕДЕМНАДЕСЕТ, ЪЪЪ!Първоначално написано от I_Know
'баси простотията, честно. xD
Иначе да ти кажа го разбирам, и аз не бих взел насериозно приятелката ти.
малии той е на 17.
баси дъртофелника.
Аз ли пак се вкарвам във филма, но доколкото разбирам - малката ти приятелка харесва големия батко и иска нещо сериозно , а той не знае, а тя е отчаяна ,(wtf?) защото и тя не знае защо , а ти искаш група непознати лузъри да ти кажем, какво да направиш ти по случая, щото все пак ти си супер важна фигура - добрата приятелка ? УАТ ДА ФАК ?!Първоначално написано от I_Know
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
тия 16-17 годишните се мислят за голямата работа и че са супер големи,хах,нали ги виждам..
аз за тва се занимавам с ''батковци'',щото не разсъждават като 8 годишни,ебати
поставила съм си горна граница 25 и смело давам напред!![]()
4 години не са много, но както каза някой още на първата страница, ако говорим за разлика 16-20 е доста по-приемливо от 13-17. На 17 години човек има склонност да се чуства много голям и зрял, въпреки че това въобще не е така. Според мен тя трябва да си намери някой на нейите години или година по-голям, просто защото 17-годишният момък си мисли са доста по-различни неща от нея. На 13 години имаш доста по-различен начин на мислене отколкото на 17. Освен това мисля, че на нещо бързо ще му омръзне и тя ще е наистина много много наранена.