.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Възрастова разлика

Хора най-добрата ми приятелка харесва момче, което е на 17, а тя е на 13. Той се мисли за много голям и разни такива. и тя се притеснява че ако имат нещо повече от здарвей и здрасти той ще се държи с нея като бебе и няма да я взима насериозно. а тя пък иска нещо по-различно.нещо по-дълго като връзка . много е отчаяна защото май мн го харесва това момче какво да направи? как да й помогна?

Град
    Враца
    Много интересно как на 13 ще иска сериозна връзка? Аз на почти 16 не съм си и помисляла за такова нещо, пъък... Не знам, изчакай да видиш дали ЩЕ имат нещо повече от здравей-здрасти... пък тогава ще кажеш дали той ще я мисли за бебе и т.н... Макар, че точно така годините 13-17 ми се струват доста Ако бяха например 16-20... нямаше да изглежда огромна разлика Оффф, изперках вече
    еlsy

ми да смисъл примено 16-30 е18-22е добре ама 13-17 е малко кофти май

Според мен когато се обичат двама души няма значение от възраста
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз имам долна граница 8 клас и горна 40 години
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от Girl08
    Според мен когато се обичат двама души няма значение от възраста

е да ама той дали ще я обича така както тя си мисли че иска и дали тя наистина може да го обича?! смисъл тя кво разбира под сериозна връзка?!
    in defense of our dreams...

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    spored men na vyzrastite si i dvamata mislqt razli4no i ne biha bili dobre zaedno prosto nqma da se razberat toi 6te q misli za bebe
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Бе тя рибата е още в морето, вие тигана сте сложили Нека първо тръгнат, ако тръгнат изобщо, и чак след това да види как се държи с нея и ако се държи като с бебе тогава му мислете.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Blab
    О, я, и аз на 13 исках сериозна връзка:Д
    Та, тоя си е лапе(ако е средностатистически тийнейджър), да се взимат! Да бъде моята воля:Д

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Офф , ми харесва го , т'ва хубаво ама за каква сериозна връзка говориш като и двамата са още лапета.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Проблемът се решава с изваждането на фалшив личен документ.
    Гримирай приятелчето си, накарай я да се снима и да стане една прилична снимка.
    Съберете кинтички и й направете фалшив паспорт.
    Когато момчето се държи като бебе с нея, тя може да изважда този чудат документ и да му го показва строго!

Иначе, може да се държи като бебе с нея, защото ТОЙ така мисли, че се държи мило... айде успехи там

че няма значение възрастта, няма..Но тука става въпрос за 13 годишно момиче, а и то по самото поведение на момчето си личи какво точно иска от нея..по-добре да забрави за него
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Lele hora vie me razbivate ne moga razbera na edno 13-godishno momiche za kakvo i e seriozna vruzka ili vie ot seriozna vruska razbirate 2-3 meseca ?!? ne bih kazal a puk toi e na 17 predpolagam dobre izglejdasht i predpolagam che tvoita priqtelka ne moje da se nadqva na seriozna vruska ot negova strana neznam prosto e mnogo typo az sum po4ti na 20 i sum imal to4no 2 seriozno vruski za po godina i 3-6 meseca spored men tova moje da se nare4e seriozna vruska a puk i poslednoto mi gaje beshe na 25g neznam prosto e po priqtno da si do po otgovoren 4ovek i da znaesh 4e vinagi shte se zastypi za teb i shte ti pomogne i shte te razbere. Pozamislete se realno nad neshtata se pak ste na 13g jivota e pred vas (men) samo flirtove i tova e mnogo se izvinqvam za pravopisnite greshki i za latinicata no prosto adski mnogo me murzi da se sysredoto4avam

Град
    Варна

Re: Възрастова разлика

Цитирай Първоначално написано от I_Know
    Хора най-добрата ми приятелка харесва момче, което е на 17, а тя е на 13. Той се мисли за много голям и разни такива.
    Той е много голям, той е на СЕДЕМНАДЕСЕТ, ЪЪЪ!

'баси простотията, честно. xD

Иначе да ти кажа го разбирам, и аз не бих взел насериозно приятелката ти.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    малии той е на 17.

баси дъртофелника.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Re: Възрастова разлика

Цитирай Първоначално написано от I_Know
    Хора най-добрата ми приятелка харесва момче, което е на 17, а тя е на 13. Той се мисли за много голям и разни такива. и тя се притеснява че ако имат нещо повече от здарвей и здрасти той ще се държи с нея като бебе и няма да я взима насериозно. а тя пък иска нещо по-различно.нещо по-дълго като връзка . много е отчаяна защото май мн го харесва това момче какво да направи? как да й помогна?
    Аз ли пак се вкарвам във филма, но доколкото разбирам - малката ти приятелка харесва големия батко и иска нещо сериозно , а той не знае, а тя е отчаяна ,(wtf?) защото и тя не знае защо , а ти искаш група непознати лузъри да ти кажем, какво да направиш ти по случая, щото все пак ти си супер важна фигура - добрата приятелка ? УАТ ДА ФАК ?!
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

тия 16-17 годишните се мислят за голямата работа и че са супер големи,хах,нали ги виждам..

аз за тва се занимавам с ''батковци'',щото не разсъждават като 8 годишни,ебати

поставила съм си горна граница 25 и смело давам напред!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    4 години не са много, но както каза някой още на първата страница, ако говорим за разлика 16-20 е доста по-приемливо от 13-17. На 17 години човек има склонност да се чуства много голям и зрял, въпреки че това въобще не е така. Според мен тя трябва да си намери някой на нейите години или година по-голям, просто защото 17-годишният момък си мисли са доста по-различни неща от нея. На 13 години имаш доста по-различен начин на мислене отколкото на 17. Освен това мисля, че на нещо бързо ще му омръзне и тя ще е наистина много много наранена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си