- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- досадна ли съм?
здравейтенова съм и имам един проблем, е или поне за мен е проблем
Та с гаджето ми ходим малко повече от 2 години и той сега е 2 година студент. Миналата година като одите го понесох мн зле. Сега съм почти ок, но се пак малко ми липсва и малко ми е странно. Цяло лято се виждахме мисля, че от цялата ваканция има само 3-4 дни, в който не сме се виждали. Той в момента няма нет, така, че не можем да си чатим и се разбрахме да се обаждаме един на друг. Ми супер гласа му ме успокоява. Обаче, той най-нахално ми заяви, че съм му досаждала!
И ето защо.Още в сряда ми каза, че му досаждам. от понеделник до сряда се бяхме чули. в понеделник му се обаждах 2 пъти - сутринта и вечерта, а той на мен по обед. Във Вторник се чухме веднъж (вечерта), а в сряда 2 пъти му се обаждах. 1 път да му кажа, нещо, което го интересуваше, а в сряда му се обадих чак вечерта, просто да го чуя. За съжаление оцелих, точно когато яде, Явно аз трябва да имам предчуствие кога яде и да не му званя. Казах му ок, сори щи звънна по-късо и той каза че съм досадна! е кфо ми е досадното, че малко ми липсва ли? + това той се държи некакси много гадно. Само ми се сопва. Кара ме после да му търса нещо в нета и му се обадих да му кажа, резултата и той дига и вика с такъв гадрн глас какво! Бахти! и писах му 2 смс да му честитя годишнината (щото от тъпите реклами на мтел остават по малко от 160 символа) и той пак ми повтаря, че съм била досадна! е това досадно ли е, мамка му? казах му е хайде сега малко ще ми е мъчно първите 1-2 седмици после ще се оправа. Но той е отвратителен! И днес ми се обади двапати да ми се оплаква от рани негови си неща. Значи той може да ми звани да ми приказва разни неща, а аз на него не? обади мис е 2 пъти за половин час, по неговите критерии това е крайно досадно, но на мен не ми пречи.
е кажете права ли съм или нещо греша?
Да или заради теб няма време за друга или пък мен ако питаш е досадно да му звъниш толкова често ми ако той има зор да ти се обади те хоратат са си казали остави го ако той сам те потърси, значи ен може без теб ако не го анправи значи м/у вас не е имало нищо . но според мен без да те притеснявам но може би има друга в рзлични гардове сте...нз
Спри да го търсиш, а после той като ти звъни 2-3 пъти му кажи, че той досажда!![]()
еlsy![]()
spored men i toi prejivqva po trudno razdqlata , shte se opravite ..
е немога тукотака да спра. липсва ми малко се пак. помолих го казах му. след 2 седмици ще се чуваме 2-3 пъти в седмицата, както си беше преди
А защо, аз трябва да се поставям на негово място? Не може ли той да се постави на мое място? Той е там кефи се, а аз тука какво? И като сае обада, не говора, аз той приказва през цялото време, аз тамън да каже нещо и той аейде ча0.
Изобщо пука ли му за мен?
е немога тукотака да спра. липсва ми малко се пак. помолих го казах му. след 2 седмици ще се чуваме 2-3 пъти в седмицата, както си беше преди
А защо, аз трябва да се поставям на негово място? Не може ли той да се постави на мое място? Той е там кефи се, а аз тука какво? И като сае обада, не говора, аз той приказва през цялото време, аз тамън да каже нещо и той аейде ча0.
Изобщо пука ли му за мен?
как ще я карате така - той е на друго място, различно, нов по-интересен свят за него а ти си тая дето го приземява и задържа обратно, нормално е...не му се обаждай няколко дена, да видим какво ще стане и като ти се обади и те пита защо му се сърдиш направо му заяви, че така няма да я бъде и да ти каже часове, в които му е удобно да му се обаждаш..
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
после да пишеш какво е станало
You won't see it
You don't believe in it
Е той трябва да си дойде утре. Да видим как ще раегира като ме види. После пак като си иде няма да му званя..толкова много, но се пак колкото и да е малко..липсва ми. Аз си нямам много много приятели. Той не разбрим защо като иде на сф се държи мн гадно. Толкова пъти от най малкото ми се сърди. Да му се обада и да го питам за нещо, важно и после пак да му се обада пак свързано със предишното той ще каже, че съм досадна, Иначе той като се ядоса ми звани да ми се оплаква и ми приказва 100 часа и аз само да, добре, ех какви са гадни бла бла.
Mi priqtelko 6te ti ka6a 4e s priqtelkata mi se 4uvame na den po 3-4 pyti i pak ve4erta govorim s 4asove. Men bi me iskefilo ако тя се се6та да ми звани особено само да ме 4уе как съм.Спокоино ни6то ти няма . явно си хванала приятеля ти в кофти момент.
мъже..
стига бееПървоначално написано от KillSwitchEngage
ми досаждаш му когато явно той има раота а когато той няма какво д аправи решава да ти звънне и да каже "ако мило..."и да се оплачи явно защото му липсваш рабери човека си е с собствените нижди но аз ти казвам нападай и продтлжавай да му "звънниш"(в добрия смисъл)и само когато ти се скара пак тогава престани ако си ме рабзбара де
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
ако аз чуя подобно нещо бих изгасила телефона за няколко дни или щеше да последва скандал... голяма работа като си му се обадила...
ne mu zvyni kolkoto i da iska6 6te vidi6 4e nakraq toi 6te te potyrsi.....ima i drug variant moje da ste si omryznali i toi gleda kak da te sreje
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
+1
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Наистина спри да се обаждаш, пък дори и не му вдигай. Като почне да се притеснява и от 2 пропуснати повиквания станат на 12 вдигни и му обясни че си се ядосала и имаш нужда от разбиране, както ти му даваш своето (не може да ти мрънка и ти да го успокояваш, и разговора да не е двустранен и ти нищо да не казваш, защото той като носна кърпа си издухва всички лайна и сополи на теб и после ти затваря най-нагло!)
Не позволявай да си използвана за кошче за душевни отпадъци.
Ходите от 2 години, ебахтиЗащо се държи така с теб? Кажи че ти е неприятно и че не смяташ да търпиш да ти се кара така и да те юрка. Аре у лево.. Досадна била.
Ти като спреш да го търсиш ще му се прииска пак някой да се сеща за него!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напълно подкрепям идеята.Първоначално написано от nicolepcd
Ако се разсърди тегли му една и толкоз , да се оправа , мъже колкото искаш.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
на мен си толко досадна кат асен на голфза дугите ни найм бате
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
това момче не може да те оцени. спри даму се обаждаш за няколко дена и ще видиш как ще си промени веднага отоншението, той направо те ползва като психотерапевт, и доста детски се държи за 19 годишенПървоначално написано от *ГлеЗлИчКаТа*
![]()
You won't see it
You don't believe in it
аз имам 1 мустанг от пустинята го фанах
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
той е на 20![]()
На мен ми е интересно за к'ъв чеп броиш кога и как си му звъняла. Какво, в тефтерче ли си записваш?
И аз бих казал, че си досадна.
Досадна си...любовницата
кво ли си мисли![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
И ето че приказката е свършила...споко, мацка, скоро ще му се види края!
Първоначално написано от cingomiumiun
![]()
![]()
![]()
Ти да не си от Две Ф Две Ф
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg