- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- досадна ли съм?
и моя приятел у4и в друг град..нз какво му има на твоя..защо просто не го питаш?? (винаги това казвам..тцтцт)..аз на моя приятел му званя,ако той не ми звънне и обратното...ама не мисля,4е му досаждам с двата разговора през деня,който правим...макар4е за мен би било мн добре,ако нон стоп си говорим,но просто не става..из4ерпват се темите...спри да му звъниш извесно време да видиш дали той ще те търси..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И на мен ми досаждаш с темата си...
Това е ужасноНе му вдигай и като ти звънни на пожар изчакай и му вдигни..обясни му ,че не ти харесва поведението му,..2 години ходите все пак редно е да каже какво мисли или чувства....
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
тука с cingomiumiun сте се сбрали равни направоПървоначално написано от 3vR
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
xax prosto se pritesnqva kogato mu se obajdash zaradi razdqlata e![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
+1Първоначално написано от nicolepcd
+1Първоначално написано от nicolepcd
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
sq ne my se obajdai nqkolko dni i toi,kat ti se obadi my kaji,4e ne ti se sly6q i 4e mn ti dosajda,da vidim togava dali nqma da se seti,4e ne e bil prav
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
sq ne my se obajdai nqkolko dni i toi,at ti se obadi my kaji,4e ne ti se sly6q i 4e mn ti dosajda,da vidim togava dali nqma da se seti,4e ne e bil prav
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
сори ама е гъз
и аз така съм в софия а гаджето ми сега в друг град и ми е гадно ако не ми се обади (момче съм) много обичам да ме проверява, и като ми се обади си говорим 2-3 часа всеки ден! а вечер си пишем смс-и.. .някак си ми липсва много и на мен, и първото нещо което правя като стана сутрин е да се обадя
ама ако той не иска да му звъниш, сигурно крие нещо ил иси му писнала вече! затва остави го и виж след колко време ще се обади - ак ое след 4-5 дена го отпиши, сигурно има друга с която му е по-интересно. гадни копелета сме ние мъжете, затва трябва да ни държите изкъсо!
Същата история и тука скъпа, само дето аз теглих чертата..Звъня му той: Ям сега, не мога да се наям от теб!Остави ме да подишам..
Той не е прав..И ти му се сопни някфа, говори му серт..няма да му мълчиш..баси...Той като има зор звъни..Ти като имаш-да се съобразяваш! Айде сектир от такива мъже..Поговорете,скарай му се ако трябва..ако не вземе от дума-пътяяяяяя!![]()
мерси за съветите
вчера си отиде и не съм му звъняла. да видим кога ще ми се обади
и обяснението му беше че няма какво да ми каже, и не обича да говори с мен по телефона, предпочитал на живо..
ще пиша какво е станало
и евла на пичовете дето си говорат с часове с мацките
Не се чувайте всеки ден едва ли не...просто се е изнервил, че се е хранил и ти точно тогава си му звъннала, не го приемай толкова навътре.
Питай го как може да ти се обажда толкова често, а ти на него не?
според мен сте си омръзнали...
someone else...
Първоначално написано от nicolepcd
+1 Играй и ти по ''мръсните'' правила.![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Да,да и а3 бях така с бившия ми приятелсърдеше се когато му звънях да го чуя, или когато имах нужда от него... Той веднъж ми каза,че ме забравил
... Ама тва е минало...Та мисълта ми е наистина недей да го търсиш... Ам и не ми се вярва да има друга и да крие от теб
![]()
...
Ако ти се разсарди да не ти дреме много,защото ТИ трябва да си сърдитата,а не той
Така че
Хакуна Матата![]()
![]()
![]()
От утре спирам да плача за теб, от утре спирам да мисля за теб... Така си казвам не знам от кога и утре пак ще си кажа така!
пробвай с 2 пъти за 3 дни вместо 3 пъти за 1 ден![]()
![]()
![]()
![]()
Щом мъж почне така да се държи-работата е ясна че има друга-за мен няма да има друга ако в 2те години се е държал винаги така-тогава ще кажа че е такъв характер -но ако е почнал отскоро-просто има друго момиче, той няма да ти каже за нея и прави най-тъпото-иска ти да се разочароваш и да скъсаш него-най-доброто в неговата ситуация