.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79

Тема: Emo style

|
    Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!! Emo Sux !!!
    I takam
    phah

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    това дали си емо зависи от музиката,която слушаш.не мога да разбера какъв им е проблема на другите,та да мразят емота просто хора като хора с техните си проблеми...а тваа с вените си е вече нечовешко...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    това дали си емо зависи от музиката,която слушаш.не мога да разбера какъв им е проблема на другите,та да мразят емота просто хора като хора с техните си проблеми...а тваа с вените си е вече нечовешко...
    е сори ама не си мн осведомена по въпроса.Емо не се оппределя от това какфва музика слушаш,а от това как възприемаш живота.А според мен и фалш и истинските емота са отрепки

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Аз съм такъв. Плача често, рисувам си по ръцете, слушам Аврил и Токио Хотел, нося кецове Мания ( розови с черепчета ) и ми е зализан бритона.

Питай какво те интересува ?
    gorkoto

Аре не ми се смей деееееееееее Депресирате ме

Не ни наричайте животни. Ние сме просто по-нежни същества
    +1

Цитирай Първоначално написано от nasko_kaulitz
    Аз съм такъв. Плача често, рисувам си по ръцете, слушам Аврил и Токио Хотел, нося кецове Мания ( розови с черепчета ) и ми е зализан бритона.

gorkoto

+1

PfffЩе падна да се хиля
    То Пак смешно стана това емо стила всички почнаха да си мислят че са емота като се носят с зализани бритони( Все едно крава ги е лизала) кецки дрехи с черепчета .... Не сте никакви емота ... та дори и някой от вас не знаят кво е това в действителност !!! Виждала съм много хора някой достойни за уважение! Но им лепват стикер ЕМО само защото са малко по мрачни и не говорят много и слушат метъл Аз лично също слушам метъл и понякога ми е кофти .... ама се нося най нормално с маратонки дънки тениска .... е варете ми кажете ЕМО .... Да ви Имам Аз Глупавия стил Все едно кат сте Емота значи ни сте хора тай излиза .... всички сме си хора само че някой се мислят за особняци Моя съвет лично е че не ви трябва да се правите на такива квито не сте !!! Хора сме си и без определен стил

Не стига че говедо, ма и пидал...

Разликата между БГ емотата и хората, които слушат emocore (30 Seconds to Mars май са emo, поправете ме ако греша) е оттука до Алфа Кентавър....Тъй че в 95 процента от случаите имате право да си хейтвате българските "емота".

П.П. БГ Емо=Чалгар, който му е писнало да бъде чалгар?

Супер фен Аватара на gabi_94
    така ако не се лъжа ти си поредното момиченце на 12, което чуло че нещо е модерно и сега трябва и то да стане емо. Еми има гугъл ако толкова се интересуваш.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Пффф повечто "емота" за некфи 12 годишни позиорки дету нз още кфо им тече между краката [ с извинение ] "Направих си бретончету и вече съм емо" Еми бр кат си "емо" аз па съм Гошо...
    ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...

xaxax
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

oh da mrat emotata we pisna mi ot tqh

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    [quote="KuKla Na KoNcI"]

мога да си представя как та ебават в даскало или ти ходиш в даскалоза емота
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

+1

Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952

+1
    Коя е тая готината от аватара ти

не познавам и не ми требва

Едно момиче от моя нов клас май е Емо ама не съм мн сигорна, смисъл облича се в стил емо (ама не е няква поза, а просто стила и си е такъв)...
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

emo style e ne6to interesno az iskah da stana ama maika mi 6te6e da me kill napravo ima 2 emota v daskalo i me kefqt nz 6to taka ama sa qki ;]

gorkoto
    hahah bati qkoto bravo :P

Мега фен Аватара на lenito_sf
    еми аз се смятам за нещо като емо смис бритона ми е като олизан от крава ръцете ми (смис само дланите и около тях) са нещо между цетка и картина на пикасо сърда се за това че са ми взели химикалката и са ми я върнали с 2 секунди закъснение но...това съм аз и съм възприела този начин на живот ...иначе това което ме отличава от рийл емотата е че не слушам типичния стил музика за тях а именно емо гор и освен дребните сърца и букви направени с безопасна игла на ръцете ми около пръстите не бих посегнала на мижавио си животец :P абе казано на кратко външно не се възприемам като емо колкото вътрешно пък и никой не може да каже че позирам защото не знае какво става в душата ми и сърцето ми ,не знае какво ми се е слуло за да сам такава каквато сам в момента и знам че никой друг освен моите приятели не знае какво е ставало със мене

В училище познавам едно емо момиче тя е истинско емо. И само аз си говора с нея и тя все е плакала щото грима и е размазан но аз мн я обичам
    Sinan Sakic rulzzz

Аз незнам какво ви харесва в Емо стила (всеки си има вкус)....да ама според мене това са ДУШЕВНО БОЛНИ хора....един нормален човек ще почне ли да си реже вените,когато нещо е наранен психически....това е ПАЛНА простотия... ....че облеклата са им ЖЕСТОКИ да ама аз смятам че Scene style е най-добрия вариант.... :P

Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    еми аз се смятам за нещо като емо смис бритона ми е като олизан от крава ръцете ми (смис само дланите и около тях) са нещо между цетка и картина на пикасо сърда се за това че са ми взели химикалката и са ми я върнали с 2 секунди закъснение но...това съм аз и съм възприела този начин на живот ...иначе това което ме отличава от рийл емотата е че не слушам типичния стил музика за тях а именно емо гор и освен дребните сърца и букви направени с безопасна игла на ръцете ми около пръстите не бих посегнала на мижавио си животец :P абе казано на кратко външно не се възприемам като емо колкото вътрешно пък и никой не може да каже че позирам защото не знае какво става в душата ми и сърцето ми ,не знае какво ми се е слуло за да сам такава каквато сам в момента и знам че никой друг освен моите приятели не знае какво е ставало със мене
    stiga bree za kfo go praite tfaaa kajete mi kuf e smisula da si srejesh venite be ok stanalo e neshto i kfo dai da idem u nekoi ugul s noj4e i da po4nem da se rejem kato nenormalna
    She is everything and more
    The solemn hypnotic
    My dahlia, bathed in possession
    She is home to me
    I get nervous, preversed
    When I see her, it's worse
    But the stress is astounding
    It's now or never
    She's coming home (Forever)

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от samuel_vimes

Не стига че говедо, ма и пидал...
    Вие свинете сте глупави и "ирония" не ви говори нищо май, а ?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    познавам ама от скайпа, а лично - не, слушат токио хотел, my chemical romance, simple plaн и всекви такива бози
    Ти за емо ли ме обвиняваш? хР То човек може да си слуша тези групи, даже и да не е емо.
    Та по темата - да, честно казано познавам емота о.О обаче иронията е, че в България е пълно с позьори, които даже не са близко до истинското емо. Едно емо не би си признало, че е такова, повярвайте ми. Та, аз познавам и от интернет, и лично. От интернет са ми пращали техни снимки, и мога да кажа, че наистина изглеждаха адски емовки. Да не говорим, че имаше как си режат по ръцете и краката. Някой път може и примери да ви дам, щото имам такива снимки на компютъра.
    И исках да ви кажа, че не всички емота се режат От мен да знаете, хората който твърдят, че са емо, са позьори ^^ Замислете се, като се има предвид как са опиствани емотата, кой за бога ще тръгне да крещи "аз съм емо, аз съм емоо, това е защото съм емо"
    Иначе в даскалото веднъж хванах едно момиче да си реже вените в тоалетната О....О ама не ги беше рязала качествено, за тва нямаше много кръв и не успя да се убие

А сега за емотата, които познавам - показвали са ми раните, които са си правили о...О Също се обличат като емота, имат такива прически, слушат емокор и скриймо и т.н. и т.н. Характерът им е типичен емо характер О..О някви супер тъжни са тия. В даскало моите емо приятелки съм ги гледала как всяко междучасие плачат в тоалетните поради няква причина ТТ.ТТ
    иначе...emo boyz are teh cutest things in the world <3
    Също съм чувала за някви емота от Стара Загора, които са се опитали да се обият като си режели вените в тротоара О.О или например се събират няква групичка емота, пускат си музика и почват да реват О.....о
    А сега, цитирам си мнението от форумът на издателство ПРЕС, защото не ми се играе пак да го пиша:
    Цитирай Първоначално написано от Gone Forever
    Нито ги харесвам, нито не. И те са хора. Има готини емо дрешки, прическите също ме радват
    Да, съгласна съм с това.

Честно казано съм на моменти, колкото и странно да звучи. на моменти обожавам емотата, а друг път ги ненавиждам.
    Но всичко зависи от това какво е емото. Има два вида: позьори и истиски емота.

Позворите само се обличат като емота - черна блузка с бели райета, къса поличка на бели точици, кецове с черепчета и естествено - черна диадема с бели точици. Също така някво бретонче, където ти покрива дясното/ляво оченце ^^ Така НЕ СЕ става емо! Помня, че вчера eva1998 беше дала един клип с момче, и името на клипа беше "Как да станем емо?" и там го дадоха как си прави прическата, избира си подходящи дрехи и т.н.~ Но това се нарича 'позьорство', само за да си модерен. Да, някога и аз бях позьорче, МНОГО заблудено, което даже не преличаше на емо, просто казваше "Емо дъ бест, аз СЪМ емо", даже май тука го бях казвала и Miu Miu ми беше отвърнала "Като те гледам на снимки не ми приличаш много на емо", но както ще разберете по-долу - за да си емо не е нужно да имаш такава прическа, да се обличаш по този начин, да се обличаш така.

Доколкото истинските емота... за да си емо, не е нужно да се обличаш по този начин, нито да си с такава прическа. Емото НЕ Е просто стил музика, НЕ Е просто стил на обличане, емото Е начин на живот. Принципно истинските емота не 'дрънкат' на всеки срещнат като го попитат 'Ти емо ли си?' и те НЕ казват 'Да'. Истинските емота, т.е. тези, които не позират НЕ обичат да говорят за това, мълчаливи са, често искат да са сами и so on~ Но не мисля, че някой ще е чак толкова отчаян, за да си реже вените в бордюра (относно онова изказване за Стара Загора). Те СА позьори, бас ловя, че даже и не са го правили наистина - няма да повярвам докато не видя. Всъщност според мен емотата не са с чак толкова депресарски истории колкото мислим...по-точно позьорите ги измислят тези... Просто живота на емотата обикновенно е по-тежък от на останалите...защо мислите, че наричат Саске Учиха "емо"???

А и това, че еди кой си слуша емокор НЕ означава, че е емо. Аз слушам Токио Хотел, които са 100 процента емовци, това емо ли ме прави? НЕ, не ме прави!! В текстовете на емо музиката просто се разказва за чувства и so on~, това не те прави емо.

И на мен хиляди пъти са ми казвали, че съм емо, хиляди пъти съм се вбесявала за това, защото аз НЕ искам да съм позьорка и сега ще кажа само, че аз НЕ СЪМ ЕМО!!!!!! Само защото в детската градина ме наричаха 'невиимата', защото никой не ме забелязваше, и че сега ОЩЕ е така и нарочно опитвам да привлека внимание върху себе си, поне МАЛКО....това НЕ МЕ прави емо!

Вярно е, че ИСКАМ да съм емо, да! НО не мога да се променя така изведнъж.

И ми писна от позьори, писна ми от глупави хлапета, които не разбират какво всъщност означава емо, защото всеки ден срещам такива, даже и 8мо класнички от моето училище са позьорки и като ги питах какво е 'емо' те ми казват, че е вид музика, стил на обличане, грим и прическа, но НЕ казаха най-важното - начин на живот, характер на човека.
    And I am not afraid to die.
    My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
    I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
    Love is not like anything,
    Especially a fucking knife!

gorkoto

Омг! По-нежни или прекалено нежни?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си