- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Emo style
много малко..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ei mnoo sa mi zabavni tie emotaaa
![]()
She is everything and more
The solemn hypnotic
My dahlia, bathed in possession
She is home to me
I get nervous, preversed
When I see her, it's worse
But the stress is astounding
It's now or never
She's coming home (Forever)
Ave dobre da zaebem emo poziorite Istinskite EMOTA sa pulni s doza tupotiqa
Te jiveqt v edin shiban krugovrat.
Kogato im se slucaht poredica loshi neshta v jivota, te se depresirat (tova bi stanalo pri vseki), no ne tursqt pomosht. Te se subirat s drugi otchaqni kopeldaci kato tqh, revat i mislqt che THE ONLY WAY IS ONE Nojcheto venite krai. Oblichat se shibano, koeto otbluskva normalnite hora koito mogat da im pomognat, ot koeto teotblusnati ot vsichki se depreseriat oshte poveche, otbluskvat horata otnovo vse po moshnto i se depresirat do takaz stepen che
shte se SELFKILL
На братовчед ми (които се казва Емил) му викат Емо дали има нещо общо с въпроса а![]()
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
да ..познавам ! И това да си Емо -не са само дрехите и косите !!! Познавам и знам защо е Емоне си реже вените или да си рисува по ръцете ..просто ей така за кеф ..Да си Емо- Значи да си изстрадал !! Ако искаш да си такъв не ти трябва зализания бритон и да слушаш Avril
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
pff ebahti tupite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosto nqma smisul da si srejesh venite da se butash u uglite tfa go oprat i za vnimanie pone pri nas ima takia samo i samo da privlekat vnimanieto na si4ki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She is everything and more
The solemn hypnotic
My dahlia, bathed in possession
She is home to me
I get nervous, preversed
When I see her, it's worse
But the stress is astounding
It's now or never
She's coming home (Forever)
О, неееее! Значи не съм емОПървоначално написано от mynichka
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
em az sum rokadziika ma nqmam ni6o protiv emotata daza gi haresvam![]()
пфу вече ми е писнало от имотата даже имам фр която е имо ама уж тъй като слуша чалга и хаусепа к'во да се прави
аз лично не съм почитателка на emo style, но мн от хората в бг са
![]()
![]()
![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..
^Кръстословицата не измерва колко умствен багаж имаш.
А темата от одавна се е изтъркала. Още ли е модерно това? Не е ли вече 'хаус манията' навсякъде?![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
П.П: По темата :
![]()
azz sum emo i ne mi puka kvo mislat v u4ili6te za menkogato mi e gadno se kriq nqkade i nikoi neznai kvo prava.obi4am da sum sama
аз хода по модата![]()
и скоро няма да мине.. остават няколко години![]()
Много обичам да бием емота![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Пък я съм Карамфил.... (рофл) +1Първоначално написано от *shokoladka*
А да ви е весело всички идиоти,кретени и други адски изчадия от форума!!!! Дойде и вашия момент да си изсерете с извинение тъпашките мнения в тъпашка тема.Едно че в България истиснки емота няма и друго че стила като цяло е....еми да си го кажем общопризнато глупав.Ако всеки загърби всичко и тръгне да се прави на тъжен света ще спре да съществува...или просто няма да бъде нормален.К`ъв ти е проблема бе,брато!Шйй една водка - щ`у оправи настроението![]()
P.S.
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от BlueAvalanche
това ли е за тебе ЕМО![]()
![]()
ти ме уби ок мои фр си драскат по ръцете това не значи чи трябва да им лепнеш табелка ЕМО това значи че всеки с розови кецаве е ЕМО трябва да се преживял нещо много гадно че да станеш депресант аз сам емо що става дума за външен вид пък и от части от вътре но слушам и рап като 2pac ,eminem ,the game T.I. и други "джита" абе нещо средно между рапър и емо сам но ако ме питате не ме е срам да кажа каква сам и не ме е страх от заплахи като "ще те бием щото си емо"![]()
![]()
а и впрочем TH i avril lavigne не са емо мизика идиоте депресант![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
умен си да знаеш що става дума за глупости
направо ме разсмя
![]()
![]()
![]()
^^Някой не е усетил сарказма в цялата история![]()
Your pseudo sunshine I don't need.