.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Emo style

Emo style

Знам че сигурно има такава тема за което се извинявам предварително. Незнаех и къде да я пусна, но тук ми се стори добре. Интересно ми е познавате ли такива момичета/момчета ? Запознати ли сте с музиката им и ей такива неща? Напоследък започнах да се интересувам, но изобщо не съм на ясно и искам малко инфо ако може мерси предварително

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз съм такъв. Плача често, рисувам си по ръцете, слушам Аврил и Токио Хотел, нося кецове Мания ( розови с черепчета ) и ми е зализан бритона.

Питай какво те интересува ?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на Di
    омг xxxxx
    не се изказвай неподготвен,прасе

познавам ама от скайпа, а лично - не, слушат токио хотел, my chemical romance, simple plaн и всекви такива бози и са тъпи най-вече. Това момиче дето се запознах с него един ден просто ми заяви, че мисли да става емо от следващия ден...баси ненормалниците
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Аз съм такъв. Плача често, рисувам си по ръцете, слушам Аврил и Токио Хотел, нося кецове Мания ( розови с черепчета ) и ми е зализан бритона.

gorkoto
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    tva EMOtata sa mn interesni jivotni izolirani ot vs i jiveqt v sobstven svqt kvo tolkova lo6o sa videli to vseki 4ovek ima nepriqtni momenti v jivota ama ako trygnem vsi4ki da se praim na EMOta kvo 6e stane
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Цитирай Първоначално написано от snike
    tva EMOtata sa mn interesni jivotni izolirani ot vs i jiveqt v sobstven svqt kvo tolkova lo6o sa videli to vseki 4ovek ima nepriqtni momenti v jivota ama ako trygnem vsi4ki da se praim na EMOta kvo 6e stane
    6te stane pokolenie revq6ti pirati
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl

gorkoto

Аре не ми се смей деееееееееее Депресирате ме

Не ни наричайте животни. Ние сме просто по-нежни същества

Re: Emo style

охооооооо неска азе станах емо след яко садо мазо... ех да тегля една псувня за тая болест

хигируг нимера джикизен видира!
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

на мен просто ми инт .. но определено не съм тръгнала да ставам - не съм за рязането на вените просто ми е любопитно

Град
    Smolqn

Емото слуша emocore не Аврил или пък Токио Хотел. Истински емота рядко се срещат. Повечето позират. Да си емо не значи само да се обличаш по даден начин или да слушаш определена музика. Трабва да се чувстваш вътре така /тва не се отнася само за емотата а за вс/. И аз бях зле настроена към "нарязяните" хора преди да се запозная с истинско емо. Тва са просто хора като вс нас... малко странни, но все пак хора със своите добри и лоши страни.
    playin' basketball

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Пак ли почнахте с тея емота
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    в лайната!

Мега фен

Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ДА ИЗГОНИМ ЕМОТАТА ОТ ЗЕМЯТА :P

Град
    Delije sever
    Защо да ни гоните ние сме добри

Град
    SoMeWhErE
    ЕМО - Емоционално Малтретиран Олигофрен Сами си преценете дали сте ЕМО.

Град
    Delije sever
    Защо така ни обиждате какво сме ви направили ?

Град
    в мазето ;dd
    омг пак ли с тия емота
    познавам много хора които се правят на такива - и какво като си си напавил косата ... грима.. и си се облякал странно?? .... в някои случай си режат вените само и само да се докажат пред хората колко истински ''имота'' са .. можете ли да ми обясните това? как можеш да си отнемеш живота само за да се докажеш пред еди кой си... та това е безобразие...
    има ги и тези позички които от 11-12 годишни се мислят за ЕМО-та.. а аз просто нямам думи
    ''емотата'' са отрепки... депресирани хорица които явно нямат желанието да се измъкнат от там където са влезнали макар че винаги ще има начин но не и със самоубийство
    този стил много нашумя но аз не мога да ги разбера в този живот трябва да се живее а не да стойш депресиран ... но всичко ще отмине след година .. това е една ''модерна вълна'' която нашумя и тук
    няма истински ЕМОТА ... няма ЕМО стил защото просто това са едни сбъркани дечица

Град
    Шумень
    На това вече не му ли мина модата?
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Цитирай Първоначално написано от snike
    6te stane pokolenie revq6ti pirati

+1

Град
    Някъде там...
    Офф тея емота още ли ги има

Голям фен
    Не познавам такива хора. Нямам и голямо желание да се запознавам.
    ПП От повечето мнения в тази тема извира гениалност...
    Don't worry, be happy!

Да,познавам,но вече не поддържаме връзка така да се каже,защото не сме в много добри отношения. Изпокарахме се. Ми какви са...хора,просто са много объркани и някакси обичат да мислят повече за проблемите си и да ги драматизират.Само че нашите емота много са се вманиачили в рязането на вените...това не е при всички.Просто българина винаги драматизира нещата,както вече казах. Но иначе за музиката...има си емота,които си слушат баш emocore,но има и такива(99%)които слушат така наречения пънк рок и по известни групи като simple plan,my chemical romance,panic! at the disco и тн. просто защото ги намират за по различни и решават,че са емо.А всъщност не е така.
    Емо стил има,но не бих казала,че съществува в България.Познавам 2-3 момичета от чужбина,които са такива и има коренна разлика.Просто нашите емота са прочели някакви глупости в интернет и са решили,че след като са усведомени минимално по темата вече са емо...пълна идиотщина.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    em az moite fr ne mojah da gi razpitvam te vednaga sa narqzaha....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си