- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Emo style
Знам че сигурно има такава тема за което се извинявам предварително. Незнаех и къде да я пусна, но тук ми се стори добре. Интересно ми е познавате ли такива момичета/момчета ? Запознати ли сте с музиката им и ей такива неща? Напоследък започнах да се интересувам, но изобщо не съм на ясно и искам малко инфо ако можемерси предварително
![]()
Аз съм такъв. Плача често, рисувам си по ръцете, слушам Аврил и Токио Хотел, нося кецове Мания ( розови с черепчета ) и ми е зализан бритона.
Питай какво те интересува ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
познавам ама от скайпа, а лично - не, слушат токио хотел, my chemical romance, simple plaн и всекви такива бози и са тъпи най-вече. Това момиче дето се запознах с него един ден просто ми заяви, че мисли да става емо от следващия ден...баси ненормалниците
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
gorkotoПървоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
tva EMOtata sa mn interesni jivotni izolirani ot vs i jiveqt v sobstven svqt kvo tolkova lo6o sa videli to vseki 4ovek ima nepriqtni momenti v jivota ama ako trygnem vsi4ki da se praim na EMOta kvo 6e stane![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
6te stane pokolenie revq6ti piratiПървоначално написано от snike
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от slim__shadygirl
Аре не ми се смей деееееееееееДепресирате ме
![]()
![]()
Не ни наричайте животни. Ние сме просто по-нежни същества![]()
охооооооо неска азе станах емо след яко садо мазо... ех да тегля една псувня за тая болест
хигируг нимера джикизен видира!
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
на мен просто ми инт .. но определено не съм тръгнала да ставам - не съм за рязането на венитепросто ми е любопитно
Емото слуша emocore не Аврил или пък Токио Хотел. Истински емота рядко се срещат. Повечето позират. Да си емо не значи само да се обличаш по даден начин или да слушаш определена музика. Трабва да се чувстваш вътре така /тва не се отнася само за емотата а за вс/. И аз бях зле настроена към "нарязяните" хора преди да се запозная с истинско емо. Тва са просто хора като вс нас... малко странни, но все пак хора със своите добри и лоши страни.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
playin' basketball
Пак ли почнахте с тея емота![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ДА ИЗГОНИМ ЕМОТАТА ОТ ЗЕМЯТА:P
![]()
Защо да ни гоните ние сме добри![]()
Защо така ни обиждате какво сме ви направили ?
омг пак ли с тия емота
познавам много хора които се правят на такива - и какво като си си напавил косата ... грима.. и си се облякал странно?? .... в някои случай си режат вените само и само да се докажат пред хората колко истински ''имота'' са .. можете ли да ми обясните това? как можеш да си отнемеш живота само за да се докажеш пред еди кой си... та това е безобразие...
има ги и тези позички които от 11-12 годишни се мислят за ЕМО-та.. а аз просто нямам думи
''емотата'' са отрепки... депресирани хорица които явно нямат желанието да се измъкнат от там където са влезнали макар че винаги ще има начин но не и със самоубийство
този стил много нашумя но аз не мога да ги разбера в този живот трябва да се живее а не да стойш депресиран ... но всичко ще отмине след година .. това е една ''модерна вълна'' която нашумя и тук
няма истински ЕМОТА ... няма ЕМО стил защото просто това са едни сбъркани дечица
На това вече не му ли мина модата?
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Първоначално написано от slim__shadygirl
+1![]()
Не познавам такива хора. Нямам и голямо желание да се запознавам.
ПП От повечето мнения в тази тема извира гениалност...![]()
Don't worry, be happy!
Да,познавам,но вече не поддържаме връзка така да се каже,защото не сме в много добри отношения.Изпокарахме се.
Ми какви са...хора,просто са много объркани и някакси обичат да мислят повече за проблемите си и да ги драматизират.Само че нашите емота много са се вманиачили в рязането на вените...това не е при всички.Просто българина винаги драматизира нещата,както вече казах.
Но иначе за музиката...има си емота,които си слушат баш emocore,но има и такива(99%)които слушат така наречения пънк рок и по известни групи като simple plan,my chemical romance,panic! at the disco и тн. просто защото ги намират за по различни и решават,че са емо.А всъщност не е така.
Емо стил има,но не бих казала,че съществува в България.Познавам 2-3 момичета от чужбина,които са такива и има коренна разлика.Просто нашите емота са прочели някакви глупости в интернет и са решили,че след като са усведомени минимално по темата вече са емо...пълна идиотщина.
em az moite fr ne mojah da gi razpitvam te vednaga sa narqzaha....![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.