.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Гаден проблем

Хора помагайте.9 Клас съм и съм в ново училище, но много се промених... до сега бях много отворен и бях едно от най популярните и харесвани момчета в училище (колкото и нескромно да звучи, беше така) Но сега като се преместих станах по пасивен с останалите... запознал съм се само с 7-8 човека от класа, а не мога да заговоря момичето което ми хареса До сега това не е било проблем за мен. Не знам на какво се дължи тази промяна но се надявам да се оправя. Ако можете дайте съвети. Благодаря!

е какво толкова ще стане като отидеш да се запознаеш с няколко човека?
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    е какво толкова ще стане като отидеш да се запознаеш с няколко човека?
    Ще бъде охвърлен. А тази девойка значи нещо за него. Следователно не го позволявай. Предложи й нещо, което й трябва примерно. Пада й нещо, подаваш й го. Няма да те нагруби. Или казваш нещо хубаво нещо не скромно за нея на някого, че тя да чуе. Няма да се ядоса (=
    Така ли е? <3

само защото ще се запознае при нея и ще бъде отхвърлен? та тя дори не го познава... не разбирам как човек може да се сдуха така за два месеца, кофти е, но не мисля,че тр да се впрягаш, защото се самонавиваш и се изнервяш още повече, от което следва, че ще се преставиш зле
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Голям фен
    нормално е като отидеш в ново училище и се срещнеш с напълно непознати хора да не си толкова отпуснат,както в старото ти училище в което си познавал вероятно доста хора и т.н... би трябвало като свикнеш малко с класа си тва да се оправи

Re: Гаден проблем

Цитирай Първоначално написано от Predator777
    Хора помагайте.9 Клас съм и съм в ново училище, но много се промених... до сега бях много отворен и бях едно от най популярните и харесвани момчета в училище (колкото и нескромно да звучи, беше така) Но сега като се преместих станах по пасивен с останалите... запознал съм се само с 7-8 човека от класа, а не мога да заговоря момичето което ми хареса До сега това не е било проблем за мен. Не знам на какво се дължи тази промяна но се надявам да се оправя. Ако можете дайте съвети. Благодаря!
    станал си пасивен? хубаво е мен ме минаха на садо мазо! аз горд!
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Град
    Шумень
    Щом в старото даскало си бил нещо као "пич", а в новото не те забелязват, тва показва в ква среда си бил заобиколен. Явно в новото ти училище хората не гледат само дали си готин, а как мислиш и се държиш, култура най-общо казано. Имат друга представа за готино, в която ти не се вписваш явно ;] Няма нищо лошо да си един от другите, не виждам защо всички се борите да сте "най-"
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

С времето искаш , не искаш , ще се запознаете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си