.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Интерсен подарък за 18-ти рожден ден

Zdraveite!Iskam da pomolq vsi4ki ostroumni i interesno0o misle6ti hora da mi pomognat da izmislq interesen i unikalen podar1k za priqtelq si koito0o dr mesec stava na 18.blagodarq predvaritelno0!
    To love is easier than to prove your love!!!

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Ам че да беше споделила малко инфо за него , като например какво харесва , има ли няк'во хоби и т.н.

Иначе все пак става пълнолетен , може да му подариш шише хубаво Уиски да полее празника както подобава.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Re: Help4e

Цитирай Първоначално написано от faxy
    Iskam da pomolq vsi4ki ostroumni i interesno0o misle6ti hora
    те това е за мене начи виж са, купи му вибратор. неска ма ибахъ на садо мазо и много готино става, нищо че е мъжко, нали има дупи с дупка
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    анална броеница
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

намери в тях разни бебешки снимки и като е бил малък, разни като е би по-голям и т.н и направи лбумче, като сложиш и ваши снимки, но не знам даи ще се хареса на момче, може да му подариш уикенд за двама и да го глезиш както никой друг...да му готвиш любимите неща, да го изненадаш с нещо ново в секса..ей така, дано да съм била полезна
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

на мене ми подариха една камбанка с надпис време е за секс Мн. се накефих

Град
    Dreamland Varna
    Толкоз ли не го познаваш добре, че да му измислиш ти ??????????
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    подари му бодлива тел.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    your mind,your body and your soul
    Nargile?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    sofia
    samolet
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тройка

кебапчета с гарнитура и 2 бири
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    анална броеница
    Това е доста добра идея.Аз на моя приятел му подарих такава броеница и много се изкефи.Даже може направо по интернет да я поръчаш,тъкмно няма да обикаляш по секс шоповете,пък и нещо друго можеш да му харесаш.Има доста добри неща.Имай предвид ,че може да ти забавят доставката от куриерската фирма...Принцпно аз като си поръчах , трябваше да ми дойде 2дни след като съм напраила поръчката,но дойде след 5...Доставката пък ти излиза м/у 3 и 5 лв.(ако си от софия).
    Schranz music is my world !

Супер фен
    Моя е след няколко месеца и на мен ще ми е интересно да прочета предложенията ви....

Супер фен

Re: Help4e

Цитирай Първоначално написано от 3vR
    Цитирай Първоначално написано от faxy
    Iskam da pomolq vsi4ki ostroumni i interesno0o misle6ti hora
    те това е за мене начи виж са, купи му вибратор. неска ма ибахъ на садо мазо и много готино става, нищо че е мъжко, нали има дупи с дупка
    ОРИГИНАЛЕН СИ ПРОСТО! Гнусотия!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    идеята с уикенда за 2ма е доста добра..иначе ако е романтик може да го заведеш на някое специално за вас място и там да празнувате РД-то му само 2мата...мисля,че нещо толкова интимно като миг с теб ще му хареса..илииии..можеш да му организираш парти изненада..и да събереш всичките му фр и така..много идеи могат да ти щукнат ако се замислиш

Заведи го в някоя дискотека. Изкарайте си якоОо. Остави го да плати сметката... Покажи му че си само негова а след това играйте на "Зарчета" (пишете предварително на листче от 1 до 12) неща, които харесват и на двамави като например целувка по бузата и т.н.) Ясно е как ще завърши вечерта Ви

Някакъв алкохол в комплект с чаши в маняшка кутия има много такива на разни водки или кампаре ако е са момиче и подари шеридънс

Град
    people`s wet dreams
    Подари се самаа , чакай го на леглото облечена с пандели вместо бельо , гледах го на една картинка

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Подари се самаа , чакай го на леглото облечена с пандели вместо бельо , гледах го на една картинка
    Можеш и пари да изкараш така
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от schranz
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    анална броеница
    Това е доста добра идея.Аз на моя приятел му подарих такава броеница и много се изкефи.Даже може направо по интернет да я поръчаш,тъкмно няма да обикаляш по секс шоповете,пък и нещо друго можеш да му харесаш.Има доста добри неща.Имай предвид ,че може да ти забавят доставката от куриерската фирма...Принцпно аз като си поръчах , трябваше да ми дойде 2дни след като съм напраила поръчката,но дойде след 5...Доставката пък ти излиза м/у 3 и 5 лв.(ако си от софия).
    Ако бях взела такова на приятеля си, щеше да ме погледне толкова накриво, че с поглед щеше да ме завре в дън земя. Не е казано, че ако някой се е накефил на такова нещо, всеки друг би приветствал идеята да го "обезчестяват" отзад с отворени обятия.

Можеш да му вземеш нещо с посланието да не забравя детството: да изнамериш няколко комикса, каквито е обичал да чете, да запишеш на диск филмчета, които е гледал... И в сайта, и като цяло в нета си има доста голямо богатство от идеи, стига някой да се научи да ползва търсачки...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми подаряваш му панделка с номер 18 за "рожденика"
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си