- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Езиции <33
Не съм луда по езици, както казваш, но се опитвам да науча колкото се може повече , защото ми се отварят страшно много врати за работа. Нямам любим език - всичките ги харесвам(без немския!). Най-ми се отдава френския.
Знам английски. Френски трябва да науча перфектно до 3-4 месеца, просто защото нямам друг избор. Руския ми е любим - всичко разбирам, но пък ми е малко трудно да се пречупя да говоря. Но след 15 минути се отпускам и си говоря. Учила съм и немски, ама даскалката беше хамава. И все пак имам желанието да го науча.
Харесват ми езиците... Определено. Но не мога да кажа, че съм луда по тях![]()
Не знам нито един език, обаче всички езици бледнеят пред Унгарският и диалектите на Българския![]()
![]()
Особено врачанския диалектПървоначално написано от WTF±
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе не знам никакви езициТ.е. малко английски, немски съм учила, ама не знам почти нищо
И се кефа на сръбския
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Аз говоря български,арменски,френски и английски.Искам да науча още японски,италиански и испански.![]()
Има някои доста интересни. Аз за сега владея добре само английския, но уча хинди и знам малко хавайски![]()
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
Ми освен българския език знам и англииски,немски малко и сега уча руски...Най-харесвам англииския
![]()
Френски и испански са езици,които ми харесват като звучене.За щастие имах възможността да науча испански![]()
мм не мога да кажа точно ,че съм луда,ама значи-уча английски,немски/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-готиния език/руски,а ина4е 4аткам турския,иначе ся ше уча гръцки искам и испански-ама мн ше ми дойдат
![]()
ким синсеръ?Първоначално написано от does_it_matter
чък,чък! (турски)![]()
Аз също много харесвам езиците :Р Уча английски и немски и ми се ще и испанскии..и китайски..и още и още :р
..you know,when the sun forgets to shine,I'll be there to hold you through the night..
Много ми е интересно да уча чужди езици. В момента уча английски, немски и френски. Преди много се бях запалила да уча японски и поназнайвам някои изрази. Тази лятна ваканция си взех финландски разговорник с намерение да понауча нещо и от него.
Но най-любимият ми език е финландския! Великолепен е!
Мани-беги, сега учим яко английския-ей, би, си, ди, и, еф, джи..Дог, кет, да им е*а мамата.
![]()
дъ сейм със шведскияПървоначално написано от emo_kid_shadow
![]()
Освен родния-български,знам английски и немски...
Уча английски и руски език (: Но вторият само го разбирам, не мога да говоря или пиша на него. Или поне не добре.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Уча английски и руски.Не мога да говоря и пиша на руски мн добреиначе ми харесва румънския
Aми уча английски от 1 клас, сега съм 9ти и немски от 5 клас. Английският повече ми харесва и го знам по-добре.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
+666 666 666 666 ....................Първоначално написано от emo_kid_shadow
На същото мнение съм.Уча английски, немски и знам доста неща на фински , но ми е по-лесно да го чета.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Гръцки, английски, малко немски и още по малко руски![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от fuckingwhore
![]()
иначе обичам да разбирам разни реклами на френски например, ама не ми е гот да го уча
В момента уча италиански език на компютъра със тия дискове самоучители![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Въобще не ми върви с езиците , макар , че уча два.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .