.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Какво за вас означава думичката Любов ?!?

Много ми е интересно да видя вашите мнения по темата и след това ще коментирам Също така и да добавя това: В кой период от вашата връзка казвате на човекът до вас ОБИЧАМ ТЕ ?!? и защо ? ? ?

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми любов ли е за да се опише.А бе с 1 дума като монетата.Има си две страни.Хубава и лоша.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    SoFiAaAaAa
    mii kvo znachi lubov ne moga da obesnq amaa az lichno obicham te kazvam mn trudno...i go kazvam samo kogato go chystvam aa tva sam go kazvala samo na 1 momche

Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    mii kvo znachi lubov ne moga da obesnq amaa az lichno obicham te kazvam mn trudno...i go kazvam samo kogato go chystvam aa tva sam go kazvala samo na 1 momche
    Добре а какво точно чустваш за да изречеш тези думи ?!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от cheRv!laRche
    Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    Добре а какво точно чустваш за да изречеш тези думи ?!
    Това не може да се обясни, или го чустваш или не
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    любов - това е мусаката.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    SoFiAaAaAa
    pff v ebati razmislite me xvurlixte chesno ne e tochno mysakata amaaa za nqkoi moje i da e....nz

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Омг забравих култовия ник... начи си софиянче- от Перник .

обичаш ли да си друсваш... хаусц маусец туй онуй.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тва означава яко секс за мен.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

любовта е най-силното чувство , на което е способен човека , а аз казах на приятелката ми , че я обичам един месец след като тръгнахме и повече от година все още и го казвам

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Какво за вас означава думичката Любов ?!?

Цитирай Първоначално написано от cheRv!laRche
    Много ми е интересно да видя вашите мнения по темата и след това ще коментирам Също така и да добавя това: В кой период от вашата връзка казвате на човекът до вас ОБИЧАМ ТЕ ?!? и защо ? ? ?

"Казвате...", имаш предвид това да е като навик, когато човек е в нова връзка? Точно това не е истинска любов за мен. Емоции - да, привързаност - може би. Но не е и искрени дълбоки чувства. "Обичам те", освен на близките си приятели, съм казала и само на 1 човек още - първият и сегашен мой приятел. Казах му го точно преди година, малко преди да направим 3 месеца. Защо ли? Защото връзката ни се беше развила по-динамично и чувствата още тогава бяха наяве. А и в крайна сметка аз го изпреварих с 2-3 секунди, преди и той да ми каже същото - моментът беше възможно най-подходящ...
    Може би бях чакала прекалено дълго, за да съм с някого, все пак с приятеля ми тръгнахме месец преди да направя 16 - някои на тази възраст са минали по няколко, че и са ги прекарали през леглото си. Но аз чакахточно онова чувство, което те залива на вълни, когато си с любимия човек. Ако е нова връзката и няма перспектива за любов, защо да се започва?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    любов?? за мен това сега е усмивката на 4овека до мен,прегръдката му,целувката му...това е нещото за което живея,това е нещото,което ме спасява в лоши моменти..това е просто нещото,което искам да задържа до себе си дълго...

кога казвам на 4овека до мен оби4ам те? преди мн 4есто...може би веднага след като се хванем..но със сегашния ми приятел..някакси..трябваше ми време,за да го по4увствам..на втория месец си го казахме,но може би и тогава не сме го 4увствали,защото 4увствата ми то тогава до сега се промениха коренно(към по-хубави)..оби4ам те е думата,която сега мога да кажа на толкова малко хора искренно
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Дълбините на канала :D
    любов-нещо истинско,на което рядко можеш да попаднеш,другото е просто увлечение.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Думичката любов ли ? Не смятах, че някога ще мога да го кажа, но за мен тя вече не означава нищо... или почти нищо. Единственото, което ми остана са хубавите спомени от нея, но тя явно ме забрави. Вече дори не си пожелавам да я срещна, защото загубих вярата в това. И макар, че си имам приятел, не е същото.Не мога да нарека това, което изпитвм любов.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    sofia
    dumata lubov tova e kogato mojesh da prostish na chovek neprostimi neshta samo zashtoto ne iskash da go zagubish zatova ponqkoga kazvat ot lubovta boli
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Любовта за мен е :пълно доверие(защото без доверие неможе) да обичаш полувинката си повече от себе си ,да го/я обичаш такъв/такава какъвто/каквато е,и да си готов на всичко за него/нея.Да даваш без да мислиш за себе си.

za men lubovta ne moje da se opi6e,samo 4ovek koito e obi4al istinski znae kvo e 4uvstvoto.kolkoto do men na men mi e trudno da kazvam OBI4AM TE na nqkogo kazvala sam go edinstveno na nai blizkite mi priqteli i SAMO NA EDNO-EDINSTVENO MOM4E
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Град
    Paradise
    Какво за вас означава думичката Любов ?!?
    Значи всичко, заради което живея.
    Причината да ставам сутрин.
    Казвам "Обичам те" когато го почувствам. С всеки е различно.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    любовта към хора? гадже , приятели ? тя е просто една кучка , само любовта към мусаката е истинска
    стига с тая мусака бе..... кисело зеле
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    София
    Khhh .. Любов .. що за дума е това
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

Град
    Париж
    Според мен любовта е едно много силно чувство,което ни кара да правим неща,които иначе не бихме направили. Тази любов може да е към приятели,близки или човек от срещуположния пол (гадже). Смятам че на човек,когото обичам съм готова да простя всичко и нищо не може да "убие" любовта ми към него. Така съм с приятелите и близките си и се надявам да открия момче,към което да имам такива чувства...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Преди време бях я описала така :

Любов

Топлина, звуци, светлина.
    Дива игра и после тишина.

Казвам на човека до мен "обичам те", когато съм сигурна в това, когато мога да го изрека и да го погледна в очите...

Ае стига бе вие ставате мн нахални, как ше опишеш любов и такива глупости ае първо се влюбете после разберете бе.

на кратко

любов = нещо хубаво прекрасно и т.н
    любов = много болка мъки и т.н

Супер фен
    Град
    България
    За мен Любовта и Приятелството са просто думи в пространството.Не значат нищо за мен ,просто думи . . . . . . като всички останали!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си