.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    liobovv mi neznam vsqka nova vraska si kazvam obi4amgo i nakraq katy sa razdelim NI6TY posle dryk i pak si kazvam obi4amgo ama .... e moje bi ako sam q osetila e boli katy kopnej kam drygiq

Любов - чувството, което изпитва човек към току що отворена студена бира.
    Казвам "обичам те" на същата тази бутилка след първата дълга глътка.

xaxaxa ... в крайна сметка обичаш този,който ти сам пожелаеш сещаш ли се?
    Я се замисли защо обичаш точно ПЕШО, ане Гошо? схващаш ли? сам избираш кой да обичаш до няк'ва степен
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Аз пък обичам Хайнекен. Гошо много ми мирише.

за мен да обичаш някой е като си готов да дадеш живота си за него!

Цитирай Първоначално написано от Honey:)
    xaxaxa ... в крайна сметка обичаш този,който ти сам пожелаеш сещаш ли се?
    Я се замисли защо обичаш точно ПЕШО, ане Гошо? схващаш ли? сам избираш кой да обичаш до няк'ва степен
    Ето това е разумен отговор.Това наистина е така,зрелите хората правят избор кого да обичат,оставете разни глупости в стил латино сериали,дето се влюбвали веднага от пръв поглед и тийнейджърите са повлияни съзнателно или подсъзнателно от това.

Според мен любовта е нещо толкова хубаво,че ако наистина е истинска докато обичаш не може да го осъзнаеш....случва се рядко и затова чувството е непознато...защото не всеки ден обикваш някого....разбираш че обичаш някого може би едва когато го загубиш...това не е просто влюбване...за да кажеш че си обичал някой трябва да си много привързан към него....да не си представяш живота без него...да даваш ама наистина всичко за тоя човек...да му прощаваш,каквото и да било колкото и да е непростимо...да си готов да умреш за тоя човек,да му споделяш всичко,да приемаш недостатъците му....

А пък в на кака ви The_iMMortal_f в синонимния речник пише

любов=маса, стол,комп,диван,климатик,дв е печки,аквариум с мишка,скайп,и ред приятни думи (описвам предметите около мен)!
    Кфа по-голяма любоФффФФф от таз

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    А пък в на кака ви The_iMMortal_f в синонимния речник пише

любов=маса, стол,комп,диван,климатик,дв е печки,аквариум с мишка,скайп,и ред приятни думи (описвам предметите около мен)!
    Кфа по-голяма любоФффФФф от таз
    Ми любов=маса,стол,легло,лапто п,саунд бар обзаведен от Джони,Джим,Собиески и Смирноф,климатик,един аквариум с риби,и един ЛСД 50'' (неща в моята стая) и сега в хладилника палачинки,баклави,попарник ,баница,кисело мляко (на баба кафяво),вафли боровец 4-ка,лютеница,кашкавал и още много ама,че требва отделен раздел любов само за мене (бахти себичното копеле съм заеби )
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Какво за вас означава думичката Любов ?!?

Цитирай Първоначално написано от cheRv!laRche
    Много ми е интересно да видя вашите мнения по темата и след това ще коментирам Също така и да добавя това: В кой период от вашата връзка казвате на човекът до вас ОБИЧАМ ТЕ ?!? и защо ? ? ?
    Казах го в период,в който вече правихме 4 месеца...Защо ли?Ами,защото го обичам явно!За мен любовта има много измерения,но най-чистата и искренна си остава м/у мъжа и жената!

До сега никога не съм казвала на момче "обичам те" . 90% от момчетата който съм ходила са ми казвали още на първия ден "обичам те" , но според мен има голяма разлика между "обичам" и "харесвам"
    ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...

любов - споделена, несподелена...значи прекрасно чувство, щастие...ама някой път
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Всъщност...Любов е всичко това,което те кара да живееш...което осмисля живота ти Когато лягаш и ставаш с мисълта за нея...и тази мисъл те кара да се усмихваш дори и в най-трудните моменти.Любов е да знаеш,че винаги можеш да разчиташ някому,който винаги ще те разбере,ще те подкрепи и прегърне...За съжаление обаче любовта е като монетата-винаги има две страни...след нея винаги остава едно голямо разочарование,което мнозина трудно превъзмогват,а някои и никога Любовта е това,което крепи света и в частност човечеството

Супер фен
    ми не знам точно какво е, ако се знаеше какво е никой не би я търсил
    но мисля че е това което за пръв път изпитвам към някого (различен от мене си, щото доскоро вярвах че съм най-велик и най-умен... е не е далеч от истината ама нарцизмът не е много хубаво нещо) и със сигурност е хубаво!

аз лично не се доверявам лесно на никого, но казах "обичам те" сравнително бързо и първи, просто знам че съм го казал на точния човек! въпрек иче не е само до казването, трябва да го усещаш и да си сигурен че е така

Мега фен Аватара на mynichka
    Любов най-силното и прекрасно чувство ..да знаеш , че си обичан ...че има на кого да се упреш във всеки момент а за кога казвам обичам те ..еми не го казвам по навик или нещо такова , а когато преценя че му е дошло времето
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Любов най-силното и прекрасно чувство ..да знаеш , че си обичан ...че има на кого да се упреш във всеки момент а за кога казвам обичам те ..еми не го казвам по навик или нещо такова , а когато преценя че му е дошло времето

Град
    in the city of wonder : )
    Любов .. да даваш даваш даваш даваш даваш .. без да получаваш нищо в замяна.Или поне не необходимото .. Това за мен е любовта.. ВЕЧЕ!
    .. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!

любовта може да е към всичко но истинската и непрекъсващата се проявява само към към мусаката, киселото зеле с кимион , таратора, шопската салата баницата с праз и т н

Off vie ste ebasi xorata kvo sami mi govorite za qdene...sa mi se doqde si4ko kvo da praa pff

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си