.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Възбуждам се от насилие

Здравейте, имам два проблема, моля ви да приемете нещата сериозно и да не си мислите че е шега, защото за едното съм притеснена, а другото ме депресира супер много
    Та първия проблем е: мисля, че нещо ми има, защото се възбуждам от насилие и нищо ама нищо друго не е способно да ме възбуди. Като правим секс с приятеля ми, понеже той е нормален човек (а аз явно не съм) не го правим нито нежно, нито грубо - просто нормално, но нито успявам да свърша (правя се), нито успявам да се възбудя изобщо, се едно ям или нещо такова, никва заинтересованост... човека го вижда тва нещо и имам чувството, че ако нещата продължават така колкото и да се обичаме, като не ни върви секса, скоро ще се разделим. Обаче на мен явно с никой няма да ми върви, защото какво да му кажа, изнасили ме? Само това ме възбужда, явно наистина не съм добре. Плс, помогнете има ли друг с моя проблем.
    А втория е, че имам големи малки срамни устни... бе кви големи, те направо си висят. Отврат. До ся никой нищо не ми е казвал, ама я честно ми кажете момчетата/мъжете - за вас тва гадно ли е? Заслужава ли си да си направя операция?
    Моля ви, наистина ми отговорете, че ужас...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

- как да ти кажа дали е гадно, след като не знам за какви размери говорим, нито пък ми се е случвало?
    - имала ли си други интимни партньори?
    - всяка твоя възбуда ли е била в следствие на изброените от теб фактори?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Momiche nqma mqsto za pretisnenie.
    I az obicham po-grubiq sex,no ne chak nasilie i kazah na priqtelqt mi i toi se darji taka,che da mi haresva,zashtoto i az sam na qsno,che ako sexa ne e hubav vrazkata nqma da e mnogo dalga i az sashto ne svarsvam,no ne se pravq.

Мисля , че за първия проблем трябва да говориш със сексолог или психолог... А проблема със срамнте устни и аз го имам няма да се притесняваш не рядко се срещат момчиет а с такива срамни устни...

Ами за размерите - мога да намеря някаква снимка от нета, която отговаря на моите размери и да я пусна, но не знам позволено ли е тук?

Колкото до това дали съм имала и други интимни партньори - да имала съм. И те не са ме задоволявали също. Тоест само един, който също си падаше по по грубия секс, но него вече го няма. Не знам какво да правя хора, писна ми да си ходя незадоволена. Пък ако му предложа може на него да не му харесва и какво в случая той остава незадоволен... нз...

П.С. Става въпрос за истински груб секс... а не за някакви игрички с хващане на косата, грубо вкарване и тн.

Цитирай Първоначално написано от adski_pritesnena
    Ами за размерите - мога да намеря някаква снимка от нета, която отговаря на моите размери и да я пусна, но не знам позволено ли е тук?

Колкото до това дали съм имала и други интимни партньори - да имала съм. И те не са ме задоволявали също. Тоест само един, който също си падаше по по грубия секс, но него вече го няма. Не знам какво да правя хора, писна ми да си ходя незадоволена. Пък ако му предложа може на него да не му харесва и какво в случая той остава незадоволен... нз...

П.С. Става въпрос за истински груб секс... а не за някакви игрички с хващане на косата, грубо вкарване и тн.
    Аз не виждам какво има да те притеснява в случая, просто си намери партньор с който да си задоволена, а също така и той. Щом това те влече давай, но си мисля, че ще е хубаво да се консултираш с психолог може би, ако не сексолог, където ще могат по прецизно да определят от къде идва 'проблема'.

Ако решиш потърси и ми прати на ЛС, все пак аз за мен няма как да преценя на думи дали/или

Не се притеснявай няма кой знае.....и мойта приятелка обича по грубичък секс ...дори когато се целуваме е същото ... ...
    ...дори веднъж когато се целувахме тя спря само за да ми каже ,че ме иска груб... ......

Не се притеснявай, просто говори с него...
    А за другия проблем...хм...то даже не е проблем това...напално нормално си е и хич да не ти пука....
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

Какво се притесняваш, аз ако успея да си намеря такава прителак дето да я награбя и да го правим като животните
    Ама няма

Ами аз съм ходила на психолог, само дето ми говореше някакви клишета, питаше ме дали е имало насилие в детството ми, аз му отговорих не и тогава той започна да ми развива теории, че явно се получава така, защото на някакво подсъзнателно ниво приемам мъжете, като по - висши създания, чиято роля е да малтретират жените, а нашата е да им се подчиняваме (не беше казано точно по този начин, но това беше идеята)... та, отказах се от психолога и сега не знам какво да правя. Мисля, че нищо не може да ми помогне, а пък възможността да попадна на такъв човек, който да се и открие пред мен е 1 на 1000000, а нали се сещате, че ако пък е такъв, може да му липсват други важни качества от характера и така... явно просто съм едно от онези момичета, които никога не остават задоволени от секса.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mila,i az bqh taka predi.s nito edin ot biv6ite mi seksualni partniori ne bqh izpitvala orgazam,nito puk nqkfo koi znae kakvo udovolstvie...gore dsolu mi be6e vse taq,praveh go da mu napravq kefa na nego.ne 4e mi e bilo gadno,no prosto nqkak si mi be6e vse taq(a sam bila vlubena v tezi mom4eta,qvno naistina ne sme bili na edna valna i az iskah da e po grubo. sas sega6niq mi partnior oba4e vsi4ko e ekstra,ne 4e pravi ne6to koi znae kolko po filosofkso ot drugite,no prosto qvno toi mi e hvanal cakata...nz no spored opita mi ostavam s vpe4atlenie,4e tova e ot partniora!privarzanost,4uvstva i t.n. a za dr ti problem nz kakvo da ti kaja,ne sum mom4e

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami i dvete ne sa problemi. Purvoto e dosta normano za povecheto momicheta. Vtoroto sushto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Jamaica
    Zashto ne opita6 da pogovorite v smisul ne nqkakuv super zadulbo4en razgovor a prosto go popitai: "Iska6 li tozi put da go napravim po-razli4no...?" i ako e suglasen 6te razbere6 dali ina nego mu dostavq udovolstvie kakto na teb

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от cba
    Не се притеснявай, просто говори с него...
    А за другия проблем...хм...то даже не е проблем това...напално нормално си е и хич да не ти пука....
    +1111111111111111111

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    нищо ти няма.

И аз харесвам насилието Досега обаще не бях срещал и момиче , което да си пада . Не е притеснително А за вторишя проблем - предполагам е нормално
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Повече от фен
    Според мен се пренанвиваш и то яко!Много момчета харесват грубия секс и да попаднеш на такъв е не шанс както ти казваш 1 на 10000000-просто и те не си позволяват много,защото не знаят как ще реагира отсвещната страна все пак.Така че според мен определено му намекни и съм почти сигурна,че няма да откаже...

А за второт-не мога да си представя какео по-точно имаш предвид-чак увиснали??????То не може все пак цял живот да са ти като на мъничките момиченца-съвсем закрити от големите срамни устни-показват се...

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Споко бе

Поговори с приятеля си, и той ще те разбере ! Кажи му това, което каза и по-горе в поста си и предполагам че той ще се съобрази с изискванията ти :P
    ~ EviL DeViL ~

Ем ко да ти кажа секи търси различно а до устните зависи колко са големи...
    А до секса правете го на по странни пози
    Fitness Forever

Ами бих му казала, но ме притеснява, че ще си помисли, че нещо не съм добре. Както ви казах, става въпрос наистина за крайности при грубия секс! Не някви залъгвания и баси ще вземе да се изплаши, въпреки че принципно не е от плашливите ама момиче и то приятелката ти да ти го предложи тва, направо ще го стресирам Според вас да го питам ли при тва положение или да се примиря?

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от adski_pritesnena
    Ами бих му казала, но ме притеснява, че ще си помисли, че нещо не съм добре. Както ви казах, става въпрос наистина за крайности при грубия секс! Не някви залъгвания и баси ще вземе да се изплаши, въпреки че принципно не е от плашливите ама момиче и то приятелката ти да ти го предложи тва, направо ще го стресирам Според вас да го питам ли при тва положение или да се примиря?

Не се примирявай

ма не му го изтръсвай изведнъж "искам груб секс"... Не, не... говори... предразположи го към разговор (най-добре преди секс)... и така... просто му загатни, пък после направо си му го кажи :P

Успех
    ~ EviL DeViL ~

И аз обичам по-грубо, но гаджето ми не му идва от сърце и като почне да ме дере го преви мн изкуствено та се примирих с нормалният секс и съм си доволна.......

Съвсем си си в ред

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ооо, повярвай ми нищо ти няма. Пиши ми едно лс все пак, ако това не те успокоява и ще ти обясня надълго и нашироко в случай, че не си сигурна какво точно се случва с теб.

А, ако знаеш, мяу! Очакват те само прекрасни моменти!
    Собственост на Canis_Dirus

hottie
    Guest
    кой знае може и той да харесва грубия секс, но да се притеснява да ти го сподели
    разговора му е майката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си