Ох, Здравейте.
Вече не издържам .. проблем след проблем без решения

Иде ми да се гръмна.Хиляди проблеми у нас за пари .. нашите се карат постоянно.Просто нямам сили да ги слушам.Сега пък разбрах, че спирали водата в целия град (топлата) ние нямаме бойлер .. абе просто идеално!Всеки ден трябва да ходя до баба ми да се къпя да,да се оправям, пък и тя не живее много близо

Ще ми продават и компютъра и не знам още какво!Еб*ти шибаните пари, проклети! Направо ми съсипаха живота, честно.Баща ми работи като роб- кара постоянно нощни смени после през деня работи на частно, майка ми и тя се скъсва от работа! И за къв х*й ?! Нямам търпение да се махна от тая шибана държава!Нямам възможност да се хвана на работа през учебно време, иначе бих, но и наще нямаше да ми позволят!Гледам да не им искам пари даже и за закуска в училище, вече.Просто се опитвам максимално да ги олесня, но уви с нищо не помагам!
Не знам за какво Ви го казвам, но не мога да го споделя с приятелите си .. не знам вие сте единствениете на които мога да е доверя в момента!Просто ми е супер гадно

Тъкмо се стабилизра положението и става все по-зле!
Сестра ми също не е добре.. има проклето хронично заболяване и всеки месец се ходи до София на прегледи и заминават сумата му и пари! И не веднъж е стояла в Александровска ...
Оф сори, че изписах цял роман ама не са издържа хич