В момента сме в подобно положение... Имаме огромен кредит за погасяване на който лихвата му е по 600 евро на месец. За целта баща ми работи в Испания и принципно заплатата на месец трябва да му е 3300 евро. Майка ми си е вкъщи (гледа 7месечното ми братче) и се пръска от нерви затова, че живеем назаем през последните 6 месеца. Проблемът идва от там, че излезна резиденция на баща ми без право на работа а с право на живеене и никой не се наема да му оправи документите за да започне нормално работа. Плащам интернета и кабелната с парите които припечелвам от "пей ту клик" сайтове. Няма с какво да живеем... За момент нещата бях страхотни баща ми си дойде за няколко месеца отидохме на море, купихме мезонет, очаквах братче и всичко се очертаваше супер... Най - накрая баща ми си намери работа работеше 4 месеца и какво? Този човек измами баща ми... Сега сме не на 0-та ами на минус доста ... Единствен стимул ми дава това че има хора които са по зле от нас и те живеят някакси такаче парите не са най-важното. Сега уча и след време няма да имам тези проблеми ...