ми то и наще се карат за пари, защото плащаме наем, изплащаме и заем, а майка ми е учителка и както знаете не печели добре, тате не знам кво точно работи и колко взема, но все се кара с майка ми че не е достатъчно, а тя не харчи изобщо, квото и остане дава за мене и сестра ми и аз съм и много благодарна. Сега обаче трябва да изплащаме и заем на чичо ми - беше много болен и почина. Ако не го платим ще вземат апартамента му - там пък живее баба. И при мене е сложно, обаче и аз се опитвам да не им искам пари поне за дрехи, от парите за училище почти не харча за да имам за следващта седмица, да не искам от тях или пък да си събера да си купя нещо, което ми трябва. Не си единствената с такива проблеми, дано това те поуспокои малко и ти даде сили да продължиш. То ако всички тръгнем да се гърмим за такива проблеми, няма да останат много хора на земята. Живота е труден, но какъвто и да е - това е нашия живот, нашия шанс, няма да имаме втори. Живей, бори се, учи, един ден нещата ще са по-добре надявам се.