- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Mamma Mia!
e kakvo mislite za filma mamma mia,i ako nqkoi moje da mi kaje ot kude da si drupna muzikata ot filma shte sum blagodarna
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
mnogo,mnogo mersiПървоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
ami ne sam go gledala.hubav li e? za kakvo stava na vapros? i kakvo e OST ?
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
"OST" е съкратено от "Original Soundtrack", което ще рече музиката от филма.
Резюме : Настъпва момента, в който Софи /Аманда Сийфрид/ - дъщерята на Дона /Мерил Стрийп/ - собственичка на малък хотел, разположен на гръцки остров, пожелава да се омъжи. На нейната сватба, Дона кани двете си най-добри приятелки - практичната Роузи /Джули Уолтърс/ и развежданата няколко пъти Таня /Кристин Барански/. Тайно от мама обаче, булката изпраща покани на трима спeциални гости. За тях знае само, че преди 20 години са посетили прекрасния остров и са имали връзка с Дона Един от тях е истинският баща на бъдещата булка и тя иска да разбере кой е, за да я заведе до олтара. По време на едно лудо денонощие на изкусителния егейски бряг ще разцъфне нова любов и ще се събуди стара.za kakvo stava na vapros?
еми аз го гледах,много ми харесатой е нещо като мюзикъл само с песни на ABBA и е мн интересен.Само че началото ми беше по-забавно,накрая не свърши точно както очаквах
![]()
10xПървоначално написано от MusicIsTheKey
10xПървоначално написано от MusicIsTheKey