- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с Гугъл! о.О
Абе, хора, става нещо странно, като отидох преди малко в google.bg, отдолу ги нямаше тези работи, където пише "Търси страници на български", "Търси страници на английски" и "Търси страници от България".![]()
Много странно.
И при вас ли е така?
Всъщност аз питам, защото ми е спешно и трябва да намеря нещо в гугъл, а така сигурно с часове ще търся.
ти си много тъпПървоначално написано от tqnkо
аз нямам проблеми със страницата, пробвай пак по-късно
И аз нямам проблем...Незнам защо ти е така...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
тцтцт до къде довежда растежа на прътОПървоначално написано от tqnkо
![]()
индивид като теб винаги има проблеми.. тянко е много прав..
И винаги се намират индивиди като Вас, за да си врете носа навсякъде и да се заяждате...!Първоначално написано от Lil' Dizz
По темата- Еми Биби, ако още не ти излиза, накарай някой твой приятел да потърси. И това е идея.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
е с тоя пост цепиш мрака.. ние сме се заяждали?!да ти напомня защо другият и акаунт е баннат?
Точно! Ти сам/а го каза. Другият и акаунт беше баннат защото си го заслужаваше, и се заяждаше... а да си забелязал и с този да е така?! Казах, че се заяждате, защото в тази тема момичето просто си търси помощ... а твоят пост какъв беше.... я си припомни! И после ми спори.Първоначално написано от Lil' Dizz
To strive, to seek, to find, and not to yield...
хах.. в другите раздели как се заяжда не си видяла значи.. е така много обичам.. коментирате без да знаете..
много пъти съм виждал когато някой е написал нещо тя го напада..Първоначално написано от exploitedteen
Всичко е ОК с най-скъпия сайт на света.
Тянко и Лил.Диз да се чувстват предупредени, защото ми ПИСНА на онова да ходя след индивиди, които безпричинно започват да се заяждат с Емо-Долл.
oooooф що не се спреш малко,а ?Първоначално написано от Lil' Dizz
Хм, току що седнах на компа и проверих, но същата работа.Ще карам някой друг да ми търси.
мой приятел от много време имаше странен проблем - не можеше да отвори никакви сайтове, освен ако не му се прати точен линк о.О не помогна нито рипеър, нито реинстал на уиндоуса... оправи го наскоро, но не знам как
Лол, това звучи страшно.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Имаш проблем с главния ..![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ти по-добре спри да отправяш нападки към мен във всяка тема, в която съм писала, защото по този начин си проличава кой какъв проблем има.Първоначално написано от HenykucT
![]()