.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Доволни ли сте от себе си

Доволни ли сте от себе си. От това, което сте постигнали в личния си живот, в училище/работа и на колко години сте?

Az li4no sam mn dovolna ot sebe si, na 19 godini sa. zavurshih s mn dobur ospeh v o4ilishte, prieha me v universiteta tova koeto iskam , zdrava sam i imam mn hubavo semeistvo.

Град
    Ямбол града на мечтите щото сички мечтаят са махнат от тука :D
    както пишеш "o4ilishte" i "ospeh" не ми се вярва много за добрия Оспех

Град
    София
    Направо съм възхитена. Завърших училище с отлична диплома , приеха ме там където исках и това което исках. Живея сама от близо 3 години, изкарах книжка и смея да кажа, че съм добър шофьор (тука мъжете сигурно ще припаднат от смях, ама факт! ) вече 2 години. Имам зад гърба си 2 предложения за брак Едно от които доста сериозно ! Сега с мъжете съм малко в застой, ама съм се отдала на спец. ми. Та има време. И не на последно място, т.е. май най-важното имам прекрасно семейство ! Та мисля, че не мога да се оплача А за протокола на 20 години съм
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    L.A. \ Moscow
    Надявам се само да ме приемат, да съм с едно момиче и всички мои близки да са живи и здрави като цяло съм доволен от всичко, на 17 съм
    Raise your fist!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от [R
    endeR]както пишеш "o4ilishte" i "ospeh" не ми се вярва много за добрия Оспех
    \/ \/ \/
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

много съм доволна и се гордея със себе си - завърших с отличен и сега уча в най престижното училище в русе

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    \/ \/ \/
    Точно такива имат отлични дипломи.

Мммдааа и аз това си мислех...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Доволна съм. Завърших и ме приеха в университет (това което искам да уча). За сега съм довонолна

Мега фен Аватара на sasha_90
    Понякога съм доволна,друг път-не!Винаги изисквам още и още от себе си.Ще бъда доволна,ако успея да завърша висше.На 18 години съм.

Супер фен Аватара на Di
    A пък аз съм на 14 - пуша,пия,и съм пробвал ексази.. имам опити за самоубийство..рязал съм си вените..но влязох в най-елитното училище в плевен.. живота ми е боклук ама си го обичам..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Винаги може и по-добре.Съжалявам само за едно нещо в живота си,което го преобърна на 180 градуса.Не беше мое дело.И все още има какво да постигам,защото живота и откритията,които ми предстоят да правя,те първа започват. Почти на 15 съм.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    еми горе долу съм доволна...до 6 клас завършвах с пълно 6....в 7ми с 5.74...въпреки че почти не учех та така де....имам хубави оценки в училище....не съм се проебала на 12-13 за което се радвам...не пия...не взимам наркотици...само дето пуша от скоро ама...с тва не се гордея...имам хубаво семейство.....напълно доволна ще съм когато завърша висше!
    П.П. на 14 съм...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен
    Мм доволна съм, но, естествено, винаги има какво да се желае още.
    Най-доволна съм, че животът ми започна лека-полека да придобива бегъл смисъл.
    Don't worry, be happy!

Град
    Шумень
    Горда съм! Не слушам повърхностна музика, ценя красотата във всеки, не се обличам като фолк певачка, не си избивам комплексите в инетрент порстранството, не се снимам по бельо, имам хубави оценки в даскало, не бягам от час, в стаята ми е прибрано, пера си сама дрехите, просторам, чистя всяка неделя, уча в престижно даскало впрочем, пазя се за първата брачна нощ... а да! скромна съм

та сериозно.... гордея се с изброените неща. Но за нещата, които съм постигнала.. ами в място по гимнастика в София на републиканско първенство и грамоти за есета, две публикувани стихотворения в книга и нняколко участия на тееатралната сцена
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Голям фен
    Да. Нямам претенции да умра на мига.
    Не. Не съм си избирала съдбата.

Дам аз определено съм доволна от себеси на 16.
    Защото съм обикновенно момиче което не се надува и винаги гледа да угоди на всичи,но когато ми се качат наглавата тогава ставам лоша Но наистина съм много доволна от себеси заобиколена съм от приятели на който мога да се доверя,имам страхотни родители със който се разбирам чудесно,брат със когото си говоря нормално,момче което ме обича,и успеха не ми е лош винаги над 5.50
    И съм голяма симпатяга
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Град
    in my world!
    ами за сега съм мн доволна...все пак влезнах в гимназия което хич не е малко 1-вата трудност в живота все пак...имам добри оценки,имам 2 приятелки на които всичко мога да им доверя и ги обичам на моменти повече от себе си(мн се радвам за това защото в днешно време има мн малко свестни хора и е трудно да намериш истински приятел)а сега дори с най-добрата ми фр сме заедно и в гимназията от детската градина сме заедно сега да се надяваме че ще се науча перфектно да свиря на китара и ще продължа да се занимавам с музика както досега в което съм 99,9% убедена,а за напред само искам да завърша гимназията и да отида да уча в натфиз за актриса.
    п.п: на 14 съм
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Враца
    Чак пък много доволна - не... Малка съм, на 15... единственото нещо, с което се гордея е, че съм там, където исках мнооого да уча... Всяка година съм с успех над 5.50... пхахахахах... Раадвам се, че намерих 2 истински прииятелки, на които мога всичко да кажа Ааа, да... също така мнооого се гордея, че като бях на 12-13... имаше един период, в който мнооого, ама мнооого ми се пушеше... но не се поддадох на желанието си и ... сега не мога да понасям цигарите Така, де... след няколко години може да е друго Но за сега си ми е гордост!!! Ма наистина, много ми се пушеше
    еlsy

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dIdk0o0y``
    A пък аз съм на 14 - пуша,пия,и съм пробвал ексази.. имам опити за самоубийство..рязал съм си вените..но влязох в най-елитното училище в плевен.. живота м
    и е боклук ама си го обичам..
    иди при психоложката да си поговорите...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ами няма нищо с което да се похваля.. Доволна съм от себе си.
    Мисля, че открих хора които да ме подкрепят във всеки един момент. Пък и сме най-готиния клас (от мненията на много даскали) в училището. Родителите ми се гордеят с успехите ми от предишни години. Сега предстой да се изявявам.
    А иначе съм на 17

Голям фен Аватара на asasfdf
    аз съм много доволен от това на колко години съм, да..гордостта за едни е глупост за други..аз съм си доволен, но не ми е някаква фикс идея..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    В този момент не съм от най-гордите...

Уча в елитно училище, но нямам най-добрите оценки. Разбирам се горе-долу със семейството си, имам доста приятели, разни хора непрекъснато се запознават с мен... В личен план...май ми трябва промяна. Връзките ми са за около 2-3 месеца...и трябва да си оправя стаята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си