- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Доволни ли сте от себе си
До някъде да , до някъде не!
Не съм добър ученик , но не пия и не се дрогирвам.
На 15 съм и разбирам доста неща с който баща ми иска да знае за бизнеса ни...Мога да шофирам , имам 2 жени с който съм.. зад гърба си.
ИМАМ СТРАХОТНО СЕМЕЙСТВО и не се оплаквам от нищо!
малка съм,но не съм доволна от себе с засега..
нито от това какво съм,нито от успеха ми в училище или пък най-малко държанието ми..
трябва да се отсрамя,че това ми пречи страшно много,трябва да си променя отношението към родителите и да се съвзема малко относно ученето.
Страшно много съм доволна от себе си, имам си работа, от която съм доволна, в училище всичко си върви както трябва, наред с това си имам прекрасен мъж до себе си, имам си най-яката квартира на света и яки съвартиранти, които също са много хубава двойка. Животът ми от доста време не е лесен, наложи ми се да се оправям сама на възраст, на която наборчетата ми вилнеят по детски дискотеки едва ли не, но се оправям добре. Но най-доволна съм от две неща - че имам за какво да се боря, а и заради това, че има кой да ме подкрепя и да ми помага в тази борба, и не само в тази. И съм доволна, че на тази възраст съм отговорен човек с изградена личност, стремящ се да се развива и учи. Обичам да се хваля, хубаво е, че има с какво.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Доволна съм ...всичко си е добре и ме прави щастливааа![]()
остана само да завърша 12 клас ..матурите и да вляза в университетчее
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Адски съм доволна...от всичко! Оценките не ме интересуват...не са те най-важното в живота, важно е дали в дадени моменти, когато ти се наложи да се справяш абсолютно сам да успееш.
ми не особено,защото искам и още и още и още и...но засега е добре положението.
п.п.на 14 съм
На 15год съмГоре-долу съм доволна, но може и повече
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мога да кажа с ръка на сърцето: ,,Не съм доволен от себе си!'' всичко е с главата надолу!Вече нямам приятели изоставих ги или по-точно те мен ,няма значение.Стоя в нас и кисна и докато нашите си мислят ,че съм щастлив аз съм нещастен вече 1 година!
Първоначално написано от ScionOfStorm
И да и не.Определено не е малко това, което съм постигнала до този момент, но има още какво да се желае.Човек, не бива да се опиянява прекалено много от моментния успех, а именно той да го мотивира към постигането на нови.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Все още не съм осъществила плановете си...Доволна съм,но има още адски мнооого неща,които искам да направя и в личен,и в професионален план!Малко се забавиха нещата,тъй като не бях в Бг.,но сега смело...пълен напред!!!![]()
До сега съм доволнаНо имам планове за осъществяване и ще бъда най-доволна, когато се справя с тях. А до тогава има време... Все пак се гордея с това, което съм.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
станах пълен боклук,срам ме е от мене си
пуша,пия,друсам,бия се,приличам на клошар,имам само двойки и тройки,максимум четири в у-ще,родителите ми напълно се отказаха от мен
вече си свикнах с тва положение,така че майната му на всичко
Не.
какво сте доволни?
какво сте постигнали в живота? :О
Да доволен съм, доволен съм как се развивам като личност, какво съм постигнал с и без помоща на странични хора, имам планове да се надяваме да ги изпълня и тогава ще съм вече наистина доволен от себе си.
Доволна съм от себе си като човек..естесвено имам още доста хляб да ямдоволна съм от семейството си може да се каже и от хората около мен
спрямо отношението ми към училище може да е и по добре .. сега съм 9 клас за втора година съм в училището което исках..миналата година малко се поотпуснах но тази пак се стягам
има още много неща които искам да постигна но всичко с времето си
![]()
Ами да, доволна съм.В елитна езикова гимназия съм, справям се с ученето, гордея се и с това, че досега не съм се проваляла на нито един изпит било по немски, било по английски...
Не съм повърхностна, имам добри хора около себе си, радвам родителите си.
Ще се ГОРДЕЯ чак когато завърша висше и се реализирам в живота.
Ами да си кажа не съм кой знае колко доволна от себе си,но пък съм и доволна до някаде защото няма перфектни хора,хххахха а има и неща от които съм доволнаобърках се хаха
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Не съм много доволен от себе си
пием,пушим като строшен кумин,наркотици съм пробвал (само веднъж де),за училище да не говорим че почти не се меркам там.
Е вярно имам много приятели и страхотно момиче до мен,поне за това се радвам![]()
Първоначално написано от Bubbly
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
HE...на 16 съм
ми май не...пък и все пак съм наа има няма 16 години...тепърва ми предстоят важни решения и отговорности
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]