.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

За или против сте за вечерния час? ЗАЩО???

Знам че искате да не се припирате по цели дни и нощи но не мислите ли че и родителите са прави все пак понякога? Кажи си мнението сега

Град
    дупката на геврека
    естествено че са в правото си особенно като нямат доверие на компанията или мястото

Но има и случай където не е необходим

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    "ЗА" вечерният час, но не наложен от държавата, а от родителите (не, че този от държава някой го спазва де...)
    Не е нормално момиче на 15-16 години да ходи на нощна дискотека, да запива по паркове и градинки и тем подобни неща, които не са подходящи за въпросната възраст

Няма нищо лошо от време на време(не всяка седмица, а от време на време )да се правят компромиси, да се оставят децата малко по до късно навън или да спят при приятелка..., но всичко да е с мярка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

'ЗА' вечерният час съм ..... и аз мисля че е не е нормално непълнолетни деца да ходят по нощтни дискотеки ...( и аз съм непълнолетен)...да се прибират когато си искат и т.н..... но поне 1 ден от седмицата трябва да се правят компромиси..или по важни дни... да можем да седим до края на купона
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

аз лично съм против, защото имам достатъчен самокнтрол, знам кога е вече нередно да съм навън и с кого до колко да седя
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на Sarabi
    Разбира се , че родителите са прави ! Като знаят какви изруди се размотават по улиците, както се говори само за т'ва как намират трупове в разни кофи, като знаят колко е разхайтено "тийн обществото" сега и какви са забавленията му - алкохол, трева, едва ли не направо разврат... естествено че трябва да окажат малко контрол. Трябва ли 12 - 13 - 14 - 15 - 16 годишни да се размотават пияни по улиците в 12 часа ? Естествено, има и изключения, не слагам всички под общ знаменател. Но мнозинството е така. Родителите трябва да се грижат децата им да не са развалини на 20 години, защото са се съсипали сами от пиячка и друсане. И да ги пазят от всякакви форми на насилие, с които могат да се срещнат основно по улиците нощем (не че деня прави света по - добър, лудите са си луди по всяко време). Кой човек ще израстне здрав психически и физически, ако примерно веднъж са го хванали в някво меле и са му счупили ребрата и са му избили зъбите или някое момиче са го изнасилили и кой знае к'во са му направили и т.н.
    Абсолютно "за" съм за вечерния час, въпреки, че ни най - малко го спазвам. Ако аз бях родител нямаше да позволявам такова нещо.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    летя надолу с главата
    "За" до определена възраст. Смешно ми е като гледам някой да гълчи примерно осемнайсетгодишния си син, който стърчи две глави над него, задето се е прибрал по-късно. Ама сте прави и вие, не е особено приятна гледката на дванайсетгодишни пияни ученички из крайбрежните алеи с разни "батковци"....честа, за съжаление, ама т'ва, че е болно обществото, не е новина.
    paska

За мен няма ве4ерен 4ас оня ден ги питам вав 12 часа ве4ерта може ли навун те нищо не казват фанах и си излезнах до 5 часа сутринта ама рядко стоя до кам 5 пропринцип се прибирам кам 2,3 ве4ерта ина4е сам на 15

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Не мога да кажа точно!За до 12-14 години и оттам може и до по-късничко!Но да не се прекалява!
    Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    на 15,но въпреки това:
    лятото-10 часа толкоз.Не ми харесва,но го спазвам
    Твърдо ЗА и мисля,че трябва да има глоби за родитери,пуснали 13 годишни лапета вън.
    Пример:Някъв пуска 11 годишно!!!!! лапе на дискотека.То там са напива и дръпнал надолу сутиена на барманката,защото отказала да му сипе чаша водка.Викнали полиция и т.н.Казало къде живее,отиват,звънят и отваря бащата и куките викат "Абе, г-не,така и така сина ви се е напил и направил това и това".И представете си оня вика "Ко ми пука аз съм го пуснал да празнува".Направете си извод
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Русе
    Аз вечерен час нямам..само то държавата имам наложен но от нашите въобще нямам..като се събера с компанията пред блока..по 2-3 часа се прибираме
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

принципно и аз съм против да седят навън деца на по 10 годинки до никоето време но от друга страна то този начин родителите показват недоверие и тва на мен лично не ми се нрави аз съм на 16 и досега в наша мила и прекрасна софия не съм седяла до повече от 1 навън и то ако съм то съм била с родителите си... много ми е смешно и не мога да си обясня защо подяволите родителите си водят 9 годишните деца на нощни дискотеки с тях все пак те са деца и се представете как от малки биват възпитавани...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от HiM_AnGeL
    принципно и аз съм против да седят навън деца на по 10 годинки до никоето време но от друга страна то този начин родителите показват недоверие и тва на мен лично не ми се нрави аз съм на 16 и досега в наша мила и прекрасна софия не съм седяла до повече от 1 навън и то ако съм то съм била с родителите си... много ми е смешно и не мога да си обясня защо подяволите родителите си водят 9 годишните деца на нощни дискотеки с тях все пак те са деца и се представете как от малки биват възпитавани...
    Казвам го за пореден път.Въпроса за вечерния час НЕ опира единствено до доверието, което родителите грасуват на децата си!
    Всеки един си дава сметка в какви времене живеем.Постоянно ни заливат с черни хроники убийства, изнасилвания и т.н и т.н.
    И за какво доверие да става въпрос, за бога?!
    Разберете, че ваще искат да ви предпазят...!толкова ли не може да го оцените това нещо и да се радвате, че някой наистина го е грижа за вас?!
    И да не е нормално малолетни да осъмват по паркове и градинки, но замислите се над това дали, ако се налага контрол вкъщи ще се стига до подобен вид случки?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Против!
    Тъпите ченгета само пречат на мен и тайфата да се натряскваме яко с бира и водка и да измъчваме/разстрелваме/бесим чалгари по улиците!
    В краен случай ще изпозастреляме ченгетата!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами ... по принцип съм за вечерния час по всичките тези причини ,които бяха изборени по-горе от другите. Но .. до определан възраст.. аз съм вече на 17, но все още не ме пускат до много късно, където и да съм -на рожден ден,купон и т.н. Преди ми беше кофти, но свикнах.. Но си мисля, че вече съм достатъчно пораснала и знам какво да правя... и би ми се искало да ме пускат да по-късно, но .. не зависи от мен, за съжаление

До десет ,най-много дванайсет годишна възраст нека има час и мярки,но след това съм против.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    ПРОТИВ вечерния час наложен от държавата! Родителите не са малки, че да преценят кога да пуснат децата си... И какво като 12-13 годишните са до 11 навън? Като бях на 12 и аз си седях до 11-12 на село, събирахме се по пейките пред нас или някой приятел и си лафехме, играехме разни игрички... Не виждам нищо лошо в това... И все пак- нека е по преценка на родителите, а не на президента..

Много ясно че съм против!!! Живея си собствен живот и не ми пука кво казват наще.. прибирам се когато ми скимне щото така ми е кеф

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Много ясно че съм против!!! Живея си собствен живот и не ми пука кво казват наще.. прибирам се когато ми скимне щото така ми е кеф
    +1
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    "ЗА" вечерният час, но не наложен от държавата, а от родителите (не, че този от държава някой го спазва де...)
    Не е нормално момиче на 15-16 години да ходи на нощна дискотека, да запива по паркове и градинки и тем подобни неща, които не са подходящи за въпросната възраст

Няма нищо лошо от време на време(не всяка седмица, а от време на време )да се правят компромиси, да се оставят децата малко по до късно навън или да спят при приятелка..., но всичко да е с мярка
    +1, макар че мама е мноо консервативна и дори през деня не ме пуска
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    „За” вечерният час съм. Мисля обаче, че наложен от държавата няма да се спазва толкова, защото и сега има някакви наложени ограничения, но никой не се съобразява с тях. За да не е безсмислена реформата, трябва да има и голямо съдействие от страна на родителите. Децата се страхуват повече от тях, отколкото от държавата, защото си мислят, че могат да се измъкнат и да не бъдат глобени за нарушаване на вечерния час. Ако обаче се следи за спазването на това правило от самите родители, то тогава ще бъде изпълнявано- като ги накажат да не излизат, спрат им парите и вземат телефоните, следващия път ще се замислят хората, дали да се прибират пак толкова късно.
    Да- повечето родители сами могат да преценят какво е добре за техните деца и според поведението им и доверието, което им имат да наложат някакъв час. Не забравяйте обаче, че има и такива, които не ги е грижа много за децата им или просто не обръщат такова голямо внимание, дават им прекалена свобода. Вечер е най-лесно за психопатите, педофилите (и евентуално пияните покрай дискотеките) да нападнат някого. Именно по тъмно се случват най-много убийства, изнасилвания, кражби и т.н. Някои родители обаче, не се съобразяват с това, като си мислят: „Това няма да се случи на моето дете”, позволяват им да стоят едва ли не до сутринта по улиците, а после, като стане нещо с децата им, съжаляват цял живот. Примери много- често по новините излъчват такива случаи.
    Вечерният час, според мен, освен че ще помогне поне малко за увеличаването на безопасността на тинейджърите, ще въведе и някакви ред и дисциплина. Те трябва да се научат да спазват правила- неспазването им е и в основата на много проблеми.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

+ 1

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мммммм...... аз съм против и точно и за това нямам и вечерен час а й нямам такъв почти от 14 годишна тъйче няма какво да ми обяснявате че ако едно дете няма вечерен час и не му се налага такъв контрол от страна на родителите то ще се размотава пияно из улиците и ще бъде пулен провал и буквално рухнал човек в бъдещето. Напротив аз съм жив пример и мисля че станах по -добра точно защото родителите ми не са ми поставяли чак такива ултиматуми. По-добра защото аз сама научих кое е правилно и кое не и как ще мио повлияе и поне сега разбирам защо е така и наистина си се пазя от лошите неща не защото мама и тате са казали така а просто защото аз разбирам а не е нещо едва ли не назубрено. А й плюс това така се оформя характера на детето много по-добре . Тъйче вечерният час не е от значение..... човек може сам да се научи да поема отговорности без да бъде контролиран от родителите.

Понякога ? Родителите ВИНАГИ са прави ! Какво означава "За" или "Против" вечерния час ? Естествено ,че едно малолетно дете трябва да има вечерен час , наложен от родители му !!! Ако няма случайно да си мислил/а какво би могло да стане ? Детето ще си помисли ,че може да се прибира когато си пожелае ! Примерно може да реши да се прибере в 12 ч. сутринта ! Ако родителите му не го потърсят може някой да го отвлече , убие и да му навреди ! Моля ви да престанете с тъпите въпроси ! Просто мислете преди да пишете тема !

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Естествено, че съм "ЗА".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си