- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- начин на гримиране
Искам да ви попитам дали някой знае как да се гримирвам така че краищата на очите ми да изглеждат нагоре....засщото те са обърнати надолу и физиономията ми става тъжна........ако някой може да каже нещо по въпроса ще сам мн благодарна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
mi napravi go s moliv..izvivai go nagore...a senkite nansqi v dva cvqta kato ediniq da e po-t1men nego go nanasqi k1m kraq na okoto a po svetliq nav1tre...probvai...dano s1m pomognala...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Направи с черен молив едно съвсем малко ъгълче до клепача (като казвам малко, значи наистина нещо незабележимо) и после го изтегли към челото и ще се поличо ъгъл кат на онея манекенки по тв-то и ще излягждаш с големи очи и отоврени![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
мерси мн....ще опитам
I am the dream
You are the dreamer !!
Всеки ден ли се гримирВаш????
Виж ми пргила....е така....
Първоначално написано от ™G-Baby™
иди при професионален гримьор и го гледай какво прави
накарай го да ти обясни някои техники
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
+1Първоначално написано от tarataikЪ
![]()
Суетата.Моят любим грях.
и аз се присъединявам към горните мнения
все пак ако решиш да се мъчиш в домашни условия, ти препоръчвам очна линия, а не молив. линията става много по-тънка и седи значително по-добре - молива не знам дали ще можеш да го поддържаш толкова добре подострен. и ако си купуваш очна линия, по-добре си вземи с твърда четка - мъничко по-скъпи са, но се нанася значително по-лесно
айде заминавай пред огледалото и почвай да експериментираш и успех!![]()
... so much to live for, so much to die for ...