абе хора кво си мислите че сте толкова компетентни и безгрешни че само пускате некви пренебрежителни мнения колко ниска била сексуалната култура на хората?! като попаднеш в такава ситуация ест че ще искаш повече мнения и съвети по въпроса.... ншма нищо лошо в това като ви е тъпо пишете в интересните за вас теми .... все пак това е форум създаден за да е полезен на тези които имат нужда....
НЕ мога да ви разбера защо пускате по 759245632545723742347 поста колко са тъпи как нищо незнаят и къде са тръгнали да се чукат?!?!?!?!?! айде всеки да пише там където му е интересно и так където има какво да каже .....
не целя да се карам на никой нито да давам акъл... ама айде всяга жаба да си знае гьола....
Как няма да се пускат подобни мнения, като всяка втора тема е такава?Влизат във форума и преди да потърсят отговор на въпроса си, пускат нова тема.Обаче на някои потребители, им е писнало да четат едно и също всеки ден и реагират остро.Може би преди да започне регистрацията в тоя форум, трябва да се появява надпис "ИЗПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА ПРЕДИ ДА ПИТАШ".
ЕДИТ : Има и стикнати теми съдържащи предостатъчно информация.
Ти добре л;и си да търсиш във форума за личен приоблем, който в повечето случаи е индивидуален?!?!?!?!? И аз съм пускала теми и не съм тъсила по простата причина, че нито знаеш кой с какво заглавие е написал нито нищо. Форума не е дисциплиниран да се следи стриктно и да се слагат банове така, че не виждам какъв ти е проблема!!!! Като не ит харесва кой какво пише, не чети!!! А вие админите няма ли най-на края да се сетите да вкарате тоя форум в ред?!?!?!?!? Вярно, че уж сте отворени за всички, но я погледнете какъв хаос е тука?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!