- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Братовчед ми
Здравейте!Дойде и моат ред да кажа нещо за себе си.За моят браточед.Той е по-голям от мен с около 21 год.Аз съм на 16.Не се разбираме много.По точно не сме се виждали от месеци.ПРеди да почине леля ми същото не се разбирахме,сега повече.Още откакто съм била много по-малко браточед ми е почнал да не обърща внимание на семейството ни.Не е дошъл дори на кръщението ми под пред текст ,че има работа с баща си.Не ми се обажда.Нищо.Има съпруга,проблеми с алкохола както и с хазарта,това се е получило от стара травма.Преди месеци след училище намирах малко време да го посещавам.Но той или го нямаше ли почти не говореше.А съпругата му,сякаш я е грижа повече за мен от него.Но и тя е същата.Не говори много.Майка ми сега ене ев страната,но когато беше се опитвах и с нея да ходя да го вида.То има магазин в центъра на града укъдето живея.Но нищо.Гледа стената и сякаш на нея говори.Дори не ни канят на възпоменанията на леля.Ние отиваме дори да не са ни поканели.Според думите на свяко ми ще са само най близкитеА аз,моето семейство не беше близко на леля.Та тя беше сестра на майка ми.Не мога да ги разбра.Не можа да разбера самия него.Случва се и с други семейства такова отчуждение.Но не разбирам.Да не се срамува от мен,от семеъството ми.Или какво.Разбира се те сабогатиможе и заради това дае.Вече незнам какво да правя,много го обичам,,бих направила всичко зарази него,а той дали бил?Мисля си че не изпитва нищо към мен,към семейстово ми.Искам това да се промени.Но кога?Вече ми писна и аз спрах да го посещавам.Просто незнам вече какво да направя
говорила ли си с него на тая тема?
Първоначално написано от Say It Right
успех![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))))))
и от менПървоначално написано от natalia_91
даамм ... даа успехи![]()
Mоже да те смята за "малка" за да си говорите за такива теми..и все пак -опитай
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
да ти иам проблемите...
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
днес пак го сънувах и ми стана много приятно,а майка ми веднъж щеше да говори с него но се отказа, казва ми да не мисля и да не го търса,охх много ми е гадно
имали ли сте подобни случаи? толкова ми е гадно,вече ще стане 1 година откакто не с м го виждалаа.Просто искам да ми се обади и да ми се извини
Пропаднал тъпак
днес го срещнах в центъраУсмихнах се щом го видях,той говореше с някакъв негов приятел и се обърна към мен, за няколко се кунди и после се обръна на другата страна където беше приятеля му и се отправи на там. Видя ме, а неми каза нищо.Все едно че не ме познава. Стана ми мъчно.Сигурна съм че ме е познал.Та ние сме братовчеди.
![]()
Може би има труден характер, който му пречи да оцени усилията ти.
За да общувате е необходимо желание не само от твоя страна, а и от негова.
Явно близост по между ви не е съществувала, тоест отчуждението за което говориш се е зародило още преди много време.
Не се терзай и не търси вината в себе си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами 4 думи братовчед ти е загубеняк.Ако можеш го накарай да говорите и му докажи че си пораснала и мислиш по трезво от него и, че може да ти се разчита.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Той явно е студен човек. Вероятно в неговите очи си малко дете,играещо незначителна роля в живота му. Ти обаче го харесваш като свой роднина и би искала да пречупиш тази тежка преграда в отношенията ви.
Поговори с него. Аз мисля,че няма да има особен ефект,но задължително опитай.
За да прецени, че има по-трезво мислене от неговото първо трябва да достигне нейното ниво.Първоначално написано от wersa4e
Im_on_the_Outside -Супер си!
Браво! =D>
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Явно има някаква причина...в самия него,в характера му...има ги и такива хора...
опитай се да поговориш с него,но ако няма резултат,просто се откажи...няма какво друго да направиш,а и да не те сметне за досадна...
някой ден може и да му дойде акъл в главата
не се обвинявай ..ако той иска ще те потърси
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!