.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Как да стане?

Ами значи смених училището и си харесах 1 момиче.Много сладка и мисля да пробвам с нея.Предлагал съм до сега на 2 момичета и двете ми отказаха :/.Та това момиче е от др. паралелка и я виждам в коридора.Познаваме се от 1-но рд.Поздравяваме се постояно, тя ми се усмихва.Онзи ден ми се стори, че ме показа на 1-на нейна приятелка. Защото тя каза "този?" и погледна към мене.Знам, че това не значи абсолютно нищо и може просто да се заблуждавам.Как да разбера дали ме харесва, защото не искам 3-то поражение.Аз съм малко нисичък, та мисля, че по- скоро за това не искат.Приятелите ми казват,че съм си нормален.
    1 моя приятелка ми каза, че нямам шанс, защото била нафукана и тръгвала само с "големи" и че дори мислела да тръгва с 1.
    Абе много объркана работа.Не ми се иска да отида при нея и да и го кажа просто, трябва да имам поне някакво малко доказателство..
    друго е, че след това ще е много неловко?!
    какво да правя..Смисъл, ако си чатим по скайп мисля, че ще разбера дали има интерес.Но как да взема скайпа и т.н

Съжелявам за дългата тема, просто искам всичко да е ясно.Сори, ако имам грешки, но нямам време да проверявам

до сега съм предлагал само по- скайп ).От мин. година не съм предлагал на никого.Но сега, мисля че имам смелостта да и предложа на живо..Какво толкова..Въпроса е да не изглеждам като пълен идиот и ако ме отреже какво да направя .А също и как да стане всичко това.Но, мисля че ми трябва някакво доказателство, това с намиране на скайпа как да стане например )?

Покажи и че я харесваш и ако откликне действай, без да мислиш

А може да постнеш една твоя снимка тук да те видим

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Покажи и че я харесваш и ако откликне действай, без да мислиш

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Как да стане?

Цитирай Първоначално написано от archlord
    Ами значи смених училището и си харесах 1 момиче.Много сладка и мисля да пробвам с нея.Предлагал съм до сега на 2 момичета и двете ми отказаха :/.Та това момиче е от др. паралелка и я виждам в коридора.Познаваме се от 1-но рд.Поздравяваме се постояно, тя ми се усмихва.Онзи ден ми се стори, че ме показа на 1-на нейна приятелка. Защото тя каза "този?" и погледна към мене.Знам, че това не значи абсолютно нищо и може просто да се заблуждавам.Как да разбера дали ме харесва, защото не искам 3-то поражение.Аз съм малко нисичък, та мисля, че по- скоро за това не искат.Приятелите ми казват,че съм си нормален.
    1 моя приятелка ми каза, че нямам шанс, защото била нафукана и тръгвала само с "големи" и че дори мислела да тръгва с 1.
    Абе много объркана работа.Не ми се иска да отида при нея и да и го кажа просто, трябва да имам поне някакво малко доказателство..
    друго е, че след това ще е много неловко?!
    какво да правя..Смисъл, ако си чатим по скайп мисля, че ще разбера дали има интерес.Но как да взема скайпа и т.н

Съжелявам за дългата тема, просто искам всичко да е ясно.Сори, ако имам грешки, но нямам време да проверявам
    Много си зле.
    Какво ще и предлагаш,бе???
    Брак едва ли не...
    Ти едва я познаваш,
    пък искаш да се "предлагаш"?!?!?!?
    После и питаш що другите
    са те отрязали-представям си те:
    Здрасти,аз съм Пешо.
    И на другия ден-Искаш ли да станем гаджета

И само защото изписах толкова много,
    ще ти дам съвет.
    Тая работа не е като оная.
    Трябва да опознаеш мацката,
    да си говорите,не само да се поздравявате,
    да я поканиш на срещи и чак тогава...
    ама кво ли и обяснявам
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Първо опознай момичето и след това и прави разни предложения... Това че е хубавка, не означава, че е свестна и че ще си допаднете. Заговори я някой път, попитай я дали иска да излезнете, вземи й номера. След няколко срещи, ако видиш, че проявява някакъв интерес, може да я питаш дали иска да сте заедно, но в никакъв случай не казвай: "Искаш ли да станеме гаджета?" Но в никакъв случай не я питай по скайпа, чрез смс, обаждане или какъвто и да е било друг подобен начин! Като гледам май не са те отрязали за това, че си нисък... Когато общуваш с набелязаното от теб момиче, не мисли за недостатъците си и предишните си провали.
    Айде успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    съгласна съм 4е трябва да я опознаеш 1во ... покани я на кафе преди или след у4илище .. и както се развият нещата си правиш изводите.. и един съвет НИКОГА не повтаряй грешката да предлагаш по скайпа
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    да няма да е лошо да постнеш 1 снимка

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не и предлагам да ставате гаджета 7 клас./...... предложи и да излезнете да пиете кафенце , готин бар , късно , подмажи се , плати сметката , бъди мил..... само че тая версия работи с младежи от 18 год. нагоре маи
    Подмажи се следователно изчукай я!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Усмивката :Р
    Не те знам какъв си, но да предлагаш на някой по скайп е супер тъпо! Един път са го правили и беше мигновенно отрязан или харесваш човека и имаш смелостта да говориш с него или НЕ! Заговорете се някое междучасие, после си пишете ако трябва, чак тогава излезте, може дори да се разходите някъде не е задължително да киснете в някакво тъпо кафе...
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не и предлагам да ставате гаджета 7 клас./...... предложи и да излезнете да пиете кафенце , готин бар , късно , подмажи се , плати сметката , бъди мил..... само че тая версия работи с младежи от 18 год. нагоре маи
    Подмажи се следователно изчукай я!
    Виж как усещаш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако не общуваш с нея,как искаш да се получи нещо между вас?

Град
    столицата
    Общувай с нея по-често като за начало

абе хора винаги съм ги познавал на тея дето съм предлагал.Просто преди не ми стискаше на живо.А като я спра и и кажа айде на кафе, няма ли да откаже и да се подсети за какво става дума ?
    А и да питам, ако я поканя на кафе само 2-мата ли да сме или с приятели?а и каква да е темата на разговора?
    много ясно, че не предлагам на непознати, разбира се, че ги опознавам, ама как да стане тва опознаване, няма ли да е мн. странно това да ида и да и кажа айде на кафе и т.н?!
    btw.ще пратя после снимка на jumbi и prophecy заради проявения инт.

Град
    абе хора винаги съм ги познавал на тея дето съм предлагал.Просто преди не ми стискаше на живо.А като я спра и и кажа айде на кафе, няма ли да откаже и да се подсети за какво става дума ?
    А и да питам, ако я поканя на кафе само 2-мата ли да сме или с приятели?а и каква да е темата на разговора?
    много ясно, че не предлагам на непознати, разбира се, че ги опознавам, ама как да стане тва опознаване, няма ли да е мн. странно това да ида и да и кажа айде на кафе и т.н?!
    btw.ще пратя после снимка на jumbi и prophecy заради проявения инт.
    Ами ти как ги опознаваш???
    С телепатия може би?
    Еми говориш си с момичето
    (заблежи-трябва да говориш)
    и питаш примерно "Какво ще правиш утре"
    и според каквото каже-искаш ли да
    идем на кафе,или играе ли ти се билярд/боулинг...
    Може в началото да сте с общи приятели,
    но като дойде време да действаш-САМИ.
    Теми на разговор:за времето,за училището,
    за живота,за някакви новости,забавни неща,
    филми,музика,хвърлянето на хайвера на сьомгите,
    абе-теми бол!
    И ги забрави тези "предлагания",
    като му дойде времето(ще усетиш),
    я целуваш и толкова.
    Ако те отблъсне-казваш извинявай и насираш.
    Това е в общи линии.

П.С.Кино е добър вариянт за двама ви,
    защото не се говори мн мн,
    може да е забавно,можеш лекичко
    да докосваш ръката и,
    след това има за какво да си говорите
    и после може да се разходите
    и да я изпратиш.
    Айде после ще черпиш Бай Тоя Спасителя.

Не мога да повярвам, но съм съгласна с Bai Toq!

Град
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa

Бай Тоя е голееем пичш

защо не се сближите, това за скайп не е лоша идея. започнете да си говорите, покани я да излезете и акко ще става нещо да става
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa

Бай Тоя е голееем пичш
    Верно си е, ама се правиш на шашкънин понякога.

Град
    Plovdif maina
    до сега съм предлагал само по- скайп ).От мин. година не съм предлагал на никого.Но сега, мисля че имам смелостта да и предложа на живо..Какво толкова..Въпроса е да не изглеждам като пълен идиот и ако ме отреже какво да направя .А също и как да стане всичко това.Но, мисля че ми трябва някакво доказателство, това с намиране на скайпа как да стане например )?
    А вие още си предлагате :Д и даже по скаип еми ти си някав такъв умен викам предлагам пи4 излез с някое моми4е и ша вииж как става тоя зор едва ли ша и кажеш ае да хоим? :Д (или пак не6то от сорта Аиде да станем гаджета :Д предполагам не си на 13 или 14 години :Д ) ЗЕМИ СЕ СТЕГНИ !!!

всъщност съм на 14, ама айде .Аз излизам с момичета, мои приятелки са има и момчета де, абе компания.Винаги ги опознавам преди да стане раотата.Струва ми се, че като я питам "какво ще правиш утре?" и айде на кафе с приятели ще ми откаже и ще измисли нещо.Ще и взема скайпа и ще си чатим, би трябвало от там да разбера нещо Но мисля, че няма да се съгласи на кафе и ще и изглежда малко странно.Пък и не е ли малко неуместно като само се "знаем" да я викам по кафета?

Град
    всъщност съм на 14, ама айде .Аз излизам с момичета, мои приятелки са има и момчета де, абе компания.Винаги ги опознавам преди да стане раотата.Струва ми се, че като я питам "какво ще правиш утре?" и айде на кафе с приятели ще ми откаже и ще измисли нещо.Ще и взема скайпа и ще си чатим, би трябвало от там да разбера нещо Но мисля, че няма да се съгласи на кафе и ще и изглежда малко странно.Пък и не е ли малко неуместно като само се "знаем" да я викам по кафета?
    Щом ти "се струва",значи
    е време да си запознаеш с Десислава
    и Левислава...на 14 ако не си почнал вече,
    си ебати балуша.

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Щом ти "се струва",значи
    е време да си запознаеш с Десислава
    и Левислава...на 14 ако не си почнал вече,
    си ебати балуша.
    ?нещо не фанах?

Град
    Dreamland Varna
    XAxAXxaXAxaxa
    без да я познваш поне малко искаш да и предлагаш?!
    Лапешка ви работа.... тцтцт
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си