Ами значи смених училището и си харесах 1 момиче.Много сладка и мисля да пробвам с нея.Предлагал съм до сега на 2 момичета и двете ми отказаха :/.Та това момиче е от др. паралелка и я виждам в коридора.Познаваме се от 1-но рд.Поздравяваме се постояно, тя ми се усмихва.Онзи ден ми се стори, че ме показа на 1-на нейна приятелка. Защото тя каза "този?" и погледна към мене.Знам, че това не значи абсолютно нищо и може просто да се заблуждавам.Как да разбера дали ме харесва, защото не искам 3-то поражение.Аз съм малко нисичък, та мисля, че по- скоро за това не искат.Приятелите ми казват,че съм си нормален.
1 моя приятелка ми каза, че нямам шанс, защото била нафукана и тръгвала само с "големи" и че дори мислела да тръгва с 1.
Абе много объркана работа.Не ми се иска да отида при нея и да и го кажа просто, трябва да имам поне някакво малко доказателство..
друго е, че след това ще е много неловко?!
какво да правя..Смисъл, ако си чатим по скайп мисля, че ще разбера дали има интерес.Но как да взема скайпа и т.н
Съжелявам за дългата тема, просто искам всичко да е ясно.Сори, ако имам грешки, но нямам време да проверявам