.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Още не знам с какво ще кандидатствам. Моля пишете :)

Здравейте! Аз тази година съм 9 клас. Реших, 4е искам да продължа образованието си в общообразователното училище, в което си бях, защото все още не се бях ориентирала за по нататъшната ми реализация. Таа сега вече май е време да съм решила какво сикам. Всички родители ни казват, че трябва да знаем с какво ще кандидатстваме и на какви предмети да наблягаме. На мен любими са ми английски, история, география. Баща ми отдавна ме пита какво искам да следвам, а аз още не съм напълно сигурна. Засега като специалности съм си харесала мениджмънт, маркетинг, туризъм. Допитах се с баща ми и той ми каза- "за кво ти е тоя туризъм" Така де, той иска нещо по-.... нз ама само ме съветва за тая икономика, а аз не искам. Пък и мога ли да кандидатствам за тази специалност без да полагам изпит по математика, защото не съ много добре?
    Та темата ми е главно за да ви питам за някои специалности, за които в момента има реализация. Мисля, че такава е туризма. Защото искам след завършването ми да мога да си работя и да се издържам напулно само, без помошта на нашите....
    оФ абе кажете ми вие с какво ще кандидатсвате, какви специалности сте си харесали и какво ви харесва в тях. Мерси предварително и ще чакам отговорите ви. Ако мове да ми препоръчате нещо и за мене..

Аз още от 4 клас си знам, че първо ще се занимавам с немски, после с мениджмънт в Германия...така и стана
    А теб ще те посъветвам да се занимаваш с това, което ти харесва. Защото ако гледаш нещо, което не ти доставя удоволствие, след това въобще няма да ти е интересно и няма да искаш да продължиш, докато ако учиш това, което те влече и ти е приятно, времето ще минава прекалено бързо и дори няма да ти се иска да свършва ученето

Доколкото знам туризма има приложение. Можеш да кандидатстваш с Английски и География, щом като Математиката не ти върви.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    английски + история = международни отношения
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

90% от хората , които са завършели не работят по специалноста си.
    Направи си извод сама.

То ако ставаше така , той всякои излезнал от митничарска паралелка , щял да стане митничар! Пък може и само на теб да ти провърви от 2 паралелки с по 26 ученика.
    С този пост не искам да те мотивирам да не следваш това , което искаш просто ти казвам , как стоят нещата!

Ако искаш кандидатствай за нещо свързано с компютрите.Сега е векът на модерните технологии и това ще ти бъде от полза.

според мен екологията ще бъде много важна за там трябва биология и химия

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    английски + история = международни отношения
    Аз съм с история + англ. Международни отношения ми звучи мн добре, ще видим...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Туризма си е най-яко, братоооо
    Ай ше ставаме колежки в бранша!
    Мен само изпита по география ме притеснява

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mitzubi6i
    Ако искаш кандидатствай за нещо свързано с компютрите.Сега е векът на модерните технологии и това ще ти бъде от полза.
    В това няма бъдеще. Този напън, в който сме в момента, в който има много работа и реализация е моментен и няма да продължи дълго.

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    според мен екологията ще бъде много важна за там трябва биология и химия
    В момента екологията набира скорост, защото в скоро време ще започне да се цени много, заради тея глобални затопляния, замърсявания и тем подобни.

Това е единия вариант, в който със сигурност ще имаш реализация.

Аз лично съм се ориентирал към медицина. Без това няма да може.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Boyd

И аз преди исках да уча медицина, но тая химия...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от Boyd

И аз преди исках да уча медицина, но тая химия...
    Химията хич не ме притеснява.

На мен проблема ми е кандидат-студентския изпит по биология, защото се развиват 3 теми от общо 44 или 66 (ще излъжа - не знам точно колко са).
    Don't tell me what I can or can't do !

Най-важно наистина е да се занимаваш с това което ти харесва и ти е най на сърце..другото няма значение :P
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си